VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Monday morning

Hehe mitt huvud är inte sådär stort men jag lutar mig framåt för att ni ska slippa se de värsta smutsfläckarna på spegeln ;-)…

 

 

 

Godmorgon på er!

 

Almanackan är spårlöst försvunnen och idag är Es didriksonjacka borta? Börjar undra om vi har en liten tjuv här hemma eller om det mest troligt kanske är mamman som har blivit vimsig när det kommer till almanackan och pappan som varit vimsig med var han lagt jackan. Låter mest troligt så ;-).

 

Jag har kommit på min nästa tatuering!! Det känns typ att jag måste göra den nu nu nu så då antar jag att det är rätt. Men, eftersom vi bor som vi gör får det ligga på is ett tag till, måste kolla upp var jag ska göra den! Ska nog inte skriva vad eller var nu innan men det är en text igen i alla fall och på ett väldigt diskret ställe.

 

 

Hoppas dagen blir den bästa och att solen är hos dig? Här är den inte!

 

KRAMAR


Kommentarer


  1. Hanna i norrland. 18 juli, 2011 on 09:42 Svara

    Spännande med tatuering! =)
    om en månad är jag med gaddad! 😀

  2. Cissi 18 juli, 2011 on 11:32 Svara

    Här har vi en liten busfröken som gömmer saker på väldigt oväntade ställen.. 😉 Kanske är så både jackan och almenackan har försvunnit?! 😉

    Spännande med tatuering…

  3. Johanna 18 juli, 2011 on 13:21 Svara

    Tatueringar är farligt roligt! Gjorde en och har nu tre och önskemål om fler… ett beroende skapas lätt. Kan tipsa om två ställen i Göteborg, dels Heidi Hay hon är grym och prisbelönt tatuerare, kan även tipsa om V.I.P som ligger i brunnsparken i Göteborg även detta. Men de tatueringar jag gjort hos dem är jag verkligen supernöjd med! Lycka till =)

  4. Johanna - Chihuahua påväg 18 juli, 2011 on 16:34 Svara

    Va fin du är idag 🙂

    Spännande med tatuering ju 🙂

    Jobbigt när saker försvinner sådär, hoppas dom får fötter igen och hittar tillbaka 😉

  5. Helena - mamma till Alexander 18 juli, 2011 on 18:11 Svara

    Haha, ja saker får fötter ibland =) Häromdagen skyllde jag på lilleman för att han gömt ett batteri till kameran. Hittade det sedan i bilen vid förarsätet så det var jag som slarvat bort det själv…

    sv. Nä jag hittade inte de märkerna i butiken här i stan. Ni verkar ha ett större utbud i er butik. Hade tänkt kika in när vi var där häromveckan men lilleman var så trött så vi åkte hem istället. Hann bara med intersport. Får ta det nästa gång.

    Jo han pratar mycket men mycket han säger förstår ju bara jag och David =) som tex. ”bambush” som är tandborste 😉 Men som du skrev en gång så är det skönt nu när han snart ska börja förskolan att man vet att han kan göra sig lite förstådd där iaf.

    Vill se ett kort på söta Elion när han gör en ”surläpp” =)

    Tack för alla fina kommentarer du lämnar, man blir så glad!

    Kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna