VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påfyllning & sommarefterlysning

Påfyllning till Es garderob. We ♥ H&M!

 

 

Jag kollar Sex & the city på comedy central och har precis fixat matlådan till imorgon. Det har varit lite lyxigt när bara Fredrik har jobbat, de har en kock på jobbet så de slipper ta med lunchlådor. Jag tror jag känner mig lite piggare efter en hel dag i väldigt lugnt tempo! Jo men halsontet har faktiskt försvunnit, yeay! Håller tummarna för att förkylningen i alla fall inte blir värre och att jag kan göra ett extra bra jobb nu när det bara är jag som är ordinarie personal under en vecka. Även om det känns som att jag nyss började jobba där så är det ju ändå ungefär tre månader sen! Och jag trivs fortfarande lika bra, ja ännu bättre nu när jag kan mycket mer :-).

 

Vad hittar ni på ikväll? Här har det regnat men nu ser det ut att klarna upp. Var är sommaren egentligen? Känns som att den inte kommer på riktigt i år?


Kommentarer


  1. Helena - mamma till Alexander 17 juli, 2011 on 21:31 Svara

    Efter en lååååång nattning av sonen som inte alls ville somna i sin omgjorda säng så blir det en tidig nattning för mig också.

    Var på ”din” affär fast här i min stad igår och vad mycket fina kläder det fanns till oss tjejer men lite besviken då det nästan inte fanns något till Alexander…

    KRAM!

    • Evelina 17 juli, 2011 on 21:34 Svara

      Åh har han fått ny säng? Eller bara tagit av sidan på spjälsängen? Jag har faktiskt inte varit i någon annan av butikerna men måste ju kika in hos er! Men visst finns inte Rut m.fl och de andra roligare märkena där? Eller har jag bara hittat på nu? Kram!

  2. i min lilla lilla värld 17 juli, 2011 on 22:08 Svara

    Va skönt att d känner dig piggare. Imorgon är det säkert helt borta ska du se..

    En fråga bara.. På sista tiden har du bloggat mindre om Elion. Är detta ett medvetet val? Kommer du blogga mindre och mindre om honom för att skydda hans identitet? Är själv lite kluven om hur länge jag ska blogga om mina barn..

    Kram

    • Evelina 17 juli, 2011 on 22:17 Svara

      Hoppas det 🙂

      Ja det är medvetet, känns liksom inte bra i magen att skriva så mycket om honom längre eller visa för många bilder på honom! Hoppas du kommer fram till ett bra beslut du också, lyssna på magkänslan!

      Kramar

  3. Milla 17 juli, 2011 on 22:09 Svara

    Är du ordinarie? Jag trodde du gick på ett vikariat. Konstigt vad man får för sig ibland! 🙂 Hoppas du slipper bli ännu mer förkyld! Kram.

    • Evelina 17 juli, 2011 on 22:15 Svara

      Jo jag har bara ett vikariat men jag går ju på en fast schemarad så ordinarie är jag ju ändå :-). Kram!

  4. Hanna i norrland. 17 juli, 2011 on 22:22 Svara

    Oj har det gått så länge sen du började jobba där..?! =)
    Ikväll lånade jag och sambon grannens vovve och gick i skogen i 2½ timme (pust) vi fick ihop nästan en liter smultron =D Och så såg vi tre älgar och en räv 🙂

  5. Sofie 17 juli, 2011 on 22:27 Svara

    Haha, vad mysigt det låter Hanna 🙂 Det är sånt man saknar i en större stad. Helsingborg känns ändå stort 🙂

  6. Johanna 17 juli, 2011 on 22:51 Svara

    Jättemysigt lät det Hanna! Man borde ut i skog och mark oftare absolut!
    Vi har ätit pizza och kollat på serien Big Bang Theory då regnet bara öser ner här med. Sedan blev det att ta tag i klädkammarens röjning. Skönt att få det klart äntligen! Saknar även jag sommarväder med sol och lagom varmt och strand! Men den kommer väl hoppas jag =) Ha en bra dag på jobbet imorgon! Kram

  7. Milla 17 juli, 2011 on 22:54 Svara

    Haha okej. Gud, vad jag snurrar till det. 😛

    Jo, jag var också väldigt intresserad av att få se det lilla hjärtat slå, men var egentligen inte jätteorolig för att det inte skulle göra det då vi var på läkarbesök på MVC veckan innan och fick göra ett VUL. 🙂 Däremot kändes det viktigt att göra KUB just för att vara lite ”förberedd” på förlossningen om det skulle visa sig att barnet skulle ha någon av de tre kromosomavvikelser som de kollar. Nu är det lite mer än 5 veckor kvar till RUL och jag hoppas på en frisk liten bebis. Längtar!

    Ni vill också ha fler barn i framtiden va? 🙂

  8. m 17 juli, 2011 on 23:03 Svara

    umgås du aldrig med moa längre?

  9. Sofie 17 juli, 2011 on 23:07 Svara

    Vad är VUL, KUB och RUL? 😛

    • Evelina 18 juli, 2011 on 09:04 Svara

      VUL = vaginalt ul, görs när det är för tidigt för vanligt ultraljud på magen. KUB = kombinerat nackuppklarningsultraljud + blodprov. Nupp = Endast nackuppklarningsultraljud. De sistnämnda görs för att kolla sannolikheten för kromosomavikelse på barnet! Jag tror jag skrev att vi gjorde nupp men vi gjorde också ett kub 🙂

  10. Elin 17 juli, 2011 on 23:42 Svara

    Värsta lyxen med kock på jobbet, det skulle man inte tacka nej till =) Smidigt att inte behöva tänka på matlåda!
    Här regnar det också ikväll (Örebro), så jag har placerat mig i soffan för filmkväll o mys =)

    Har en fråga om ditt hår =) Det är verkligen superfin färg och jag har för mig att du slingat det mer än en gång nu i sommar innan du blev helt nöjd..? Eller har du blonderat hela håret? Har precis slingat mitt från chokladbrunt men det blev inte riktigt så ljust som jag hoppades. Vet du om man bör vänta med att slinga igen? Om det sliter för mycket annars dvs..

  11. Hanna i norrland. 18 juli, 2011 on 09:45 Svara

    Ja det var supermysigt 🙂 Kul med massa smultron.
    Idag skulle jag kunna göra ALLT för att bo nära en stad och inte på landet för det regnar som tusan så jag skulle vilja tillbringa dagen på ett fik istället för hemma .. 😉

  12. Snygga tröjor!

  13. michan 20 juli, 2011 on 08:25 Svara

    Ja det är massa kläder som måste fyllas på så fort det blir höst , jag som tycker att jag precis fyllt på killarnas sommar garderob så var det dax igen :S Men det verkar som dom alltid växer ur alla byxor på sommaren 🙂
    Ha det fint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna