VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

What to do?

Hej alla vänner! Idag var det premiär för oss att ha barnvakt en längre stund, Fredrik lämnade E hos Jastin&Co vid halv 4 innan han tog bilen upp mot arlanda och sen hämtade jag honom vid halv sju efter jobbet. Så det var ingen lång stund men första gången är ju alltid första gången! Fast det gick SÅ bra och Elion sa Jastin och Jimmy flera gånger nu när vi kom hem hihi. Tur att han ska vara där några timmar imorgon också, bra smygträning inför dagis ;-). Och vilken tur det är att vi har så fina vänner, utan dom skulle det faktiskt inte gå att bo som vi gör. När man inte har familj i närheten är det ett måste med vänner som känns som familj och det gör verkligen familjen J. Ja vi har ju många fantastiska vänner här i stan och vi är oändligt tacksamma och glada över att dom finns i våra liv!!

 

Vad gör jag nu då? F sitter i ett flygplan mot norrland, E sover och vi städade ju hela hemmet i morse så rent och fint är det. Bakade muffins gjorde vi med så jag ska nog ta och mumsa i mig onyttigheter till kvällsmat, fick med mig en bit paj från Veronica också. Inget på tv så kanske ska hyra en film? Ska spana in om det finns nån bra på digitalboxen.Tvätta av mig sminket och hoppa i mysbyxorna ska jag i alla fall börja med!

 

 


Kommentarer


  1. alexandra 17 juni, 2011 on 20:27 Svara

    kolla på film lät som en bra ide. det ska jag och min man med. the ward=) lite läskig ska den vara;-) men vad jag förstår så laddar ni inte ner filmer 😉 den finns att ladda ner…

    • Evelina 17 juni, 2011 on 20:45 Svara

      Uuu inga läskiga filmer när jag är själv haha! Säg gärna om den är bra så kan jag se den med F sen :-). Kram!

  2. Madeleine - Mamma till Lova - Oslo 17 juni, 2011 on 20:33 Svara

    Ja visst är det så! Och jag är övertygad om att de små kan få fina relationer till sina mor- och farföräldrar trots att man bor X antal mil ifrån dom, man får bara vara lite duktig på telefon, skype och att träffas iallafall några gånger/år 😀

    Kram från oss och trevlig kväll! 🙂

  3. The Housewife 17 juni, 2011 on 20:45 Svara

    Det låter kanon mysigt att bara mysa själv med onyttigheter och en bra film.
    Jag har oxå lite egen tid här och surfar omkring på nätet istället. Dumt för mina ögon svider! =)

    Trevlig helg och kväll

  4. Sophie 17 juni, 2011 on 20:54 Svara

    MYYYS! Önskar så att ni bodde HÄR! Då hade jag kunnat komma över till dig så hade vi kunnat glo på en film ihop! Kanske att min önskan någon gång blir verklighet!!! =) Många kramar till dig!!

  5. Fröken Nyfiken 17 juni, 2011 on 21:16 Svara

    Har du och Moa tappat varandra någonstans på vägen? Det skrivs nästan aldrig om henne längre, känns som att Veronica tagit hennes plats lite…?

    • Evelina 17 juni, 2011 on 21:57 Svara

      Men ne, det är ingen som tagit någons plats!! Det har bara blivit att jag träffar V mer eftersom hon fortfarande är mammledig på heltid. Moa och Ella träffade vi senast i tisdags och Fredrik lekte med dom i onsdags. De mår jättebra och det har hänt stora grejer i deras liv som de haft fullt upp med :-). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna