VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bobyte & barnvakt

Det blev ingen film, jag har kollat Mamma byter bo och gjort manikyr. Och ätit godis och pratat i telefon och bara varit. Köpte två nya nagellack och har testat det ena som kommer användas flitigt, Depend nummer 9 som jag skrev om häromdagen. Har även fixat så jag och Fredrik har barnvakt nästnästa lördag, alltså helgen efter midsommar. Då blir det bio, tjohoo! Jag jobbar på lördag så vi åker till pappa efter det och så åker vi vidare och så kommer vi tillbaka och sover där precis som vi gjorde sist. Ska bli sååå himla kul!! Har inte berättat det för Fredrik än men ska ringa och göra det nu och se så han har kommit fram ordentligt. Och imorgon kommer syster, det ska bli supermysigt med tjejkväll. Hon åker efter hon slutat jobbet vid 16 så vid 18-tiden är hon framme men sen har vi ju kvällen och söndagen på oss att umgås. Bara vi för en gångs skull, ja och Elion förstås men inte ALLA barn och framför allt inga män ;-).


Kommentarer


  1. Emma 17 juni, 2011 on 23:33 Svara

    Vad mysigt med lite kvalitétstid med syster! Sådant behövs ibland, utan män dessutom 😉

    Ha en fortsatt mysig kväll!
    KRAMAR!

  2. Emma 18 juni, 2011 on 10:12 Svara

    Tack för gratulationen! Till hösten ska jag börja plugga till sjuksköterska här i Norrköping. Ska bli barnmorska i slutänden.

    Kramar!

  3. Marie 18 juni, 2011 on 10:32 Svara

    Det låter härligt med myskväll. Hoppas ni får en kul kväll. Om du hinner så får du gärna lägga ut en bild på nagellacket nr 9 depeng på naglarna. Är lite sugen på det också. Fräscht till sommarfärgen. Ha en fin lördag!

  4. Hanna Runesdotter 18 juni, 2011 on 14:08 Svara

    Hoppas du och syster får en mysig helg tillsammans! Kram

  5. Ida 18 juni, 2011 on 17:50 Svara

    Tomt utan dig idag 😉 hoppas du får en mysig kväll med syster yster! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna