VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

10 timmar

Inatt sov jag TIO TIMMAR i sträck utan att vakna, har liksom ont på mitt högeröra för att jag har legat på det hela natten ;-). Alltså det har nog aldrig hänt i vuxen ålder och i alla fall inte på många år, att jag sovit så bra och länge. Fredrik sov i soffan för han ville kolla hockey sent (alltså mitt sent igår hehe) och jag orkade faktiskt inte vara uppe längre mycket senare än mitt förra inlägg. Välbehövlig sömn, minst sagt.

Och idag har jag smält onsdagen ännu lite mer, jag är så superglad över att allt blev så bra!! Nu känner jag ännu större glädje över vår resa på lördag, eftersom Veronica hann föda innan dess. Vilken tur att Tristan är en punktlig kille! Hennes mamma var på besök i stan en vecka men åker också hem på lördag, så hade förlossningen startat därefter skulle planerna inte fungerat lika bra. Tanken var ju att vi var på ”jour” tiden innan hennes mamma kom upp och vi skulle ta hand om Jastin. Sen när mormor kom upp skulle hon fixa det såklart men på lördag åker vi ju båda bort från stan. Att jag skulle vara med på förlossningen blev inte klart förrän tisdagen när Jimmy frågade mig på riktigt, vi har pratat om det lite löst och kanske mest på skämt trodde jag. Om förlossningen hade startat när vi är på semester skulle inte vi kunnat hjälpa med Jastin och det hade känts jättetråkigt. Och såklart hade det känts ännu tråkigare att missa själva förlossningen :-).

Bilder från i tisdags, Jimmy och Jastin kommer till oss på e.m och leker på framsidan. Jimmy säger att de pratat om saken och att jag får följa med om jag vill. Självklart!!

Sen kommer vackra Veronica och jag säger att nu fotar vi sista magbilden. Inte sista säger hon för fler blir det förhoppningsvis på förlossningen. Men sista så här blev det ju!

Kommentarer


  1. Anonym 12 maj, 2011 on 08:40 Svara

    Vilken fantastisk fin upplevelse Evelina!

    Hoppas allt är bra med din lilla Damon idag?

    Kram

  2. Helena - mamma till Alexander 12 maj, 2011 on 08:48 Svara

    Vad skönt att du kunde sova så gott! Behövligt.
    Ja och vilken tur att det blev bebis innan ni åkte.

    Gissar att du är i packartagen idag för det var väl i morgon ni skulle åka till hotellet?
    När man reser med barn som är 1½ som Elion, får man ha med extra packning då eller måste man räkna in deras packning i ens egna? Å med vagn och så, kostar det extra?

    KRAMAR!

  3. Förstår att det va en häftig känsla att få va med 🙂
    Hoppas du får en underbar dag fina du.

    Ps. Gillar din blogg massor, du är en riktig glädjespridare.

  4. Madeleine 12 maj, 2011 on 21:47 Svara

    Åhh när jag ser den fina bilden på Veronica och hennes fina mage, så blir jag så sugen på att vara gravid igen, fast det bara är 10 månader sedan min lilla prins föddes. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna