VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Färg & konstiga bett

Färgglada tips passar väl bra en dimmig fredag som idag? Allt ovan finns finns hos Lilla Tussilago. Kakburken är min egna favorit, så söt! Skulle gärna baka till den :-)…

Godmorgon fredag!

Ja det är grått ute men fortfarande visar klart.se att det ska bli sol senare idag, tjoho! Den längtar vi efter :-). Nu är det många som packar inför Mammagalan, även jag hade gjort om inte jag hade fått mitt jobb men jag prioriterade vår resa nästa helg och kände att jag inte ville be om ledigt alltför mycket mina två första veckor haha… Hoppas ni får det SKOJ alla som åker till stockholm, jag vill se massa bilder sen :-)!

Har fått fyra mystiska bett under tiden jag har skrivit det här inlägget. Eller kanske kom dom inatt? Myggor inne nu? Har inte sett några men ena bettet på insidan av låret är gigantiskt, 2-3 cm i diameter. Skumt, måste ta en dusch känner jag!

Kommentarer


  1. Nadja 6 maj, 2011 on 08:55 Svara

    Åh…tycker fortfarande att de är superdupermega tråkigt att vi inte kommer ses i helgen… =(((( Jag kommer uppdatera flitigt! Både på FB och bloggen!

  2. Izabella 6 maj, 2011 on 09:11 Svara

    Å vad fin du var i Rachel Zoe! Jag hittade själv en långklänning 🙂

    Angående betten kanske det är snöloppsbett? Förr när jag bodde i hus brukade jag få dem på vår och höst, ibland kunde det bli riktigt mycket och riktigt kliande. De kommer utifrån och fastnar på de allra flesta djur och människor fast det är inte alla som reagerar på dem varje gång. Det går i så fall över efter ett par dar. Men om det är det du fått så är du lindrigt ute med bara ett par bett!! 🙂
    Första gången vaknade jag med hela magen full med STORA och ONDA bett och fattade ingenting, det var läskigt.
    Kramar på dig, ha en bra fredag!

  3. jo 6 maj, 2011 on 09:51 Svara
    2011-05-06 @ 09:49:05

    Postat av: Johanna

    Det låter som loppbett, jag har haft flera stycken sånna under ett par veckor. Vi har hittat ett par loppor på katterna och där katterna har sovit, så är säkert nån av era katter som har dragit med sig nån fuling in.
    Det är obehagligt när betten bara pluppar upp, men efter ett par dagar försvinner dom.

    Kram

  4. Anna på Grönkulla 6 maj, 2011 on 13:03 Svara

    Jag gissar också på snöloppor. Min son kom för en vecka sedan och hade säkert 10-12 bett på ryggen, precis vid byxlinningen. Och när vi hade hund så drog han ofta in snöloppor som bet oss.

  5. Anonym 6 maj, 2011 on 18:00 Svara

    myggorna har kommit, så det kan ju vara det=) men det märks ju rätt tydligt om det är myggbett eller inte.

  6. Evelina 6 maj, 2011 on 20:10 Svara

    Fyyy vad äckligt det låter med loppor!! Måste byta sängkläder men kanske de fanns i soffan eftersom det var där de började klia? Huua!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna