VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GodnattKram!

Big brother på tv:n ännu en kväll, icket bra eftersom det betyder att vi egentligen borde sova ;-)…FREDAG imorgon, igen! Vi har date med V&J som oftast, helt underbart med mammalediga vänner som bor typ grannar. De ska sällskapa med oss när vi åker till ett annat lindex och köper den dära klänningen :-). Strosa runt och äta lunch ute… Om det inte blir bebis inatt förstås, vi väntar och väntar hihi.

Nu ikväll har vi gått igenom nellypaketet och några saker skickas tillbaka. Allt var till Fredrik förrutom en kofta till mig som fanns på rean.

SOV SÖTT underbara ni ♥


Kommentarer


  1. Anna 5 maj, 2011 on 22:34 Svara

    Blir det inte dyrt att skicka tillbaka en massa saker?

  2. Nadja 5 maj, 2011 on 22:42 Svara

    Godnatt <3

  3. Cicci - Mamma till lilla J 5 maj, 2011 on 23:17 Svara

    Godnatt och sussa sött för att vakna pigga och glada imorgon..

    Kram

  4. Evelina 6 maj, 2011 on 07:03 Svara

    Anna – Varför skulle det bli dyrt? 35 kronor är ju ingenting och ganska mycket billigare än att behålla utan att vara nöjd eller köra bil till storstäderna hela tiden 🙂

  5. Ida 6 maj, 2011 on 12:54 Svara

    Jag var speciallist på att beställa och lägga på hög när det inte passade med tanken att en dag kanske det faktiskt gör det, men nej. Passar inte känslan första gången så gör den förmodligen inte det nästa gång heller. Men jag har tagit mig i kragen med det där och skickar alltid tillbaka det nu istället. Visst lite jox blir det eftersom jag måste köra 1½ mil in till stan med returpaketet, men oftast har man ju ärende dit ändå! Hoppas du har hittat din kläning idag, den var riktigt snygg på dig! Vi har ägnat fm åt att städa, kanske går det städa ut mini i magen? Har en vän som städade och städade sista månaden och 2 veckor innan bf kom hennes lille bebis. Så varför inte testa 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna