VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saturday morning

Var är solen idag då, nån som ser den? Vi hade tänkt en cykelutflykt med grillning till middag men tills dess hinner ju vädret såklart ändras. Hoppas att solen tittar fram annars tar vi det imorgon eller en annan helg. Nästa helg är det ju långledigt! Påsk fredag till måndag. Vi har inga planer då alls förrutom att jag och V förmodligen åker till ullared en dag :-). Sen ska F köpa en iphone han också så utflykt till storstan lär det bli. Och jag ska köpa ett nytt objektiv till systemkameran, vill ha det innan resan så jag hinner öva på hemmaplan innan vi åker. Om exakt 4 veckor sitter vi på planet mot Alcudia!

Bild lånad från Ving som vi reser med!

Och nu verkar solen ha hittat hit :-). Hoppas ni har en mysig lördagsmorgon! Här sover Fredrik efter att ha gått upp vid halv 6 med Elion. Men inatt sov han hela natten i sin säng i alla fall, det verkar som att ventolinet hjälper som tur var! Tur för oss att han sov så bra för vi var uppe alldeles för sent. Hyrde en film vid halv 11 men vi kom på att det var lite för sent så vi kollade ett avsnitt wife swap istället och ska kolla filmen idag när Elion sover efter lunchen. Mysigt med film mitt på dan!

Kommentarer


  1. Sandra 16 april, 2011 on 10:05 Svara

    Härligt att solen tittar fram, här är det alldeles grått och trist. Hade hoppast på att sitta ute och läsa på altanen i solen men man får väl hoppas på bättre väder imorgon.

    Roligt att det bara är en månad kvar, Elion är säkert i rätt ålder att följa med nu, att han är så pass stor att han uppskattar att se saker och bada. Tror att ni kommer att få det jättemysigt.

    Kramar

  2. Sara - Mamma till Max 2,5 år 16 april, 2011 on 10:48 Svara

    Jag sitter här och väntar på solen men den verkar inte hitta hit. Bor ungefär 20 mil från dig eller liknande…. tror jag! jag hoppas den tittar fram under dagen!

  3. Malin -mamma till Sam och tim 16 april, 2011 on 14:51 Svara

    Vad vill di ha för objektiv?

  4. sophie 16 april, 2011 on 15:48 Svara
    2011-04-16 @ 15:47:28

    URL: s

    Postat av: sophie

    Här i malmö har inte solen hittat hit ännu.. dock massa tråkiga moln och regn men har hört att solen skulle komma imorgon så får väl stå ut tills dess 🙂

  5. Junitjej 16 april, 2011 on 18:28 Svara

    Åh, så underbart med solsemester!!

  6. Malin - mamma till Sam och Tim 16 april, 2011 on 21:04 Svara

    Här har solen varit hela dagen så ni vet vem som lånade den!:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna