VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Eftermiddagen


En nyvaken krulltott kring 15-snåret…


…några minuter senare har han haffat åt sig min sjal och springer mot spegeln ;-).

Vid 16 slutade F som vanligt på fredagar och då åkte vi till stan där jag skulle lämna tillbaka ett linne och köpa ett par linnebyxor till istället. Det blev färgen safari, gröna. Löp och köp är mitt tips, de är verkligen rejäla och sköna så priset 200 kronor känns som ett fynd.

Vi åkte vidare till grannstaden för F villr kolla efter vårjacka och jag skulle lämna tillbaka ett par jeans på veromoda. Har blivit väldigt duktig på att känna efter och sen lämna tillbaka om det inte känns helt bra :-). Fredrik hittade ingen jacka men badshorts på H&M i stället (vi blir allt mer redo för mallis!) och jag hittade också lite. Hade både bonuscheckar och presentkort så det blev väldigt billigt med tanke på allt vi fick med oss hem!

Mcdonalds till middag innan vi åkte hemåt igen så det blev vällingmys senare än vanligt och nu ligger F på puffen brevid Elion, han sa även idag att ”da” skulle han ligga!


Kommentarer


  1. 19 år och mamma 15 april, 2011 on 21:52 Svara

    När kommer svaren på frågestunden, nästan gått en vecka nu ju! 🙂

  2. Nadja 15 april, 2011 on 22:48 Svara

    Hihi så söt! Angelina ser oxå ut sådär i håret när hon vaknar 🙂

  3. ♥anna♥ 16 april, 2011 on 22:47 Svara

    Läser du Bambis blogg?? Jag kommer inte in på den längre. Mitt virusprogram stoppar att gå in på hennes sida. Den varnar för fullt! Undra om hon har någon knepig reklam på sidan eller så? Eftersom jag inte kommer in på hennes sida så kan jag inte nå henne och tala om detta! Vore snällt om du ville hjälpa mig!

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna