VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pass – check!

Tuff kille som precis fixat sitt första pass! Det var inte helt lätt att få en bild när Elion tittade uppåt och rakt fram och jag höll på att fråga om jag (utan tålamod i vissa situationer) fick trycka på knappen, vet inte vad damen i luckan gjorde eller om det var kameran som var seg men Elion tittade faktiskt precis som han skulle länge men ändå blev inte korten rätt. Men till slut så, av det jag såg snabbt blev fotot fint. En punkt till att bocka av inför resan. Tänk att det snart är dags, så länge som vi har filurat på en solresa!

Det är alltid, alltid svårt att få med Elion in eller in i bilen (lättare eftersom han gillar att åka bil), han vill vara ute precis hela tiden gärna. Bilden är från parkeringen utanför polishuset och här finns en rolig liten historia att berätta… För några veckor sen när vi hade bilproblem såg Elion när Fredrik gjorde en sak. Bromsskivan låg på hela tiden vilket såklart gör att det blir varmt i hjulet. Så när vi kom hem efter att ha varit hos pappa (biohelgen) med reservdelar inköpta spottade Fredrik innanför fälgen för att se om det var varmt och det började fräsa och ryka. Elion såg alltså detta EN GÅNG och nu går han ofta och spottar på bilarnas hjul haha! Det är inte klokt vad han apar efter, allt! Jag fullkomligt ÄLSKAR hans nyfikenhet och aptit på livet. Han inspirerar och lär mig mycket den killen, tänk om vi vuxna kunde ha ett lika öppet sinne?

Nu ska vi gå och lägga oss, de ombytta rollerna gjorde oss trötta idag. Trötta men lite extra lyckliga!! Jag behövde en stund på jobb för att få ny energi på hemmaplan :-).

GodnattKram


Kommentarer


  1. britta bloggar 6 april, 2011 on 22:37 Svara

    Haha vad gulligt!

  2. Pyttianna 7 april, 2011 on 00:03 Svara

    Ååååå sötiskillen… det är inte klokt vad de lär sig! 😉

  3. J 7 april, 2011 on 08:34 Svara

    Känner igen det där med passet, bara att B var tre veckor när vi skulle få henne att titta in i kameran, herregud säger jag bara :D. Rolig bild blev det iaf- förgyller våra resor, haha.

  4. Sandra 7 april, 2011 on 09:57 Svara

    Vi var till Lanzarote för ett par veckor sedan. Det var superhärligt och det gick jättebra att resa med småbarn.
    Hoppas ni får en härlig semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna