VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På väg hem

Utelek – check! Middag – check! Bad – check! Jag älskar min lilla kille mest av allt i hela världen men det är verkligen skillnad på att vara helt själv med honom hela dagarna eller att Fredrik kommer hem efter jobbet. Jag beundrar alla ensamstående föräldrar!! Sen är jag kanske i och för sig tröttare än vanligt med tanke på hur natten var ;-). Snart är i alla fall F hemma, han åker från stockholm nu! Men träffa Elion får han inte göra förrän imorgon, då ska dom två leka hela eftermiddagen. Själv ska jag jobba :-D.

Innan jag gick hem från stan köpte jag med mig några saker till min fina Veronica – en blombukett, några kakor och så fick hon en annan present också (humanity bracelet). Sen gick jag förbi och lämnade det men stod bara i dörren och pratade med henne och familjen eftersom hon är sjuk. Jag har längtat efter dom, var länge sen vi sågs nu!

Nu ska jag jaga ifatt min buskille och om en timme är det vällingmys. Hörs mer sen!

Kommentarer


  1. Nadja 5 april, 2011 on 19:46 Svara

    Det är riktig strongt av alla ensamstående föräldrar, jag beundrar dom till tusen!

  2. Julia 5 april, 2011 on 20:19 Svara

    Förstår hur du menar med skillnaden at vara två. Min sambo Ligger ute ons till ons varannan vecka (lastbilschaufför) vilket innebär att jag är själv omring 2-3 dagar/vecka och det känns! Man är bekväm i sina sammarbetsrutiner, att hjälpas åt. Visst har jag mina rutiner även när jag är själv, men det krävs ju så mycket mer och jag kan ibland vara helt slut. Absolut inte för att min son är jobbig utan för att man ska få allt att gå ihop samtidigt. Så jag beundrar också ensamstående, enormt mycket.

    Imorgon är det dags för jobb hos dig va? Lycka till! 🙂

  3. Milis - Mamma till Devin o Levis 5 april, 2011 on 20:24 Svara

    Lycka till på nya jobbet imorrn? 😀 Så spännande!!

    Du… Har du lust att göra mej en stor tjänst? Skulle vilja att du röstar på mitt bidrag i tävlingen Miss Cupcake 🙂 Om du vill så finns adressen här: http://www.misscupcake.se/show.php?id=95

    Kram på er!

  4. isabella 5 april, 2011 on 21:14 Svara

    jag är ensam nästan varje dag från 9-19.30 och vissa dagar är det såå tufft! Man är trött och Eira är trött och Samuel jobbar långa dagar. Lite avis är jag på dig som får hem maken vid 17-18 tiden.
    Men jag är GLAD att han är ledig en gång i veckan. Men sen jobbar han varannan helg också..

    nackdelen med att jobba inom handels.

    Kram på dig!

  5. Evelina 5 april, 2011 on 21:25 Svara

    Ja imorgon är det jobbpreimär!! 😀

    isabella – fast då är vi ju ensamma med barn ganska exakt lika länge 😉 Vi är oftast själva från 7.30 – 18.00. Jobbar Samuel både lördag och söndag när han jobbar helg? Isf blir det ju lika många lediga dagar ändå totalt sett :-).

    Kram!

  6. Sofia 6 april, 2011 on 17:42 Svara

    Hej Evelina!
    Måste fråga vart du har köpt din ursnygga grå jacka!
    En sån vill jag verkligen ha nu till våren.

    Ha det fint!

  7. Evelina 6 april, 2011 on 20:39 Svara

    Den är mer beige än grå men i vilket fall så är den från H&M men köpt förra våren. Lindex har nåt liknande har jag sett!

    KRAM

  8. Sofia 6 april, 2011 on 20:56 Svara

    Hej Evelina!

    Gah, vilken otur, men tur för dig då som har den i sin ägo.
    Du får slita den med hälsan 🙂 Och jag trodde INTE att den var beige, tänk vad kameran kan lura ögat (eller så är jag färgblind)
    Nåväl, tack för svaret och tack för en fin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna