VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kul dag!

Vår lördag började med en förmiddag på hemmaplan innan avfärd, efter lunch hade vi planerat att åka. Samma tid som vi brukar försöka komma iväg när vi åker långt, så Elion får sin sovstund i bilen. Killarna lekte ute en stund innan lunch o h jag packade och fixade håret ;-). Jag gjorde lockarna med locktång för övrigt fast inte på helt vanligt vis, ska visa nån gång!


Utsikten från vårt sovrum medan jag packade. Mina killar ♥

Innan vi körde från stan åkte vi till lindex där jag köpte klänningen jag provade i fredags. Fyndade två ”skinn”jackor för 99 kr styck också, de hängde utanför så jag sprang rätt på dom på väg in. Den här var den finaste, med avtagbar fuskpälskant! Lite kavajaktigt som jag gillar.

Vi stannade i storstaden för att köpa promenadskor till mig och skor till Elion, han sov en stund i bilen och sen mötte killarna upp mig på stadium. Min fina Sophie träffade vi där, jag blev hur glad som helst över att få krama henne!! Elion var helt nyvaken här och nåågot skeptisk haha…


Pappa hittar alltid på nåt kul :-).


Coolingen ♥

Sen åkte vi vidare till pappa & co! Elions morbröder är väldigt roliga att leka med även om man inte får leka med deras lego ;-). Middag fick vi och sen åkte vi ju på bio efter lilla E somnat!


Pappa och F kollar i bildelskataloger, pappa hjälpte oss med vad vi skulle köpa till bilfixet :-).

Kommentarer


  1. Ida 28 mars, 2011 on 19:41 Svara

    Gud så fin skinnjacka! 99 spänn, vilket kap!! Skulle också vilja ha en 😉 Men jag är ute efter en svart!

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna