VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förvirrade föräldrar & bio

Vi kom fram! Gissa om vi var lite nervösa när tanken visade streck streck (visar ju annars antal kilometer till tom tank) och vi hade en bit kvar till närmsta bensinstation. Så kan det gå när två föräldrar blir ivriga över att få gå på bio en lördagkväll och glömmer tanka där det är tänkt ;-).


Popcornmeny är ett måste. Åh vad jag älskar att gå på bio!!!


Klockan närmar sig midnatt och vi har 6 mil till sängen och en morgonpigg son!

TACK mormor&morfar som passade yngsta barnbarnet, vår skatt ♥ under tiden vi var borta. Även om det blev mycket bilåkande och vi saknar lilla E varje sekund så är det guld värt att få komma iväg bara vi två ibland. Så himla kul att hitta på sånt vi gjorde innan barn men det finns inget bättre än att komma hem och få pussa på Elion igen.


Kommentarer


  1. Anonym 27 mars, 2011 on 22:46 Svara

    Du är så himla snygg Evelina! När jag ser dig känns det hopplöst över hur jag själv kommer att se ut som nybliven trött mamma, haha. Jag har lite ångest över det faktiskt, och ja, man får världens finaste mini av graviditet, förlossning och mammaliv, MEN jag är rädd att tappa bort mig själv som vissa gör och slutar bry sig om utseende och sånna saker. Du förstår nog hur jag menar. Jag vill så hemskt gärna ha barn, men också behålla mitt Jag. Har du några tips på hur du lyckas varje dag med att se så fräsch ut? Ni verkar ha haft en toppenhelg! 🙂 Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna