VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Naken

Här sitter jag och känner mig naken! Inga örhängen förstår ni, det har jag ALLTID. Dessutom inget smink eller jo lite mascara på övre fransar och eyeliner men jag gillar att dutta på lite i.d foundation och rouge varje dag. Nu använder jag den där brun utan sol krämen som jag visade för ett tag sen så då kan jag ju passa på att tipsa om den. Man blir helt enkelt naturligt brun men du styr själv vilken grad av solbränna du vill ha. Applicera varje dag tills du får önskad nyans och därefter var tredje dag. Funkar kanon och ger ett väldigt jämnt resultat utan streck.

Nej nu får Elion ta och vakna, det blev ju verkligen helt knas när han somnade 15 istället för 13! Peppar peppar så brukar han somna bra på kvällen även om han sover sent (han kan ju sova 13-16 ibland hehe) så jag hoppas att kvällen inte blir helt omvänd den också.


Kommentarer


  1. Sessan ☆ 24 mars, 2011 on 17:36 Svara

    Kanon med BUS tips ;D men du, hur luktar den på huden?
    Jag kan slita ihjäl mig med lukten av BUS :p

    Puss hjärtat

  2. Evelina 24 mars, 2011 on 18:06 Svara

    Jag tycker att den luktar helt okej. Har inte så mycket att jämföra med men jag tror inte den luktar typsikt brun utan sol? Leta reda på den i affären och testa! Kram!

  3. Annica - mamma till Elias 24 mars, 2011 on 18:27 Svara

    han somnar nog till kvällen iaf. Han har ju sina rutiner att följa och då borde det inte vara några problem även om han sover lite senare på dagen

  4. GBP 24 mars, 2011 on 19:02 Svara

    ÄR du ledsen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna