VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Medan jag ännu får bestämma…

På tal om babysmart (som för övrigt är en av mina första samarbetspartners), det var ett tag sen jag kikade in där så jag var tvungen att uppdatera mig lite och såg den här tuffa jackan. Om Elion inte haft den gröna från didriksson skulle han lätt fått den här! Det gäller att passa på att välja det jag tycker är fint (F och jag tycker som tur var oftast lika) för jag är medveten om att det snart, väldigt snart med all sannolikhet är HAN som bestämmer kläder själv hihi…

Och det jag skrev om för ett tag sen, om mönster och att jag inte gillar typ mumin på plagg… Det är ju bara vad jag tycker men vill Elion ha det sen kommer han såklart få ha det. Eller mönster gillar jag ju, stjärnor, ränder och tryck i viss mån men det måste vara stilrent och inte för mycket. Mycket färg får det dock gärna vara. Grönt, rosa, blått, rött och alla andra färger lyser upp och gör en glad :-). Men som sagt, jag njuter nu när jag bestämmer allt i klädesväg. Eller ja, det har ju smått börjat det där med att bestämma kläder själv. Tunna jackan igår och olika mössor som han har en förkärlek för. Kanske han fått från F som också gillar mössor ;-).


Kommentarer


  1. Känner precis lika. Jag gillar inte alls mumin kläderna som finns på lindex men det är ju en smaksak. Och Lilly har redan börjat bestämma hur det ska vara i klädväg. Än får jag bestämma hur vanliga kläderna ska vara men ytterkläderna blir hon tokig om jag bara tar någon. Hon har numera en mössa som hon själv tog i butiken & bara vägrade lägga ifrån sig. Och vi har en hel del jackor nere i hallen så hon kan ta den hon själv vill. Visseligen kommer väl några sorteras bort då det är vinterkläder man hon har endå 3 vår/sommar jackor att välja på. Och skorna ska vi inte tala om. Hua! Där har man inget att säga till om alls. Hon tar ett par & sen är det bara så om man inte vill få ett utbrott som hette duga. Idag blev det iaf ett par röda(& förstora) gummistövlar, skinnjacka, favoritmössan & en sjal =)

    Kramar

  2. Evelina 24 mars, 2011 on 18:04 Svara

    Haha så charmigt att de får ha sin alldeles egna stil 😀
    Kram!

  3. idan 24 mars, 2011 on 19:07 Svara

    Det är nästan det jag längtar mest efter, att spegla "min stil" på en liten pojke eller flicka. Min bebis kommer nog ha på tok för mycket kläder.. 🙂

  4. Lizette 24 mars, 2011 on 20:07 Svara

    Jag har frågat detta innan, men inte sett något svar. Vad gör ni av Elions kläder som är för små? Jag tycker att han har så fina kläder så om du vill sälja så köper jag gärna en del. =)

  5. Evelina 24 mars, 2011 on 20:36 Svara

    Lizette – vi sparar faktiskt det mesta till eventuella syskon 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna