VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

On

Det känns sådär kul att snön ligger stadigt på marken ute så jag roar mig med att prova mina nya vårkläder! De här plaggen fanns alltså med i min senaste beställning från H&M.

Lillplutten somnade brevid mig i soffan nu, rutinerna blir helt knas när sjukdom finns med i bilden. Jag börjar bli smått tokig på att bara gå hemma och inte träffa några andra om dagarna, imorgon hoppas jag att nån vågar leka med oss igen :-).


Kommentarer


  1. AnnaMalin 24 februari, 2011 on 12:00 Svara

    Vad FINA de plaggen var på dig! Var nyss inne och kikade på H&M's hemsida, de har ju så mycket fint nu.

    Hoppas ni får en bra dag, trots att ni är inne!

    KRAM

  2. D I N A R A 24 februari, 2011 on 12:59 Svara

    Vad roligt med nytt!! Jag är alltid nervig när jag beställer på nätet man hoppas alltid att det ska sitta bra. Fina köp! Kram

  3. matilda 24 februari, 2011 on 13:22 Svara

    älskar den rosa, hur fin som helst på dig!

  4. Michelle 24 februari, 2011 on 13:23 Svara

    Åh va vårigt och fint! =) Längtar tills lillbebis är ute så jag vet vilken storlek jag ska handla vårkläder i! =) Får så mycket fin inspiration av dej.. och ännu bättre eftersom jag me älskar H&M! =)

    Och du, angående det tidigare inlägget kring hustankar! Det löser sig ska du se oavsett hur det känns idag.. ni kommer att hitta ett hus ni båda faller för och som bara är ert! =) Jag grät många många gånger efter visningar och inställda visningar eftersom Mats inte visade samma entusiasm som jag! Men rätt som det va så föll alla bitar på plats och vi hittade vårt hem! =)

    Många kramar till dej och vindruvepojken<3

  5. ♥anna♥ 24 februari, 2011 on 14:50 Svara

    Kanonfina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna