VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klump i magen

Det har skett en förändring hos oss, på sista tiden har Fredrik börjat vakna av Elion på natten och inte jag! Jag får ju sova mer och slipper gå upp när det behövs men tyvärr slutar det oftast med att vi alla sover i vår säng ibland hela natten, han bär över direkt istället för att sitta en stund vid hans säng. Det är såklart jättemysigt att ha Elion nära men han har ju sin säng där han brukar sova hela nätterna. Måste försöka ta mig dit först igen om han vaknar helt enkelt ;-). Förhoppningsvis är vi snart tillbaka i vanliga rutiner nu när Elion är frisk igen så han sover bättre på nätterna igen! Idag vaknade han vid 6 mellan oss, såå mycket skönare än 5!!!

Idag har jag en klump i magen, känns inte alls bra eller kul att ställa sig in på en sak och sen behöva ändra på allt. Igen. Gräset är väl oftast inte grönare på andra sidan? Nej fy att jag skriver i gåtor men jag kan helt enkelt inte skriva exakt vad det handlar om, men mitt drömhus är inblandat som ni vet och det känns tungt att faktiskt ha tänkt att vi skulle köpa det och så typ dagen innan behöva tänka helt om. Jag försöker tänka att det löser sig och kommer bli bra, för det blir det ju med all sannolikhet men ja… Jag hatar verkligen ovissheten och det har jag i tillräcklig mängd som det är ändå. Jag vill helst satsa fullt ut och inte hålla på att vela!


Kommentarer


  1. Ida 24 februari, 2011 on 08:30 Svara

    Hoppas det ordnar sig till det bästa! Kramar

  2. Helena - mamma till Alexander 24 februari, 2011 on 08:39 Svara

    Usch låter inte kul alls. Hoppas att det löser sig på bästa sättet för er.
    Om du känner för att "snacka av dig" finns jag här.
    Kramar!

  3. Elin 24 februari, 2011 on 08:46 Svara

    Tråkigt att det inte blev det huset som du drömt så om.
    Men även om det känns tungt nu så är jag säker på att det kommer dyka upp ett annat hus, eller en tomt som kommer kännas ÄNNU bättre.
    Men jag förstår att du känner dig less 🙁

    Hoppas ni får en bra dag fina du. Kram

  4. ulrika 24 februari, 2011 on 08:56 Svara

    Ett hus är ju trots allt den största investeringen i ens liv förutom dessa fantastiska små liv som du fått möjlighet att bära på, så det är bättre att tänka efter en extra gång 😀 Allt blir nog jättebra för er, just have som faith! 😀 Efter regn kommer solsken som du själv skriver 😉

  5. Therese 24 februari, 2011 on 09:00 Svara

    Hej!! Precis som du skriver så blir allt bra i slutändan men det är jobbigt när det kommer käppar i hjulen för något som man verkligen sett framemot.. Hoppas din dag blir till den bästa i alla fall, tänk positivt, du har ju dina älskade killar som finns där för dig.. Stor kram

  6. Nadja 24 februari, 2011 on 09:08 Svara

    Men gumman då, inte kul med klump i magen! *krama* Jag hoppas att det löser sig, jag vet hur de känns när man hittat drömhuset.. de är så tungt om de inte går som man tänkt sig.

    Sängen som jag la upp är från Ikea, har en snygg gavel till oxå med ännu mera förvaring om man vill! Underbart 😉 Ang räntorna på banken så var de pissigt svårt att pruta, vi kom ju precis när reporäntan höjts plus att de spås att de kommer ligga på runt 5% innan året är slut. Jag var ganska hårt men ödmjuk så precis när vi skulle gå så luta hon sig fram och sa: Ok, om du flyttar över din pension så kan vi nog komma överens om något när ni kommer tillbaka 1:a mars.. haha ja så vi får se på tisdag om jag lyckades 😉

  7. Anonym 24 februari, 2011 on 09:21 Svara

    Vad är det fredrik är emot??

  8. Annica - mamma till Elias 24 februari, 2011 on 09:22 Svara

    Jag förstår hur du känner dig men huvudsaken är ju att ni har varandra och tak över huvudet. Det kommer fler hus och ni är ännu så unga så ni hinner köpa hus.

  9. Malin - ung och gravid 24 februari, 2011 on 09:27 Svara

    Kram! Hoppas verkligen det känns bättre snart. Inte kul när planer måste ändras..!

  10. www.luciadesign.se 24 februari, 2011 on 10:00 Svara

    Ja ett hus är ett stort steg men framförallt en investering, hoppas det löser sig för er!

  11. Evelina 24 februari, 2011 on 10:09 Svara

    Tack för pepp!
    Han har inget emot huset men annat som gör att vi inte kan köpa huset…

    KRAM

  12. Anonym 24 februari, 2011 on 10:44 Svara

    Jaha, får ni inget lån?

  13. Sandra 24 februari, 2011 on 11:03 Svara

    Även om det är roligt med husvisningar och att längta efter hus så är det samtidigt riktigt jobbigt.
    Idag ska vi på visning på ett hus som ligger exakt där jag vill bo. Helt perfekt! Tyvärr blir det nog för dyrt…

  14. Madde 24 februari, 2011 on 11:13 Svara

    Tråkigt när man vill men nått sätter stopp,svårt nu med hus och räntan som stiger,det återstår ju att se hur många som har råd att ha kvar sina hus om räntan nu stiger så mkt,inte alls kul:(men det kommer säkert komma nått hus sen som ni då kommer tycka är minst lika fint även om det just nu svider.svårare idag med då banken vill att man helst betalar 15% av summan direkt och det är ju mkt om man som vi funderar på nybyggt hus.vi har suttit och diskuterat och kommit fram till att vi kan se oss i ett nybyggt hus om ca 7 år det kan kännas som en evighet men samtidigt är det inte roligt om man skaffar huset och sen inte har pengar att leva och inreda det så vi fortsätter att spara och renovera huset vi bor i för att tjäna lite extra på det när vi säljer det:) kram

  15. Evelina 24 februari, 2011 on 11:34 Svara

    Anonym – pengar är inte problemet, vi har lånelöfte. Det beror på helt andra saker…

  16. Anna - Mamma till Emilia med albinism 24 februari, 2011 on 11:35 Svara

    Tråkigt att det inte blir riktigt som du/ni tänkt er men en dag kommer ni att sitta i ett jättefint hus =)

    Ibland så tar det bara lite längre tid än vad man har tänkt sig, när man vill ngt så vill man gärna ha gjort det igår ;o)

  17. Matilda Andersson 24 februari, 2011 on 11:53 Svara

    allt sker av en mening och det löser sig ALLTID till det bästa!

    Du evelina, vad är det för kamera du har?
    KRAMAR <3

  18. Linda 24 februari, 2011 on 12:08 Svara

    Tråkigt att det inte riktigt blir som ni ville, men som du säger, huvudsaken är att det blir bra tll slutet, och det blir det oftast även fast det inte känns som det just nu 🙂

    Vad är det som gör att ni velar?

  19. Sara 24 februari, 2011 on 12:21 Svara

    Åh det känns precis som mitt liv! Aldrig veta vart vi ska ta vägen från år till år. (min man är hockeyspelare) Det gick väl bra att flytta runt och ta hastiga beslut när det bara var vi två men med två barn är det inte lika enkelt. Nu bygger vi iofs hus nere i Skåne där vi kommer ifrån och vill ha vår bas men det är långt ifrån fördigflyttat för vår del ändå. Man hinner inte packa upp lådorna på ett ställe förrän det är dags att flytta vidare igen känns det som! Men till sommaren flyttar vi in i nya huset, sen får vi se om det blir flytt till hösten igen….flytt, flytt och flytt 😉 Hur det än blir för er med hus, var, när och hur så blir det säkert bra till slut! Så länge ni har varandra så! 🙂 Så tänker jag iallafall i denna eviga ovissheten jag lever i! Stor kram

  20. Wojtan 24 februari, 2011 on 12:31 Svara

    Hej

    Jag förstår dig till 100% om det känns trist när det gäller husköp.
    VI hann köpa två tomter för att bygga, och blev blåsta vid bägge tillfällena! Första gången hade de lovat oss tomten, och när vi skulle skriva på fanns ingen tomt.
    Andra gången blev vi lovade att få bygga 200 m2, men fick bara bygglov för 70m2!
    Vi hade helt tappat lusten för hus, när det vi bor i dök upp och vi vann budgivningen.
    Tänk så här, allt har en anledning. NI har förmodligen inte nått drömhuset ännu. Det står någonstans och väntar på just ER!

    Varma kramar från Thailand 🙂

  21. AnnaIda 24 februari, 2011 on 12:40 Svara

    Tänk på att allt sker av en mening – kanske kommer det dyka upp ett ännu bättre tillfälle och drömhus 🙂

  22. Anonym 24 februari, 2011 on 12:48 Svara

    Asså berätta vad det är istället….

  23. Annika 24 februari, 2011 on 13:21 Svara

    Men vad alla ska spekulera. Inse att vissa saker kanske man vill halla inom äktenskapet och inte dela med ett gäng främlingar? Och vagar man själv inte dela med sig med vem man är (Anonyma kommentarer) hur i helskotta kan man da begära att nan annan ska dela med sig av sina tankar och funderingar?

  24. InaE 24 februari, 2011 on 14:39 Svara

    Annika: jag håller med dig! Men samtidigt kan jag förstå att vissa tycker att man inte behöver säga nåt överhuvudtaget om det nu inte är något man kan berätta. Kanske bättre att skiva" Att det blev tyvärr inget med det huset. Det passade inte oss." tex. Jag personligen respekterar att Evelina inte vill säga vad det är och skulle aldrig tjata om att hon ska berätta nåt hon inte vill. Men som sagt, kanske bättre att vara tyst då?

  25. Evelina 24 februari, 2011 on 14:50 Svara

    InaE – Fast huset passar ju oss mer än bra, då skulle jag ljuga? Inte något jag vill göra. En del verkar glömma att detta är som min dagbok och jag vill få med mina tankar och funderingar men vissa saker kan jag helt enkelt inte skriva ut av respekt för mina nära och kära. Man får såklart själv välja var gränserna går. Jag delar med mig så mycket som det känns okej av, jag skulle såklart kunna ha en låst blogg där jag skriver precis allt men ingen annan skulle få läsa? Men jag hoppas att de flesta kan respektera att jag inte KAN skriva precis allt och även förstår varför.

  26. Sanna [Lycklig gravid] 24 februari, 2011 on 17:32 Svara

    Det är så tyvärr, vi var inställda att köpa en sutterängsvilla som vi båda gillade. Men fick chockbesked om att radonvärdet var skyhögt och vi ville inte bo där.. Så jag blev otroligt besviken. MEN möter ni motgångar så kommer ni så småningom finna ERAT hus. Det gjorde vi, pga vi sa nej till huset så fick vi vårat nu.. 😛 Tur var väl det 😉

  27. InaE 24 februari, 2011 on 23:58 Svara

    Nej klart du inte ska ljuga 🙂 Jag fattar poängen med bloggen, men förstår även att vissa inte gör det. Grejen med bloggar kan ju diskuteras i evighet, du har valt att bjuda in folk i en del av ditt liv och tjänar pengar på det. De som läser vill så klart veta så mycket som möjligt och du vill berätta så mycket som möjligt utan att berätta allt. Jag köper absolut om man väljer att skirva att " det blev inget med det huset och jag vill inte gå in på detaljer om varför". Menar bara att jag har en förståelse för dem som inte ser på det som vi, utan att för den saken skull tycka att det ena eller det andra är mer rätt. Jag slutade att blogga ( hade ju Grannen Sofia innan) av den anledningen, att jag inte vill dela med mig av allt och inte ens hälften och har därför nu en låst för min familj och vänner
    Kram.

  28. C 25 februari, 2011 on 19:09 Svara

    Kanske ska se till att din kille anstränger sig lite mer o ser till att sonen sover i sin egen säng oxå! är så trött på att mamman alltid ska få ta allt o bara acceptera det.

  29. Evelina 25 februari, 2011 on 19:23 Svara

    C – Fast Fredrik tar fler morgnar än mig tex och hjälper till så mycket han kan när han kan och Elion har alltid sovit i sin egen säng. När han är sjuk tycker jag det är okej att han sover hos oss nästan hela natten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna