VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GLAD

GODMORGON!

Jag är så GLAD för att vardagen är tillbaka igen efter ledighet och sjukdomar, att vi mår BRA allihop! Tänker på det varje gång vi är ute nu och jag faktiskt orkar gå, att jag ska uppskatta att jag frisk när jag är det. Ännu mer. Överlag tror jag de flesta måste bli bättre på att uppskatta småsaker och jag är absolut inget undantag. Tänk vad lätt det är att ta saker och ting för givet. Gör inte det! Imorgon, ja i senare idag, kan det vara försent. Ta vara på din dag och gör det bästa utav den!

Idag tittar solen fram och jag är glad även för att de blir ljust allt tidigare varje morgon, och är ljust allt längre om kvällarna. Lovely!

Vad är DU glad för idag?


Kommentarer


  1. Malin 26 januari, 2011 on 08:54 Svara

    Här hemma har lillan blivit sjuk igen med feber och förkylning. Var ju bara en vecka sedan vi hade magsjuka hela familjen =/ Så jag är glad över att man har möjligheten att vabba och vara hemma med sitt barn! Och att det "bara" är en förkylning och inget värre.

    Hoppas ni får en härlig dag! Kram

  2. Anonym 26 januari, 2011 on 09:19 Svara

    Vilket bra inlägg, vi behöver alla påminnas ibland! Jag är lycklig över min fina familj, våra underbara vänner och vårt härliga hus. Nu är jag också särskilt lycklig över att en liten har flyttat in i min mage, vilken gåva! Om allt går bra ska vår lilla son bli storebror, overkligt!

  3. Ida 26 januari, 2011 on 09:20 Svara

    Jag är glad att Neos farmor kan passa honom idag eftersom jag är sjuk! 🙂 Kram

  4. Helena - mamma till Alexander 26 januari, 2011 on 09:21 Svara

    Idag, som alla andra dagar, är jag enormt tacksam och lycklig över att vi har fått Alexander. Att få ett barn är den största gåvan man kan få. Innan vi fick barn tog man nästan för givet att man kunde få. Nu i efterhand vet jag att det verkligen inte alls är så givet. Jag skrattar mig lycklig varje dag att jag har haft sån tur att jag fått en underbar son! Detta är min stora glädje i livet <3
    Kram

  5. Frida 26 januari, 2011 on 09:30 Svara

    Jag är glad för det är min födelsedag idag 🙂 (Och för att det verkar som om mitt illamående bara var just illamående och inte magsjuka. Hoppas hoppas!)

  6. erica 26 januari, 2011 on 09:43 Svara

    Fast jag har blivit sjuk med feber, extreme huvudvärk och rethosta (med slem) så är jag glad för att min älskling kör ner bara för min skull.
    Igentligen skulle jag åkt hem idag – söndag (inga föreläsningar) och hade tänkt att plugga hemma, men så blev jag sjuk och är jätte dålig så han åker bara över dagen, lämnar mina böcker som kommit till Eksjö och andra små grejer som är till mig..

    Snäll prins har man allt! =)

  7. Anna 26 januari, 2011 on 11:23 Svara

    Solen!

  8. Tova 26 januari, 2011 on 13:15 Svara

    Visst uppskattar man faktiskt vardagen och dess små glädjeämnen myycket mer efter en tuff period, elle då man varit sjuk…
    Just nu tycker jag t. ex varje tugga mat smakar himmelskt, efter att ha varit magsjuk och tappat aptiten några dar… Haha..

  9. sophie 26 januari, 2011 on 15:00 Svara

    Oja, det är mycket lätt att ta för givet att man ska vara frisk. Läs till exempel vad jag lyckats åstadkomma idag på min blogg.

  10. Cissi 26 januari, 2011 on 17:12 Svara

    Jag är glad för att min bil startade i morse trots mååånga minusgrader, att vi hann till dagis i morse och att dagis funkar så bra för grabbarna!! Och att jag älskar mitt jobb! Hoppas ni har haft en lovely dag!

  11. Milla 26 januari, 2011 on 19:16 Svara

    Jag är GLAD över mina två fina äggblåsor som förhoppningsvis blir befruktade snart! 🙂

  12. Malin S 26 januari, 2011 on 20:28 Svara

    Att uppskatta småsaker är min specialité så idag är jag glad för typ ALLT, både stort & smått =)

    Kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna