VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys en tisdag!

Idag har det bara varit jag&Elion hela dagen, ja de timmarna som F var på jobbet alltså. Riktigt mysigt, och vad mycket man hinner med när man bara har sina egna tider att gå efter ;-). Men samtidigt är det guld värt att bo så nära goda vänner med jämngamla barn så man kan ses som vi gör, vi har vårt egna lilla dagis och barnen har så kul tillsammans!

När det var nattning på gång gick jag och Martina ut på en härlig prommis i kylan. När jag kom hem gick F iväg för poker… Så då hoppade jag i mysbyxorna, poppade popcorn och fick lite fredagsfeelings :-D.


Vi bakade typ äppelsockerkaka idag! Fredrik blev happy när han kom hem 😀


E fick smaka en liten bit han också på eftermiddagsmellisen. Ja det känns nästan som helg redan! Skyller på att vi var sjuka förra veckan och liksom missade fredagsmyset ;-)…


När Elion i vagnen sov var vi på Family House, de har 50 % på allt den här veckan. Tuffa tischor och en mössa köptes till Elion. Och tröjan nedan till mig (från Rut m fl)


Haha gud vad jag skäms för att visa den här bilden men vad sjutton. Jag erkänner att jag inte putsar hallspegeln tillräckligt ofta. Elion pussar sig själv flera gånger varje daag i den :-).


Kommentarer


  1. Anonym 25 januari, 2011 on 22:11 Svara

    Äsch lite skit i hörnet eller på spegeln är bara mänsklig! 🙂 du skulle se här hemma. Jag får vara glad om jag hinner dammsuga och plocka en gång i veckan numera. Vilket ät onsdagar då samuel är ledig.

  2. Sandra Michelle 25 januari, 2011 on 23:20 Svara

    Skäms inte för spegeln! Du ska se mina fönstren. Jag putsade som en idiot ett tag, men när jag insåg att båda katter och barn kladdar ner dem lika fort igen så har det slutat med att jag putsar dem när det är som värst 😉

  3. karolin 26 januari, 2011 on 06:31 Svara

    Haha åhh! Klart du kan ha kvar pusskletet!! Så jäkla gulligt att han pussar sig sälv!!

    kram!

  4. erica 26 januari, 2011 on 09:46 Svara

    Äh skit i det! Det är ju så sjukt charmigt att han lämnar "spår" efter sig.. =D

  5. Renée 26 januari, 2011 on 10:36 Svara

    Vad trevligt att ta igen helgkänslan 🙂 nu har jag också fått testa på att ligga hemma med den berömda vinter…sjukan. Fy fasen. Förstår att du ville ha Fredrik hemma när det var som värst!

  6. Angelica 26 januari, 2011 on 11:54 Svara

    Finns roligare saker än att putsa speglar 🙂 Vi leker "bebisen i spegeln" varje dag så vår är inte tipptopp den heller 😀 Har noterat att kladdiga speglar är normalt förekommande hos personer med barn!

  7. Sara 26 januari, 2011 on 14:32 Svara

    Den där äppelsockerkakan ser riktigt god ut! Kan du inte dela med dig av receptet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna