VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godnatt tråktorsdag!

Snart ska även jag gå och lägga mig, F har sovit typ hela dagen och kvällen och E sover som vanligt sen 19-snåret. Undrar om Fredrik är sjukare än vad jag var eller om han helt enkelt sover för att han kan ;-)? Jag fick ju trots allt inte riktigt möjligheten att vara bara sjuk när jag var hemma själv med Elion. Imorgon hoppas jag att det blir en roligare dag, killarna kommer i alla fall vara riktigt utvilade och jag kommer vakna till ett rent och fräscht hem inför helgen. Som jag har städat idag, vet inte vad jag annars ska hitta på när jag inte får träffa nån annan haha..

Vad skönt det ska bli att krypa ner i en renbäddad säng nu, bra avslutning på dagen det :-)!

Kram & Godnatt ♥


Kommentarer


  1. Anonym 20 januari, 2011 on 23:43 Svara

    Kollade precis SCB statistik över namn. Elion har ökat, tror man har dig att tacka för det 🙂

  2. Catti 21 januari, 2011 on 08:40 Svara

    Jo tack jag vet precis hur VKS är. Fy fan vad vi var dåliga när vi hade det. Men dock måste jag ju säga att det är ju bra att du kunnat äta redan. Vi kunde inte äta på 1 vecka. typ 1 skorpa och 1 blåbärsoppeglas per dag fick vi i oss och magen var helt ut och in hur länge som helst. Usch, det vill jag aldrig vara med om igen men snart är det väl dags antar jag.. Faaan.

  3. elinjosefine 21 januari, 2011 on 09:07 Svara

    Om det blev en tråktorsdag måste det ju bli kulfredag 🙂
    Kram på dig söta!

  4. Martina 21 januari, 2011 on 09:35 Svara

    Jo jag vet och det var ju en jätte häftig grej, men jag tror kanske inte att de som ger bort blöjor är så kreativa som din syster 😛

  5. Sofie 21 januari, 2011 on 09:47 Svara

    Haha ja verkligen, den blev inte alls lik någon av berättelserna man hört =) Ja, det blev två små små sprickor (en på var sida) så hon satte två stygn och det gjorde fasen ondare än förlossningen 😉 Skämt åsido men fy sjutton – fick ju bara något "spray" som bedövning..
    Haha ja det var en så sjuk känsla efteråt, jag klev upp o drog på mig mina vanliga kläder nästan direkt, kändes verkligen inte som att jag hade gått igenom det där 😛 Men ja, magen var så sladdrig och så sjukt mjuk så man var lite – jaaha var de såå här den skulle bli, det var de alla menade 🙂 Men jag har nog fortfarande inte fattat allt helt så ännu har jag nite börjat sakna magen iaf 🙂 Hur är det med dig såhär ett år o lite till efter?
    kram!

  6. Vi2blir3.se - Malin 21 januari, 2011 on 10:39 Svara

    huvva för magsjuka :/ peppar peppar ta i trä, så har jag inte varit magsjuk på 12 år! De lär jag säkert få äta upp snart ändå har jag en känsla av!

    Skönt att ni är friska alldeles lagom till fredagsmyset och helgen, några extra dagar tillsammans 🙂

  7. Anonym 21 januari, 2011 on 10:48 Svara

    är han sjuk så är han säkert sjuk. Misstror du honom? det låter nästan så…låt han vila och friskna till…=( missuppfattning kanske, men det låter lite så i det du skrev

  8. Evelina 21 januari, 2011 on 10:53 Svara

    Haha klart jag inte misstror honom, han har helt klart varit väldigt sjuk! Precis som jag var, det jag menade var att han fick lyxen att VARA sjuk, jag kunde inte riktigt det eftersom jag var ensam hemma med E när F gick till jobbet :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna