VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En söndag med vänner!

Jag vet inte riktigt vad jag först tänkte skriva när jag loggade in här, men jag kollade mailen mellan eftersom blogg.se var segt och läste jag ett mail som gjorde att jag fick tårar längs kinderna och det kändes helt plöstligt onödigt att skriva det jag tänkte skriva. TACK för att ni delar med er. Ni är så fina människor! Glöm inte bort att leva varje dag fullt ut, och var tacksam för det du har! Man kan tänka mycket negativt om man vill, men är det inte bättre att fokusera på det som faktiskt är bra? Det vill jag göra även om inte ALLT är solsken varje dag. Kanske de mörka dagarna måste finnas för att de ljusa dagarna ska bli ännu lite ljusare?

I alla fall, det jag tänkte skriva var ungefär det här: jag och Elion kom hem för en liten stund sen efter eftermiddag och kväll hos vänner, pappa Fredrik stannade kvar och kollade på film med Jörgen. De skulle kolla paranormal activity men jag har annat för mig. Vågar kanske inte se den heller för den delen hehe… Fick en fråga om hur vi gör med Elion när vi är på bortaplan vid läggning och som tur var har det alltid gått superbra. Han får välling (ibland lånar vi säng och har vällingmys där som hemma, idag satt vi i soffan) och sen sover han i vagnen tills vi lyfter upp honom till hans säng. Våra vänner med barn bor bara nån minut bort så då behövs ju inte bilen men har vi bilväg brukar det heller inte vara några problem att lyfta över dit och sen till sängen därifrån. Han sover oftast genom hela proceduren och gör han inte det somnar han ändå om snabbt i sängen.


Kommentarer


  1. Nadja 16 januari, 2011 on 21:56 Svara

    Angelina somnar oxå i sn vagn och sover tills vi lyfter över henne och somnar om i sin säng.. Otroligt skönt! 🙂

  2. Jessica 16 januari, 2011 on 22:18 Svara

    Måste vara helt underbart att ha en son med så bra sovvanor. Och att han har haft det ända från början.

    Precis som du sa så liknar han dig väldigt mycke. Han är så söt och jag har en känsla av att han kommer dra tjejer till sig senare i livet =) Å vem skulle inte vilja ha en pojkvän vid namn Elion. Så fint namn.

  3. Lizette 16 januari, 2011 on 23:29 Svara

    Jag undrar hur ni fick Elion att sova hela natten och i egen säng. Undrar även hur gammal han var när ni/han började med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna