VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CV

Iiih, jag är nästan lite pirrig inför morgondagen. Den innefattar mig, mitt cv och jobbsökande. Inte för att jag ska börja jobba nu men jag har börjat bli vän med tanken på att jag kanske kan börja till sommaren eller till hösten? Om jag får ett jobb vill säga. Det är absolut ingen brådska men det skulle passa bra att ta det i samband med Fredriks semester så han kan vara hemma med Elion. Och dagmamma/förskola i augusti, september nånting om vi får en plats där vi vill… Ja vi får se vad som händer helt enkelt men jag börjar i alla fall känna mig lite jobbsugen :-D.

Älskar mina nya brillor men ikväll åker dygnetruntlinserna i igen för en månad. Ser ju ganska mörkhårig ut på bilden men skenet bedrar. Jag la i en askblond toning hos Veronica innan i hopp om att bli av med de guldiga tonerna. Får se imorgon om det fungerade.

Ska finjustera i mitt CV och sen blir det sängen. Får se om Fredrik vågar gå hem själv efter filmen, jag skulle inte ens vågat gå hem med honom haha. Jo nu kom han! 🙂

SOVSÖTT♥


Kommentarer


  1. linda 16 januari, 2011 on 23:02 Svara

    Evelina, var länge sen jag skrev något men läser varje dag och jag måste berömma dig, du skriver riktigt bra och jag tröttnar aldrig på läsa det du skriver. 🙂
    Sen har du verkligen köpt grymt snygga glasögon! 😀
    Godnattkram!

  2. Anonym 16 januari, 2011 on 23:03 Svara

    vad heter dina briller?

  3. Therese 16 januari, 2011 on 23:25 Svara

    Jag blev rastlös efter typ 5-6 månader hemma 🙂 haha! Men nu går jag mest och längtar efter att få vara mammaledig igen, jag och min sambo planerar att starta bebisverkstaden inom kort! Måste dock komma igång med träningen och träna upp en del områden i kroppen innan jag kan ta itu med en graviditet 🙂 Lycka till med jobbsökandet!

  4. det är faktiskt ganska skönt att komma iväg och jobba ibland.. =) Du kanske kan söka deltid till att börja med?

  5. Karoliina 17 januari, 2011 on 00:50 Svara

    jag vill också att Neo ska gå hos dagmamma, men vi har inga kvar här längre, så himla tråkigt!

  6. Anonym 17 januari, 2011 on 00:54 Svara

    Jag jobbar natt på ett äldreboende kan säga att ibland är de rätt läskigt 😉 Händer lite mystiska saker som man inte kan förklara redigt =)

    Kram

  7. Den filmen kommer jag inte se igen. Blev helt knäpp av den….

  8. elinjosefine 17 januari, 2011 on 09:13 Svara

    Hoppas det går bra med cv-skrivandet! Hoppas du hittar ett jobb som du gillar. Men om du har tänk att börja jobba i aug har du ju god tid på dig 🙂
    Jag har inte barn men jag tror inte jag kommer klara vara hemma mer än ett år på heltid. Behöver komma ut, träffa folk och få utvecklas!

  9. ♥ Anna S 17 januari, 2011 on 13:48 Svara

    Evelina du passar verkligen bra i dina nya glasögon!!
    Ser elegant och stilig ut!!

    Kram

  10. Evelina 17 januari, 2011 on 19:07 Svara

    Tack för alla fina ord, jag tar dom till mig <3

    Hm, vet inte vad bågarna heter men de kostade 595!

    KRAM

  11. Katrin 18 januari, 2011 on 14:15 Svara

    Du var ju urtjusig i nya glasögonen! Ser ut som en riktig karriärkvinna 😉

    Ja jag förstår att det känns skönt att komma ut i vardagslivet också, även om det är skönt att vara hemma med E också. De har ju redan börjat söka efter sommarersättare på en del ställen så sök på du så ska vi hålla tummen att det går vägen =)

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna