VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vem är du?

Nä nu får det vara slut på gnäll från mig, det är ju bara småsjukdomar som går över! Är bara lite less just för att det har varit så många sjukdomar på kort tid och jag har varit ensam med Elion vid varje sjukdom. Just my luck att Fredrik är 120 mil bort just idag och även om han skyndar sig hem kommer han inte hem tidigare än tänkt vilket är kring 21 i kväll.

Hur mår NI? Hur har det nya året börjat? Jag bara älskar att kunna ”prata” med er och vill att ni ska veta att jag läser alla kommentarer, blir jätteglad över att ni tar er tiden att skriva önskar att jag kunde svara på precis varenda kommentar. Om du aldrig har skrivit en kommentar förut får du jättegärna göra det nu och berätta lite om vem du är! Självklart får ni som kommenterat förr också gärna berätta lite om er själva :-). Är nyfiken på vilka ni är som läser! Skulle vara hur kul som helst och förgylla min mindre bra dag :-D.


Bilden är från typ förra veckan. Är inte så fotovänlig just nu ;-)…

Kommentarer


  1. Elin 9 januari, 2011 on 13:16 Svara

    Jag läser varje dag och älskar din blogg! Jag heter Elin och bor i Stockholm med min sambo och våra underbara barn Linnea, tre år och Simon, ett år. Och vår gamla katt, Beckis…

    I morgon är min mammaledighet slut och allvaret börjar igen, jag jobbar som dagmamma!

    Hoppas du mår bättre snart!! Kram

  2. Martina 9 januari, 2011 on 13:24 Svara

    Jag läser din blogg varje dag och kommenterar lite då och då. 🙂 Jag heter Martina bor i Småland, lite öster om Växjö för att vara exakt. Bor i ett hus tillsammans med sambo och två skogisar.

    Renovering av hus, inredning, politik och plugg innehåller mina dagar just nu, men klar med min magister i maj och ska då ut på arbetsmarknaden!

    Hoppas du snart mår bättre igen! Kram

  3. Sara - Mamma till Max 2 år 9 januari, 2011 on 13:27 Svara

    Usch för magsjuka! Du har all rätt att klaga!!

    Jag brukar ju kommentera här ibland och tycker din blogg är så mysig och härlig. Brukar bli glad av all din positivitet… och ja fast du skriver om sjukdomar också så tycker jag inte du klagar så mycket. Du skulle se mig när jag är sjuk =)

    Jag heter Sara, är 28 år och mamma till Max 2 år. Just nu handlar mitt liv mest om att jag fått nytt jobb som förskollärare och att vi flyttar in i hus den 1 mars. Längtar så jag håller på att bli tokig!! Måste ju bara packa först…. puh….

    Håller tummarna för att du mår bättre snart och att det blir en kortvarig magsjuka.

    kram

  4. Sanna 9 januari, 2011 on 13:29 Svara

    Hej Evelina! Kikar in på din blogg varje dag och har gjort det sedan start 🙂 Du sprider sådan glädje och det är superkul att få vara med och läsa pm din vardag 🙂

    Själv heter jag Sanna och är 22 år, bor i Finspång men pluggar till förskolelärare i Norrköping. Jag bor tillsammans med min pojkvän Christian, vår katt Bono och så har vi en liten bebis påväg.

    Krya på dig!
    Storkram 🙂

  5. Emma Linnea 9 januari, 2011 on 13:31 Svara

    Hej! Jag läser din blogg varje dag och älskar den
    ! Du verkar vara så rar och godhjärtad. Jag heter Emma Linnea och är 21 år gammal. Är mamma precis som dig till en liten kille som heter Vidar som idag blir 5 månader. Bor i Upplands Väsby med min stora kärlek erik. Är just ni mamma ledig men ska sedan utbilda mig till personlig tränare. Tack för en bra blogg! Kram

  6. Linda Solin 9 januari, 2011 on 13:33 Svara

    Läser din blogg varje dag och älskar den…=) Bor i södra Dalarna men sambo och son på 2 1/2. Vi var sjuka under flera veckor precis innan jul och känner igen den där känslan att man börjar fundera på om det någonsin ska ge sig, men konstigt nog gör de det…;-) Imorgon börjar jag jobba igen (vikarierar inom skola och barnomsorg) efter jullov. Hoppas att detta år ska inbringa många härliga stunder med familj och vänner och även gärna ett fast jobb inom det jag är utbildad till (företagsekonom). Krya på er! Kramar

  7. sandra 9 januari, 2011 on 13:33 Svara

    Jag är en 24 årig tjej från stockholm som läser din blogg dagligen. 2010 innehöll mycket jobb och distans plugg( barnskötare) för mig. men nu är jag klar och det är underbart! Tycker du verkar vara en jordnära och gullig tjej/mamma.
    Man kan inte alltid vara på topp och självklart måste man få gnälla ibland! =)

    krya på dig!

  8. Sandra Michelle 9 januari, 2011 on 13:34 Svara

    Jag började läsa din blogg när Elion kom till världen. Jag fastnade direkt!

    Jag heter Sandra och bor i Reftele som ligger utanför Gislaved. Bor tillsammans med min sambo och våra två barn Kimmy 5år och Charlie 1år. Är föräldraledig nu men ska snart gå tillbaks till arbetet som undersköterska 🙂

  9. Madde 9 januari, 2011 on 13:34 Svara

    Usch för att vara småsjuk hela tiden. Jag har, peppar peppar, klarat mig hela hösten och vintern=) Lite småsnorigt kanske, men inget mer.
    Läser din blogg varje dag, men är desto sämre på att kommentera tyvärr.
    Håller på att förändra min blogg och header, så få inte en chock om du kikar in där=) Men tills den är klar så bjuder jag på mina 3 fina kids i headern sålänge.
    Ha en bra dag och hoppas timmarna går fort för dig nu fram tills fredrik kommer hem!
    Kram

  10. Anonym 9 januari, 2011 on 13:35 Svara

    hejhej Jag har aldrig kommenterat på din blogg men det kan va för att jag bara har läst det gamla i din blogg, är just nu på september 🙂 Jag läser din blogg varje dag.. har blivit en del av min vardag hehe 🙂 gillar att läsa om andras liv precis som att läsa en bok, en annan värld 🙂 Ja som sagt heter jag Louise och bor förnuvarande i Oslo centrum med två av mina syskon och två inneboende, mys. Jobbar på ICA och försöker mest bara spara lite pengar. Men ska snart flytta hem igen till sverige till min pojkvän och det ska bli underbart!

    Tack iallafall för att du delar med dig av din fina vardag, gillar den mycket! tycker det är jätte bra också att du inte har lösenord på din blogg och jag älskar att du visar så mycket bilder! Du tar emot kritik bra också, precis som man ska 🙂

    Du får ha det så bra och hoppas du blir bättre! KRAM

  11. Cissi 9 januari, 2011 on 13:35 Svara

    Vilken kul idé, jag har läst din blogg senaste halvåret & kommenterar med jämna mellanrum, men tror aldrig att jag har presenterat mig 🙂

    Jag är 26 år och bor tillsammans med min sambo i Sthlm, men kommer ursprungligen från Smålands djupa skogar 🙂 Jag har 15 härliga små 2-3åringar!! Som du säkert förstår är de inte mina egna, utan jag jobbar som förskollärare. Helgerna fylls till stor del av luncher, vinmys och middag med kära vänner, samt pyssel och inredning här hemma. Just nu håller jag på & försöka slita ut ett underskåp i köket för att göra plats åt en diskmaskin – lättare sagt än gjort om vi säger så 🙂

    Hoppas att ni snart mår bättre och kan njuta av det härliga vädret!
    Kram

  12. Louise 9 januari, 2011 on 13:36 Svara

    Glömde nog skriva mitt namn och adress 😉

  13. ♥anna♥ 9 januari, 2011 on 13:45 Svara

    Jag läser i stort sett varje dag! Försöker kommentera även om det bara blir några ord!

    Jag skulle gärna se Dagens Outfit på Elion eftersom jag precis fått en lillkille och tycker det är fantastiskt kul med kläder!

    Ha det bra! Kram Anna

  14. Caroline 9 januari, 2011 on 13:49 Svara

    Hejsan! Jag läser din blogg dagligen och tycker den är jättebra, man blir glad av att läsa det du skriver och det är kul att få veta vad du och din familj gör om dagarna.

    Själv är jag en 21 årig tjej som bor i Dalarna men pluggar i Gävle, ekonomisk fastighetsförvaltning. Bor med med min underbara Sambo och våra två små ragdollbebisar Bella och Maja.

    Krya på dig och ha en fortsatt trevlig dag!

  15. Anna Eriksson 9 januari, 2011 on 13:49 Svara

    Hej!

    Anna Eriksson heter jag. Bor på Öland, i ett hus med min sambo och vår underbara dotter Elma, 3 månader. Läser/blir inspirerad/glad av din blogg varje dag!

    keep up the good work! =)

    Mvh/Anna

  16. Sofia 9 januari, 2011 on 13:50 Svara

    Hej!

    Usch för magsjuka och sjukdomar 🙁 Hoppas det går över snart!

    Jag är en 23-årig tjej från Göteborg som har läst din blogg sedan innan ert bröllop, jag började läsa mitt i er bröllopsplanering har jag för mig, och har läst sedan dess. Så ja, det är ett tag nu och det känns ju på något konstigt sätt nästan som man känner er nu, även om man såklart inte gör det på riktigt… 🙂 Har skrivit några kommentarer förut, men det var väldigt längesen nu, men har för mig att vi diskuterade programmet "Unga mödrar" då, haha.

    Har själv inga barn men älskar att läsa om er vardag och Elion är ju sötast i världen! Själv läser jag medie- och kommunkationsvetenskap här på Göteborgs universitet, och planerar att ta ut examen senare i år.

    Krya på er, så "hörs" vi snart igen.

    Kram!

  17. Ellinor 9 januari, 2011 on 13:52 Svara

    Jag heter Ellinor och har följt din blogg ett bra tag. Redan innan bröllops-tiden. Jag har kommenterat ett par enstaka gånger. Kommer ihåg en gång när jag skrev och berättade att jag i skolan fick i uppgift att skriva tre kvinnliga förebilder och att en utav dom är du 🙂 Du blev jätteglad, och det gjorde mig jätteglad! Men det är sant, fortfarande.

    Jag är 20 år och bodde tidigare i Södertälje. Men för ungefär ett och ett halvt år sedan så flyttade jag ner till Malmö för att bo med min älskade Daniel. Jag har precis fått jobb (efter 1 ½ års arbetslöshet) på företaget Hemfrid som hemstädare. Men till hösten vill jag börja plugga till lågstadielärare.

    Längtar tills jag och Daniel börjar bilda familj, men det får vänta tills jag är klar med studierna. Kanske blir det bröllop när jag är färdigstuderad också 🙂

    Nu fick du lite att läsa 🙂 Hoppas jag roade dig en liten stund i alla fall!

    Kramar!

  18. En annan Anna 9 januari, 2011 on 13:53 Svara

    Stackare.. inget roligt att bli sjuk gång på gång och behöva känna sig orkeslös trots att man vill leka och vara frisk! Själv har jag precis blivit frisk från min vinterförkylning, en kort men intensiv sådan så äntligen börjar jag känna mig pigg igen!

    Jag har läst din blogg sedan strax innan du fick reda på att du väntade Elion och jag gillar din lättsamma och positiva stil. Bor själv i Jönköping och har precis fått reda på att jag och min man bär en liten skatt i magen, och vi hoppas såå innerligt att den kommer vilja stanna hos oss hela vägen!

    Krya på dig,!

  19. Cintya - Haileys mamma 9 januari, 2011 on 13:55 Svara

    Förstår dock om du "gnäller". Alla har den rätten. Har hänt mig rätt många gånger också att Hailey blivit som sämst när Fredrik inte kommer hem eller är borta längre än vanligt. När barnen är sjuk blir man inte bara ledsen utan även lite frustrerad då man kan bli lite extra orolig och det tar på ens energi på ett helt annat sätt. Du är en otroligt positiv person och att läsa när du "gnäller" visar bara att du är människa! Jag tycker det är helt okej och läser aldrig dina inlägg som negativa! Fortsätt vara den du är! Kramar

  20. kristin, Vincents mamma ♥ 9 januari, 2011 on 14:00 Svara

    Hej..
    Ytterligare en som numera läser din blogg varje dag, har läst den till och från sen bröllopsbloggen.
    Hoppas du kryar på dig snart.. vi hade magsjuka på jul…
    Kristin här, mamma till Vincent 1 år. Pluggar till lärare och imorn ska lillen skolas in på dagis.
    Krya på dig kramar!

  21. Isabell Wretmalm 9 januari, 2011 on 14:02 Svara

    jag läser din blogg varje dag och bara älskar den…. är en tjej i mina bästa år som jobbar som förskolelärare just nu har vi 12 st ett åringar…. jätte skoj och givande…. vi planerar barn men det går inte jätte bra så nu går vi på utredning om vad som är felet min högsta önskna är barn… hoppas på detta inom en framtid…. kram Isabell

  22. Camilla 9 januari, 2011 on 14:03 Svara

    Hejsan!
    Jag tittar in på din blogg dagligen. Hittade den av en slump för säkert ett år sen nu. Vem är jag då? jag heter Camilla, 36 år och bor i staden Lidköping (som ligger vid Vänern) har tre barn. En dotter som fyller 18 i mars, en son som fyller 14 i april och minstingen som är 6 år (blir 7 i oktober). Jag träffade min Peter i maj 1992, vi har varit gift sen maj-99.
    Arbetssökande men är ute på arbetspraktis på en särskola, trivs super. Har usk utbildning.
    Bor i ett äldre hus, som vi köpte förra året, flyttade in i slutet på maj. Innan dess har jag bott i lägenhet hela mitt liv.
    Är ingen höst och vinter människa, längtar väldigt till vår och sommar!
    Fick du lite att fördriva tiden med. Jag hoppas att du kryar på dig och att ni håller er friska sen. Lätt att dra på sig basiller den här årstiden!
    Ta hand om dig och fortsatt trevlig dag!
    Kram Från Camilla

  23. Liza 9 januari, 2011 on 14:04 Svara

    Jag har kommenterat innan men inte särskilt ofta..
    Om du vill veta lite om mig får du kika in till min blogg..! =)

    Krya på er!

    Mvh Liza

  24. Anonym 9 januari, 2011 on 14:07 Svara

    Hej!

    Jag heter Maria och jag är 25 år. Är utbildad lärare för de yngre åldrarna och jobbar just nu på en förskola. Jag bor i Skåne och har sambo och en hund.

    Denna helgen har nästan sovits bort. Avskyr såna helger. Har det lite tufft hemma just nu med min sambo, vi kämpar på men livet är inte alltid en dans på rosor. Försöker se det positiva i livet och tänker att att allt i livet har en mening. För visst är det så?!

    Nu ska jag hoppa in i en dusch och åka iväg till ett köpcentrum. Behöver shoppa loss lite.

    Hoppas ni snart mår bra igen!

  25. michan 9 januari, 2011 on 14:09 Svara

    Hej.
    Jag heter Michaela och är 32 år, jag tittar in hos dig i stortsett varja dag.
    Jag har två barn, killar på 4 och 5 år. Just nu är jag själv med dom för jag och deras pappa separerade i sommras men inget är väl 100% definitivt än, vi får se.
    Jag jobbar halvtid på fritid som jag själv tycker är det mest fantastiska jobbet på jorden, älskar att jobba med barn och kan inte tänka mig att jobba med något annat.
    Hoppas ni kryar på er alla barn har såna perioder, snart är det glömt 🙂
    Ha en fin dag Kram

  26. Alexandra 9 januari, 2011 on 14:14 Svara

    Ja.. jag är Alexandra, flitig läsare (är säkert inne fyra-fem gånger om dagen, minst), mamma till Neija och sambo med MIN Fredrik (men det mesta av det där visste du väl redan? 😉 )

    Jomenvisst, i slutet av februari så knallar vi in i kyrkan och blir man och fru. Längtar! Bara finliret kvar att planera/styra upp och fixa nu och det börjar bli nervöst – fast på ett bra sätt.

    Neija verkar tackochlov slippa kräkas mera nu så det var nog bara en engångsgrej. Matförgiftning kanske..

    Jag ÄLSKAR din blogg. Kanske mest för att våra liv påminner liiiite om varandra (i mina ögon iaf). Barnen är nästan lika gamla, vi är lika gamla, våra karlar är lika gamla (och har samma namn), katter osv osv..

    Synd att vi inte bodde närmare varandra, för du är verkligen en person som jag skulle vilja lära känna – på riktigt!

    Hoppas din dag blir bättre! Skickar styrkekramar!

  27. Lina 9 januari, 2011 on 14:14 Svara

    Heter Lina! Gift sen i våras med min kärlek sen 10år vi har 2 barn. 1 & 3 år!! Helt galet jobbigt, mysigt & roligt!
    Har väl läst din blogg i 1½ år. Hittade hit när jag satt vaken halva nätterna i slutet av min andra graviditet.. Kikar nog iaf in 1 ggr/dag.
    Hoppas han & ni kryar på er snart…

  28. Hanna 9 januari, 2011 on 14:22 Svara

    Hej Evelina!

    Jag heter Hanna och är 14 år 🙂 Du kanske tycker att det är konstigt att jag läser din blogg, men jag gillar den verkligen! Hoppas att det går bra att en lite "yngre" läser 😉

    Jag började följa bloggen liite innan Elion föddes, och har läst varje dag sen dess!
    Elion är så söt!

    Jag gillar att du uppdaterar ofta och att du delar med dig av både bilder och text om din vardag! 🙂

    En anledning till att och följer din blogg (förrutom att den är väldigt bra!) är för att jag har en lillebror som bara är tre dagar yngre än Elion, så det är kul att kunna jämföra lite, om du förstår vad jag menar 🙂
    Och som jag har förstått så är dom ganska lika i sättet 🙂 Busiga, skrattar ofta, och så började dom att gå nästan samtidigt 🙂

    Jag älskar att sätta mig framför datan och läsa dina mysiga inlägg, om din lilla familj! Hoppas att ni slipper fler jobbiga sjukdomar!

    Mer om mig är att jag bor i Östersund, och på fridtiden gillar jag att spela badminton, vara med familj&vänner, shoppa!, läsa bloggar, baka, och så tycker jag att inredning är jättekul! Just nu så har jag blivit ett litet fan av kronor, tex ljuslyktor och sånt! Och den som du har är ju jättefin! 🙂
    Sen brukar min fridtid ofta innehålla en hel del plugg.. Då jag har ganska höga krav på mej själv i skolan, så ett lov var precis vad jag behövde! Men imorgon börjar jag skolan igen, och då blir det mindre lugnt…

    Jag har inte kommenterat jättemånga gånger, mest för att det kanske inte är så många som är i minålder som läser… men jag hoppas att det går bra ändå! 🙂

    Hoppas att du fortsätter att blogga läänge, och att vi får följa med när ni flyttar till hus, och kanske när Elion får ett syskon?

    Hur som helst så älskar jag din blogg, och den är hur mysig som helst att läsa!
    Kul att du läser alla kommentarer också! 🙂

    Krya på dej!

  29. erica 9 januari, 2011 on 14:24 Svara

    Jag ska berätta en kul grej (skippar introt om mig eftersom du redan vet lite om mig), men jag har kommit in på SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET i Växjö och bor där om en vecka. Så nervös, men så spännande ska det bli!!

    Nu får vi hoppas på att du blir pigg och mår bra! Kram på dig

  30. Emma 9 januari, 2011 on 14:26 Svara

    Hej!

    Emma heter jag och är 27 år ung 🙂 Bor i Västerås med min sambo och jobbar som språklärare på högstadiet. Har följt din blogg ganska länge! Tycker att du verkar vara en jordnära och ödmjuk tjej! 🙂

    Krya på dig!
    kram!

  31. Desiree 9 januari, 2011 on 14:26 Svara

    Hej Evelina! Tror att jag kommenterat nångång förut för länge sen, men här kommer lite info om mig.
    Jag har följt din blogg sen du bloggade om erat stundade bröllop,jag föll direkt för din härliga personlighet. Jag är inne o läser så fort du uppdaterar. Tycker ni verkar så himla mysiga.
    Jag heter Desireé o bor i Eskilstuna o är hemmafru. Jag är gift sen 7 år tillbaka o har två barn på snart 8 o 4 år.

    Vet hur det kan vara med alla sjukdomar, det känns som dem går om varandra. Vi var nydligen magsjuka vi med, lagom till nyår. Nu har minstingen dessutom fått ögoninflammation 🙁 o maken har legat på sjukhus strax innan jul för att han har nåt fel på sitt blod. Nu hoppas vi på att resten av 2011 ska bli lite friskare. Hoppas erat oxå blir det. God fortsättning o krya på dig!

  32. Anonym 9 januari, 2011 on 14:27 Svara

    Hej! Jag har läst din blogg i säkert 2 år nu. Tröttnar aldrig. Det är kul att du slänger in så många inlägg fast du är mamma och har mycket att göra. Du är lyckligt lottad och jag skulle vilja vara som du. Du gör så himla mycket är är alltid positiv. Var får du all energi från? Jag skulle vilja läsa mer om vad du äter. : ) Behöver tips. 😛

    Om mig: Mitt namn är Nathalie och bor i Skurup med min lilla hund. Är ganska vilse i vad jag vill jobba med och göra om dagarna. Hittar inte motivation. Hur hittar du den? 😛

    Tack för att DU gör min dag bättre! 🙂

  33. Emma 9 januari, 2011 on 14:30 Svara

    Emma heter jag, bor med min sambo i Växjö.

    Vi har inga barn ännu, men förhoppningsvis inom en inte allt för lång framtid.

    Jag är 25 år gammal och jobbar som förskollärare här i Växjö.

    Läser din blogg några gånger i veckan, och gillar den mycket!

  34. -Malin & Ella 9 januari, 2011 on 14:31 Svara

    Din stackare, de är inte kul att känna sig halvkass och veta att man måste ta hand om en liten buse samtidigt.. Tråkigt att ni har vart sjuka så mycket.
    Men som du skriver i presentationen ovan, efter regn kommer solsken 🙂
    Hoppas du känner dig lite bättre och att Elion inte busar och kör med sin mamma allt för mycket idag. Jag vet inte hur det är för er, men om jag har en av mina mindre bra dagar brukar Ella ha det också.

    Kram Kram och din blogg är jättebra Evelina!

  35. Cecilia 9 januari, 2011 on 14:37 Svara

    Hej, jag läser din blogg dagligen, men är kanske lite dålig på att kommentera. Jag älskar att läsa om ditt liv och din vardag, jag tycker att du verkar ha det så bra, jag är lätt avis.

    Jag är en tjej som är 23 år gammal och från Örnsköldsvik. Jag studerar för tillfället till förkolelärare och försöker att få vardagen att gå ihop.

    Jag önskar dig lycka och hoppas att du fortsätter i samma stil som tidigare, för jag gillar att få ta del av dina dagar.

  36. Louise 9 januari, 2011 on 14:38 Svara

    Hej Evelina!
    Jag vill bara säga att jag får så himla mycket bra inspiriation av dig och din blogg! Den är så mysig och lagom personlig!

    Jag bor i samma stad som din syster, kände igen från bilderna du la ut i helgen 🙂 SYND att jag inte såg dig på stan!

    En stor kram till dig och krya på dig!

  37. Lina 9 januari, 2011 on 14:42 Svara

    Jag läser ofta men har dåligt med tid att kommentera…borde bättra mig 😉

    Jag kommer från lilla Nässjö men bor nu i Göteborg och jobbar som guldsmed.

    Din blogg är en glädjespridare tycker jag, även med sjukdomstider.

    Hoppas du snart mår bättre.

  38. Elin 9 januari, 2011 on 14:44 Svara

    Hej Evelina!
    Heter Elin, bor i Göteborg med min P. Jobbar som Grafisk Formgivare på en reklambyrå inne i stan och älskar att resa! Är 22 år och har alltid sagt att jag ska bli chef innan jag är 25 år men det kommer nog inte gå! Mitt motto är att man måste ha mål i livet annars funkar det inte 🙂

    Läser din blog varje dag och jag älskar den!

    Stor kram och krya på dig!
    //e.

  39. Anna Tunare 9 januari, 2011 on 14:45 Svara

    Hej Evelina!

    Anna heter jag, bor lite utanför Borås och läser din blogg nästintill varje dag! Man blir glad av att läsa och dig E & F:) Jag är 22 och har precis flyttat in i vårt renoveringsobjekt, så det är full fart! KRAM<3

  40. Myh 9 januari, 2011 on 14:46 Svara

    Hej hej, måste bara säga att jag beundrar dig och din positiva inställning till allt. Man blir alltid lite positivare när man varit inne här och läst.

    Jag heter Myh och är 19 år och pluggar för tillfället till logistiker. Jag har följt bloggen sedan innan Elion föddes och gillar den fortfarande lika mycket. Det är en av mina favoriter. Är inne flera gånger om dagen, och gillar verkligen att läsa om vardagslivet med barn. Själv längtar jag tills jag själv har en liten, men det dröjer nog några år till dess.

    Hoppas ni snart blir fria från alla sjukdomar snart! Krya på er!

  41. Jennifer 9 januari, 2011 on 14:46 Svara

    Jag heter Jennifer och läser din blogg i stort sett varje dag och blir alltid så glad av att läsa den! Jag är 20 år, bor i Umeå med min underbare sambo och son på 15 månader och pluggar till dietist. Just nu är det tentaperiod så då blir det väl att jag halkar in på din blogg lite extra ofta, för att komma undan plugget lite:)

    Hoppas du kryar på dig och att Elion håller sig frisk! Kram

  42. Annica - mamma till Elias 9 januari, 2011 on 14:49 Svara

    Vårt år började inte så bra med förkylning för både mig och Elias och andra bekymmer som kommer göra vårt 2011 till ett kämpigt år.

    Jag har följt med dig sen du blev gravid med Elion innan det kikade jag in någon gång då och då. Det är så roligt att följa er vardag och jag blir alltid lika glad när man kikar in hör och lika glad blir jag när jag får en kommentar från dig =)

    Jag själv är 25 år och bor med min sambo utanför Piteå (som du redan vet) och Elias blir snart 1 ½ år gammal. Jag är arbetslös och hoppas hitta mig ett jobb detta år och Elias ska få börja på dagis dock har vi inte bestämt än när han ska få börja.

    Hoppas ni kryar på er, kram

  43. Charlotte 9 januari, 2011 on 14:51 Svara

    Hej E! Har läst din blogg i ett par år och varje dag sedan du väntade Elion!

    Bor i Sthlms innerstad, är 27 år, har sambo och son på 1 år.
    Utbildar mig till översättare, har ett år kvar och är annars hemma mycket m mina killar, älskar att läsa bloggar, äta god mat och dricka gott vin!

    Gillar din blogg för att den är ärlig och genuin och såklart för att det är kul att läsa om hur andra mammor gör, hur de mår och hur livet är 🙂 Det är så positivt att du berättar när det är tufft, du är deppig eller livet är segt. Många i bloggvärlden mörkar det och får oss här "ute" att jämföra oss med en falsk och perfekt bild av barn som alltid äter och sover och mammor som bara mår super. Vi är alla mänskliga! 🙂

    Kram och krya på dig! Du är så stark!

  44. Evelina 9 januari, 2011 on 14:54 Svara

    Läser din blogg VARJE dag 🙂 En viktig del av den dagliga bloggrundan!

    Jag är Evelina, 26, från Göteborg. Bor med sambon Patrik, vovven Kenzo och längtar efter bebisen i magen! Jag pluggar, fixar hemma och drömmer om framtiden med hus, en stor familj och mycket kärlek!

  45. Emma 9 januari, 2011 on 14:58 Svara

    Hej Evelina!

    Jag heter Emma och är 24 år, mamma till Noah snart 10 månader. Jag bor strax söder om Stockholm och går fortfarande hemma på mammaledighet. Tycker din blogg är så otroligt skön. Lättsam och du bjuder så på dig själv, samtidigt är det så roligt att få höra andra mammors tankar och känslor. Riktigt roligt att följa er med andra ord 🙂

    Kramar!

  46. Sanna [Gravid & Lycklig] 9 januari, 2011 on 15:00 Svara

    har väl någon gång skrivit 🙂
    Följer din blogg titt som tätt, mycket när du väntade elion och nu efteråt har det blevit väldigt mycket läsande här 🙂
    Är en tjej fr¨n värmland som väntar sitt första barn.
    Riktigt spännande, så nu läser man många "mammabloggar" så mysigt så 🙂

    Ha en fortsatt trevlig dag!

  47. anna 9 januari, 2011 on 15:06 Svara

    Hej hej!

    Har läst din blogg sen ni gifte er ungefär. Hade ett litet uppehåll då du gick ut med att du var gravid eftersom jag precis fått ett missfall då. Började läsa igen mot slutet av din graviditet och nån vecka efter att ni fått Elion blev jag gravid igen. Numera kollar jag varje dag vad ni hittar på.

    Anna heter jag och är 33år. Jag bor mitt i Skåne med man och son. Just nu är jag mammaledig med sonen på 4 månader, annars arbetar jag som förskollärare.

  48. Anna 9 januari, 2011 on 15:07 Svara

    Hej Evelina!

    Jag heter Anna, har läst din blogg sedan sommaren 09. Har för mig att jag hittade din blogg via en kompis, marih.blogg.se. Jag jobbar som lärare/fritidspedagog och är ruggigt barnkär. I somras friade min sambo, så nu är jag helt överlycklig över att vara förlovad med Daniel. Jag är lite dålig på att kommentera, men det händer lite då och då.
    Krya på dig!
    Kram Anna

  49. Anna 9 januari, 2011 on 15:12 Svara

    Har hängt med i bloggen sen 2006 någongång 🙂
    Är 23 år gammal och bor i Norrköping där jag pluggar till sjuksköterska med examen nu till sommaren. <
    Tycker väldigt mycket om människor men framförallt barn, kanske bli jag barnsjuksköterska en vacker dag?

    Krya på dig!
    Kram

  50. Lolitha 9 januari, 2011 on 15:13 Svara

    Jag har följt din blogg ganska länge, hittade den när jag sökte på bloggar som handlade om bröllop. Bland annat så blev jag helt kär i din brudbukett, så jag hade faktiskt en nästan likadan själv när jag gifte mig 2009.

    Annars är jag just nu mammaledig och hemma med Alva som är 6 ½ månad fram till början av april då jag går tillbaka till mitt jobb som högstadielärare.

    Bor i din gamla hemstad Linköping. 🙂

  51. Emelinda 9 januari, 2011 on 15:19 Svara

    Känns inte som jag behöver skriva någon utförlig presentation, tror du har koll på både det ena o det andra om mig iaf 😉

  52. Josephine 9 januari, 2011 on 15:23 Svara

    Hejsan! Har läst din blogg sedan du var med i Smålandstidningen..=) Gillar din blogg jättemycket!

    Heter Josephine och bor mellan Eksjö & Nässjö med min sambo och våra två små pojkar på 21 mån & 3 mån..

    Krya p er! Kram!

  53. Sara L 9 januari, 2011 on 15:24 Svara

    Sara heter jag och har läst din blogg varje dag ungefär sedan du planerade bröllopet. Jag bor utanför Gbg och är hemma mammaledig med Viktor, 6 veckor gammal.

    Kram!

  54. belloo 9 januari, 2011 on 15:25 Svara

    Hej evelina 🙂 Läser din blogg vaaarje dag! 🙂 Är 25 år , bor med sambo och två chihuahuor i Sthlm och om ca 9veckor blir jag mamma för första gången! är väldigt spänd och nervös 😀 älskar din blogg!

  55. Elin 9 januari, 2011 on 15:25 Svara

    Jag antar att du vet vem jag är, då du åtminstone förr brukade läsa min blogg då och då när den var lösenordsskyddad 😉 Jag läser din blogg troget i alla fall. Krya på dig, Evelina! Kramkram

  56. Anonym 9 januari, 2011 on 15:30 Svara

    Hej!
    Jag hittade hit via en annan till din blogg, och har följt din blogg sen dess:)Älskar din blogg och tycker ni verkar så mysiga 🙂
    Jag är 26 år och mamma till fyra barn.
    kram!

  57. Anna-Karin 9 januari, 2011 on 15:43 Svara

    Hej! Jag läser din blogg flera gånger om dagen och började med det när du väntade Elion, innan dess hade jag bara halkat in här ett par gånger. Är dock ganska dålig på att kommentera, även om jag gärna skulle göra det mer.

    Jag är 25 (snart 26) och bor i Göteborg, flyttade hit förra året och innan dess bodde vi på björnkärrsgatan i ryd, dvs inte alls långt ifrån där ni bodde. Just nu är jag hemma med Lucas som föddes 3/12-09, ska precis börja söka jobb då det är dags för mig att komma ut lite på den marknaden medans sambon är hemma. I sommar gifter vi oss så det är fullt upp med en aktiv ettåring och bröllopsplanering.

    Jag älskar verkligen din blogg. Det känns nästan som att man känner dig (borde jag kanske eg göra med tanke på att vi bott i samma område) däremot vet jag att vi har gemensamma bekanta. Helena och Per gick samma föräldrautbildning som vi gjorde =) Du är alltid så positiv i din blogg och jag tycker det är underbart, man blir alltid glad av att läsa den oavsett ämne.

    Krya på er!
    Kram

  58. Sandra! 9 januari, 2011 on 15:46 Svara

    Hejhej!
    Jag heter Sandra och jag har unbder några månaders tid varit inne och läst din blogg varje dag, ibland flera gånger om dagen 🙂
    Jag tycker din blogg är kanon mysig och du och din familj verkar toppen.
    Jag tycker du har en bra blandning i din blogg och då jag väntar barn och den väntas komma den 18 januari (bara nio dagar kvar) ger din blogg massa bra tips. Tack!

  59. Moa 9 januari, 2011 on 15:47 Svara

    Jag kommenterar lite då och då. Är 22 år och köpte förra sommaren ett hus med min stora kärlek. I september i år kom våran lilla kille till världen, så här bor vi lilla familjen. Jag är mammaledig, annars jobbar jag på SBC. Min sambo är musiker. Just nu är det renovering och blöjbyten som tar mest tid 🙂

  60. Cecilia 9 januari, 2011 on 15:49 Svara

    Hejsan! Hittade din blogg ungefär samtidigt som jag blev gravid och du hade Elion i magen.
    Är 25 år, bor i sthlm och ska börja plugga till grundskolelärare för de tidigare åren. Har en liten tjej på snart 10 månader.

    Läser din blogg eftersom den känns äkta och inspirerar i vardagen!

    Hoppas ni kryar på er och att inte hela familjen blir däckade!

    Kram

  61. KLARA HAAGE 9 januari, 2011 on 15:56 Svara

    Hej Evelina!
    Jag läser din blogg varje dag, den är toppen.
    Jag är en tjej som snart fyller 15 år, jag bor norr om Stockholm i en liten håla som heter Järna. På fritiden går jag i skolan och spelar fotboll.
    Jag älskar små barn och har gjort det sen jag var liten, jag sa alltid till mamma och pappa att när jag blir stor ska jag bli en perfekt mamma:D Jag skulle gärna vilja träffa dig, men du vet ju inte vem jag är och så, men om du har facebook så kan du gå in och titta på min sida KLARA HAAGE!!
    Kram
    Hälsa Elion och Fredrik!

  62. Alexandra 9 januari, 2011 on 16:03 Svara

    Jag är 30 år och bor i Malmö med min sombo och vår son Oliver, 7 mån. Har läst din blogg sedan du gifte dig och tycker det är en varm och personlig blogg. Liksom sådär lagom på nåt vis 😉

    Krya på dig!

  63. Anna 9 januari, 2011 on 16:03 Svara

    Hej Evelina,
    Jag är 24 år och är liksom många av dina läsare utbildad förskollärare.
    Jag läser din blogg mycket pga att du har det liv jag längtar efter. Vi har länge velat ha barn och jag hoppas att det snart ska få gå vägen. Väntan är jobbig och längtan är för stor.

  64. Nathalie 9 januari, 2011 on 16:17 Svara

    Hej! Jag är också en av dom som läser din blogg flera gånger om dagen! Jag tycker att du verkar vara en riktigt gullig tjej och det är så roligt att läsa om din vardag då jag känner igen mig själv i dig.

    Jag har nog inte kommenterat så mycket tidigare fastän jag har följt din blogg i några år nu. Jag heter iaf Nathalie, är 23 år gammal och blev mamma för två månader sedan. Det är helt underbart att vara mamma även om det är jobbigt imellanåt. Jag håller på mycket med hantverk och älskar shabby chic inredning.

    Roligt att läsa kommentarerna och se vilka som läser din blogg 🙂 Nu har man fått lite mer bloggar att kika på!

    Ha en härlig söndag och krya på er!

  65. Isaks mamma 9 januari, 2011 on 16:32 Svara

    Hej Evelina! "Hittade" din blogg precis när ni var på sluttampen av graviditeten med Elion och sen dramatiken vid hans födelse är jag fast och kikar nog in nästan varje dag! Jag är en 31-årig tjej som bor i Solna utanför stockholm, har en son på 1,5 år. Arbetar med barn och gillar matlagning. Omger mig gärna med människor som sprider positivism och kärlek-tror nog att det är därför jag gillar din blogg så mycket 🙂 !!!

  66. Helena 9 januari, 2011 on 16:56 Svara

    Har läst din blogg sedan du planerade bröllopet, detta då jag började kika på bröllopsplaner då också. Sedan stannade jag kvar och läste när ni fick lille Elion och då höll vi på och försöka bli med barn så det var ju kul när man läste om bebisar och sen har jag bara blivit kvar 🙂

    Bor i Solna med man, son (född oktober 2010) och kisse. Jobbar med IT, affärssystemet SAP och kommer till en ny tjänst efter min mammaledighet, spännande men ändå lite läskigt!
    Träningstokig och bara lääängtar tills jag kan börja springa igen, man får ju inte springa för tidigt efter förlossningen… Letar hus men vi är båda lite för snåla och bor väldigt bra idag också, en stor trea, men vill gärna ha trädgård för Eskil att springa i när han börjar med sånt och så kissen Stella kan gå ut 🙂 Får se om vi hittar drömvillan eller om vi ska bygga istället..
    kram

  67. Julia 9 januari, 2011 on 17:01 Svara

    Hej Evelina!
    Jag är en 21 årig tjej som är född och uppvuxen i Göteborg men som sedan -03 bor i Skåne. Till en början bodde jag med min mamma men -05 träffade jag min stora kärlek och vi bor nu ihop i vårt hus tillsammans med vår underbara son som föddes i mars förra året. Med andra ord är jag just nu mammaledig men jobbar annars på ICA i denna lilla by och där trivs jag fantastiskt bra!

    Känner igen mig så mycket i vad du skriver om att bo i "en liten by" och ha släkten så långt ifrån. Jag har följt din blogg ganska så exakt sedan ert bröllop, jag tror jag hittade den på blogg.se men jag är osäker.. det var ju ett tag sedan. Hoppas ni får en mysig söndag!

  68. Sabina 9 januari, 2011 on 17:10 Svara

    Jag är 22 år och studerar till sjuksköterska. Blir klar i januari. Bor tillsammans med min sambo som jag varit tillsammans med i sex år, i Uppsala. Älskar din blogg och läser den varje dag. Ditt fantastiska sätt att skriva på ger mig energi! 🙂 Hoppas alla bassilusker försvinner snart och att ni får vara friska! Kram

  69. Anna 9 januari, 2011 on 17:12 Svara

    Hej hej =)

    Anna heter jag och bor i Härnösand dör jag jobbar som fotograf. Är 23 år gammal och bor ute på landet med min sambo.
    Har läst din blogg i ett drygt år och tycker du är en stor källa till inspiration!

    Ha det bra och krya på dig =)

  70. frida 9 januari, 2011 on 17:14 Svara

    Hej
    Vem är jag? Heter Frida, nyss fyllda 25 år. Gift med Håkan sedan 070707. Tilsammans har vi 2 barn. Leon född januari 08 och Thyra oktober 2010. Vi bor i ett stort hyreshus på landet där vi trivs mycket bra. Utbildad kock, men jobbar på en daglig verksamhet för utvecklingsstörda, men nu är jag mammaledig med lilla dockan.

    Läser din blogg flera gånger om dagen. Man blir ofta glad av din blogg för du utstrålar glädje och kärlek. Sen har du bra smak när det gäller kläder så man får ofta tips på vad man ska köpa 🙂

    Stora intressen är såklart familjen, men också att blogga,fota,baka,inreda ,fika med vänner och shoppa.

    Kram från mig

  71. Anonym 9 januari, 2011 on 17:28 Svara

    Heej!

    Jag läser din blogg i stort sätt varje dag, älskar den!
    Började läsa den när du fortfarande hade Elion i magen och jag själv var gravid!

    Lina heteroch jag bor i Skåne med min sambo & vår underbara dotter, Tuva-Li, som är 10 månader 🙂
    Är mammaledig fortfarande men jobbar annars med försäkringar!

    Krya på er!

    Kramar

  72. Emma Andersson 9 januari, 2011 on 17:34 Svara

    Jag läser ju ofta, men är helt värdelös på att kommentera, så en kommentar tycker jag allt att jag kan bjuda på idag 🙂

    Du vet ju redan lite om mig I guess, men ändå:
    Jag är 25, going on 26, bor med min sambo i vackra (men parasitsmittade) Östersund. Pluggar heltid gör jag, ett specialutformat program av Komvuxkurser som heter 'Personaladministratör'. När jag har läst klart det i juni så har jag tänkt börja plugga på universitet i höst. Om allt går som jag vill så kommer jag in på Personal och arbetslivsprogrammet till hösten. Har aldrig tidigare känt att jag vill studera på riktigt och har därför låtit bli, men nu är jag riktigt sugen på det faktiskt.

    I övrigt hoppas jag att du blir frisk pronto. Åkte själv på vad jag tror var matförgiftning i fredags, låg alldeles ynklig över toaletten i ett par timmar men blev ganska fort bra igen. Så resten av helgen har gått i sakta mak, har inte gjort mycket vettigt. Idag blir det inte heller nå rock'n'roll, hemmet är nystädat, kycklinggrytan gjorde jag igår så den behövar bara värmas(du måste prova den, godaste som finns, här är receptet: http://emmaandersson.se/varldens-godaste-kycklinggryta), potatisen skalade jag förut och kvällens filmer är utvalda 🙂 Det blir att kolla på 'Black Swan', och sen kanske 'All good things' (om jag lyckas övertyga Linus).

    Jag hade visst en del att förtälja, hehe, kanske borde kommentera oftare så inte kommentarerna blir så långa 🙂

    Ha en trevlig kväll Evelina.

  73. Hanna i Norrland 9 januari, 2011 on 17:36 Svara

    Började läsa din blogg, som jag nämnt förrut, vid planeringen av bröllopet. Ganska precis 3år har jag följt dig.. =) herregud vad tiden går.
    Flyttade ifrån Sthlm för kärlekens skull för ett år sen på lördag… 🙂 Vikarierar på en skola.
    Bloggar själv för att min familj och vänner ska ha "koll" på mig 🙂
    Kramar!

  74. Paula 9 januari, 2011 on 17:39 Svara

    Hej! Paula heter jag, är 20 år och bor i Östergötland, Linköping faktiskt där du ju bott!

    Bor med sambo och katt och jobbar som tjänsteförmedlare på ett företag.

    Har varit med här sen start och läser varje dag, ibland flera gånger om dagen! Toppen blogg!

    Krya på dig kramar

  75. Angie 9 januari, 2011 on 17:39 Svara

    Jag är 26 år och bor i Stockholm med mitt livs kärlek som även blir min make den 11/6 i år. Är Civilekonom som just nu jobbar som projektledare på ett IT-företag.

  76. Liselotte 9 januari, 2011 on 17:41 Svara

    Går in här och läser flera gånger om dagen. Njuter och ser fram emot ett nytt inlägg när det jag precis läst tagit slut.

    Har kommenterat ett par gånger innan här. Slank in på din sida av en ren slump för drygt ett och ett halvt år sedan tror jag.

    Kommer egentligen 3 mil från den stad du bor i och känner att det är extra kul att läsa från någon som bor i en stad som man känner väl till, har dock flyttat ner till Malmö sen två år tillbaka och bor här tillsammans med min sambo och bullen i magen som förhoppningsvis tittar ut i juli.
    Ännu roligare är det att ha följt Elion och få små glimtar om hur det kommer vara 🙂 Och han är juh så ljuvlig på alla bilder!

    Må väl Evelina!

  77. Hayley 9 januari, 2011 on 17:42 Svara

    Arrgh vad jobbig tajming du ska ha din stackare :S Men som du säger, småsjukdomar de går över.. Och tur är väl det!? 😉

    Ja jag har ju läst din blogg i många år nu. Började läsa när du och F planerade erat bröllop som ägde rum samma år som oss. Blev att din blogg inspirerade och hjälpte mig då jag också var mitt uppe i att planera ett bröllop. Efter det fortsatte jag bara att läsa för din blogg är ju så underbar. Den bjuder till många skratt och många härliga familjebilder.

    Hayley heter jag, fast det visste du ju redan och jag är 23 år. Pluggar för tillfället och bor i Göteborg! Gillar att fotografera (som du säkerligen sätt i min blogg) och spela datorspel samt läsa böcker. Herre min GET vad jag kan läsa! 😉

    Nåja, det var en liten presentation utav mig!

  78. Anonym 9 januari, 2011 on 18:11 Svara

    Hej!
    Jag tillhör också skaran som kikar in på din blogg varje gång jag startar datorn. Jag är en snart 25 årig tjej som bor i din gamla hemstad Linköping, men kommer ursprungligen från karlstad.

    Jag jobbar som förskollärare så jag har massor av barn som förgyller mina dagar på jobbet, och på hemmaplan har jag en cockerspanielkille och min underbara sambo som sätter en guldkant på min tillvaro.

    Precis som dig så går jag och drömmer om den dag då man äntligen kan köpa hus, jag gillar mysiga hemmakvällar i soffan med min älskade eller med vänner, och familjen betyder allt… är nog därför jag gillar din blogg så mycket, för att du verkar ha liknande värderingar i livet som mig själv 🙂

    Hoppas du mår bättre snart!

  79. Hanna J 9 januari, 2011 on 18:20 Svara

    Hej Evelina! Jag är en 23-åring, bosatt i goa Göteborg med min fästman Gustaf, jag läser din blogg flera gånger vaaarje dag… 🙂 Började göra det några månader innan ni fick lille Elion.
    Krya på dig-kram från oss.

  80. Milla 9 januari, 2011 on 18:39 Svara

    28 år, bor utanför Karlstad, jobbar som undersköterska. Väntan och längtan på att få bli mamma är oerhört stor och jag hoppas att det ska gå vägen med hormontabletterna Pergotime som jag ska börja äta nu i januari. Vi har försökt få barn i snart två år och längtan börjar bli outhärdlig, samtidigt som min biologiska klocka klämtar högt.

    Gillar att fotografera och att laga mat. Inredning är också lite av ett intresse för mig och jag gillar allt som är vitt! 🙂

  81. Johanna N 9 januari, 2011 on 18:52 Svara

    Hej Evelina! Började läsa din blogg precis innan ni fick Elion och har följt den sen dess. 🙂 Jag är en Norrlandstjej från Umeå och är snart 24 år. Arbetar inom Handels och ser fram emot att snart få gifta mig med min älskling om bilda familj.

    Hoppas ni blir friska snart och slipper sjukdomar för ett tag framöver!
    Kram

  82. irma 9 januari, 2011 on 18:52 Svara

    Jag heter Irma och bor i Landskrona med min man och min pojke som precis har fyllt 2 år. Jag blir 22 år gammal nu den 12e januari. Just nu är jag arbetssökande är utbildad tll barnskötare.
    Ha det fin
    Mkt bra blogg

  83. anna 9 januari, 2011 on 18:52 Svara

    Anna heter jag. Jag är en människa på sexton varma år som studerar första året på gymnasiet. Naturvetenskap på Värmdö gymnasim. Jag må säga att jag är ganska social av mig och har ett brinnande intresse för att bemöta nya människor. I framtiden vill jag studera till barnläkare. Har läst en hel del mamma bloggar under en lång period, av anledningen att jag finner det givande. Mitt mål i livet är att bli mamma.

    Ha det bra och hoppas att det börjar bli bättre!

  84. Karin 9 januari, 2011 on 18:54 Svara

    Hej
    Jag läser din blogg så gott som dagligen och har gjort så länge nu, nån gång sedan bröllopet tror jag det är. Tycker bloggen utvecklas o bara blir bättre, bra jobbat! 🙂

    Själv är jag 25 år, bor i Lidköping och försöker starta & bygga upp mitt arbetsliv. Är utbildad och jobbar inom trädgård och tänker fortsätta där så länge det går! Jag bor själv med min lilla katt men står min familj nära. Just nu drömmer jag om att våren snart ska komma, längtar efter att få börja så frön! 🙂

    Krya på dig o hoppas du fortsätter i samma goa stil!
    /Karin

  85. anna 9 januari, 2011 on 18:55 Svara

    Jag läser varje dag men är inte lika bra på att kommentera..=) anna heter jag, är gift med min finaste, vi har en dotter Lova på 1 år och bor i Stockholm!

    Hoppas ni blir friska snart, vi har det ungefär samma här!

    kramar

  86. Jenny 9 januari, 2011 on 19:01 Svara

    Hej!

    Jag läser din blogg dagligen och gillar den jättemycket 🙂 men tyvärr är jag dålig på att kommentera. Hinner inte riktigt när man har en liten tjej på 2 1/2 år som drar i en 🙂

    Jag heter Jenny och 27år och bor med min sambo Andreas o vår älskade dotter Ellen som är nästan 2 1/2 år. Och så har vi en dvärgschnauzer som heter Enzo!

    Vi bor i Halmstad o jag jobbar som stl. Butikschef på Hööks. Det är jag de 😉

    Tack för en mysig blogg! Kramar

  87. Anonym 9 januari, 2011 on 19:07 Svara

    Ja, du vet nog vem jag är då jag brukar kommentera, men kan ju skriva några rader ändå.

    30 år, bor i Helsingborg, flyttar till hus om en vecka, ska börja renovera, gift sedan 4 år sedan, har en dotter Wilda som är 1 år, ska bli lärare när jag blir stor, reser så mycket jag kan, numera med barn, vill ha ett barn till så klart, älskar djur, framförallt hästar, träning och kost är en stor del av mitt liv, frisk från bulimi i snart 3 år, älskar att leva.

    Så, nu känner du mig lite bättre:)

  88. LinaH 9 januari, 2011 on 19:09 Svara

    Jag är nog en rätt vanlig tjej som precis vunnit tillbaka lite optimism här i livet. Jag heter Lina (LinaH fick jag heta när vi blev två tjejer i gänget som heter Lina. ) Jag är nog inne här varje dag ock kikar. Det är intressant att fälja andras liv och se att man faktiskt inte är ensam om att känna som man gör mellan varven. Jag har inga barn men jag ser fram emot dagen jag hittar en vettig karl som jag får bilda en egen familj med 🙂 Lever studntlivets glada dagar I Gävle för tillfället….

    Trevlig kväll och Krya på er!

  89. Linda! 9 januari, 2011 on 19:15 Svara

    Jag kikar in några gånger varje dag! Tycker din blogg är jättemysig.

    Jag heter Linda,bor på gotland ensam med mina två små barn. Jag pluggar till författare/skribent och på sidan av har jah en liten passion för foto!
    Jag bloggar lite varje dag och tycker att det är kul att vara inne och kolla efter inspiration här hos dig!

  90. Irina 9 januari, 2011 on 19:25 Svara

    17 år, bor i Göteborg, tar studenten till sommaren & efter det flytt till Malmö =) Läser din blogg dagligen för gillar sättet du skriver på + att ni ser ut att vara en söt mysig liten familj 🙂 & så har du nog den vackraste headern någonsin!

  91. Emma 9 januari, 2011 on 19:30 Svara

    Hejsan!
    Jag heter Emma och är 25år, gift och vi har en pojk på 6 månader+ 2 hundar. Jag är nu mamma ledig men ska till våren återgå till mitt arbete på ett barnboende.
    Har följt din blogg sen strax efter eratt bröllop 🙂
    Du inspererar mig till att vilja vara en lika bra mamma som du är! Känns som du ofta hittar enegi även när du är trött..
    Massa kramar och tack för att du bloggar!!!!

  92. Josefin 9 januari, 2011 on 19:32 Svara

    Josefin, Josse, Jossan. Född, uppvuxen och bor fortfarande kvar i Värnamo!

    Har läst din blogg sen du hette ditt gamla efternamn och hade en gammal bloggadress, när kan det ha varit? ett år innan du gifte dig kanske? Aja, vet inte när riktigt, men här går jag iaf in varje varje dag och läser! Du har blivit som en del av mitt liv nu, så sluta aldrig blogga !

    Är 22 år, undersköterska, bor nu i egen lägenhet på Sveavägen (finnvedsbostäder), jobbar lite som vikarie här och där. Mestadels gruppbostäder och demensboende. Gillar mitt jobb, men drömmer om att börja läsa till socionom. Har en hund som jag håller mycket kär, hon är ryggraden i mitt liv och det gör ont i hjärtat att hon snart lider av ålderdom.

    Stor kram.

  93. Louise 9 januari, 2011 on 19:39 Svara

    hej, läst din blogg sedan bröllopstiden och har inte tänkt sluta.=) kan dock vara ite dålig på att kommentera. =(

    är en tjej på 25 år, sambo och har en son på snart 7 månader. vi bor utanför lund i lgh, letar efter ett hus.

    har blogg om du vill veta mer.

    ha en fortsatt trevlig söndagskväll.
    /louise

  94. Josse 9 januari, 2011 on 19:39 Svara

    Hej! Jag läste din blogg redan innan ni gifte er, sedan tappade jag bort adressen men hittade tillbaka just innan du blev gravid med Elion. Jag gillar att läsa positiva mammabloggar som din! Jag själv är 24 år, har en dotter på 17 månader och ett syskon påväg i början på juni 🙂 Har kommenterat några ggr tidigare men nu är det nog ett tag sedan 🙂 Mvh Josefin

  95. Sara 9 januari, 2011 on 19:46 Svara

    Jag har följt din blogg i någon månad nu och jag tycker den är väldigt mysig 🙂 Du verkar vara en fin människa med fötterna på jorden!
    Jag heter Sara, är 26 år och mamma till Ebba 2,5 och Ville 8 mån. Kommer från Malmö men bor för tillfället i Jönköping för att min sambo spelar hockey där. Håller på att bygga hus i Skåne som ska stå klart i maj! Jag är mammaledig och har varit sen min dotter föddes (mars 2008) och tanken är att börja jobba till hösten. Med vad vet jag dock inte? Har ingen utbildning men har jobbat med barn i över 10 år, både som barnflicka i olika familjer och på förskolor. Vill så småningom utbilda mig till hudterapeut men det får vänta tills mannens hockeykarriär är över…
    Tack för en fin blogg!
    Kram

  96. Linnéa 9 januari, 2011 on 19:50 Svara

    Jag heter linnéa, är 30 år, kommer från Dalarna men bor i Skåne. Jag började följa din blogg strax efter att min son föddes i augusti 2009 eftersom jag blev helt besatt av gravid- och mammabloggar. Tycker det är så roligt att följa andra med barn i samma ålder som ens eget, se bilder och läsa om vad ni hittar på. 🙂

  97. Sofia 9 januari, 2011 on 19:52 Svara

    Sofia heter jag och är 19 år från sthlm, har läst din blogg varenda dag sen Elion föddes 🙂 han är såå söt! Just nu jobbar jag på ICA och sen är planen att plugga juridik till hösten men längtar ihjäl mig efter en liten bebis men de får allt vänta till jag fått en bra utbildning och jobb! Är barnvakt till en tjej i Elions ålder + hennes storasyster, underbar ålder! 🙂

    Krya på dig!

  98. Gloria 9 januari, 2011 on 20:01 Svara

    Jag läser din blogg flera gånger i veckan (o läser ikapp så jag inte missar nåt) o har ju en kille som föddes 3 dagar efter Elion. Jag började läsa din blogg när vi var gravida, tror att jag sökte efter illamående o frukost eller nåt sånt hehe 🙂 Simon var eg beräknad till 29 nov men han blev för tidigt född så det är extra kul att följa Elions framsteg eftersom han o Simon är nästan exakt lika gamla.

  99. Lina 9 januari, 2011 on 20:06 Svara

    Hej! Följt din blogg sedan några månader innan Elion föddes. Är en tjej på 18 år bor i Ängelholm läser på barn och fritidsprogrammet.
    Tycker om din blogg, lär mig mycke till när man själv ska skaffa egna barn:)

  100. Emma 9 januari, 2011 on 20:11 Svara

    Jag är 33 år bor i Umeå, två små barn och halkade in på din blogg av en slump och har sedan dess fortsatt att läsa. Det jag gillar med din blogg är att du uppdaterar den ofta och att man får hänga med i ditt liv =)

  101. fru vargavinter 9 januari, 2011 on 20:14 Svara

    hej evelina!
    jag är en 27 år gammal vargavinter. är gift sedan snart ett år tillbaka med min min stora kärlek vargamannen. tillsammans har vi 2,5 år gamla storasyster, och elva månader efter henne kom tvillingsystrar. tre ungar på mindre än ett år, ja du kan tänka dig både den ofantliga kärleken och det enorma kaoset! 😉 var mammaledig till i höstas och började då studera på stockholms universitet, blir lärare i svenska/svenska som andraspråk för åk 7-9 och gymnasiet.

    läser din blogg dagligen. snubblar alltid in här när jag behöver en paus i plugget. tack för sprudlande energi som omfamnar mig genom dataskärmen, det är härligt! 🙂

  102. anna 9 januari, 2011 on 20:16 Svara

    Jag läser fortfarande och jag måste säga att jag tycker att du är snyggare än nånsin Evelina! Du har funnit din stil och det syns att du är lycklig! Härligt! Krya på dig kramar

  103. Anna 9 januari, 2011 on 20:25 Svara

    Hej hej..
    Jag heter Anna och är 26 år, bor i stockholm med min sambo och vår son som snart är 7 månader. Har ramlat in på din blogg på något vänster som jag ej minns för ca 5 månader sen! Tack för en mysig blogg!

  104. Mariah 9 januari, 2011 on 20:26 Svara

    Hej!
    Har kommenterat lite då och då, men aldrig presenterat mig så vidare noga 🙂

    Jag heter Mariah, 25år gammal och bor i en liten ort utanför Örebro. Bor tillsammans med min sambo Robert i en lägenhet.
    Har hållit på och tittat på hus nu ett bra tag, men det rätta har inte infunnit sig, och där emellan har jag även varit sjukskriven från mitt jobb som gruvarbetare och blev efter det även arbetslös, så då la vi planerna på is ett tag.
    Men nu när jag är igång och jobbar igen (jobbar som löneassistent) börjar "letandet" igen. Planer på att bygga eget finns där i bakhuvudet också, vi får se hur det blir.

    Vi försöker att resa så mycket som möjligt nu medan det bara är vi. För planer på barn finns såklart, men när har vi inte riktigt bestämt oss för än. Är ganska nyligen hemkommen från New York där vi firade nyår.

    Det var lite om mig, hoppas att jag också har bidragit med att fördriva din tid litegranna. Det är inte roligt att vara sjuk, å när man är sjuk får man faktiskt gnälla lite 🙂

    Kram till er!

  105. Lenitha 9 januari, 2011 on 20:41 Svara

    Hej!

    Jag läser din blogg varje dag, har kommenterat någon gång, men inte så ofta =) Kanske får ändra på det 😉
    Jag heter Lenitha, är 24 år, pluggar till fritidsledare i Sigtuna och är klar där i juni. Bor i vanliga fall i Sundsvall med min pojkvän/man (vi är gifta, men har haft ett uppehåll, så vi vet inte riktigt vad vi kallar oss just nu, vi är iallafall tillsammans igen! ;)) och våra två katter. Drömmer om att flytta till Stockholm där det är mer tempo och puls i stan, jag blir lätt uttråkad när det är för lugnt 😛
    Tänker även att jag snabbt ska skaffa jobb efter skolan, vi är vääääldigt barnsugna!! Jag tänker alltid att jag skulle vilja blogga mer, men jag har liksom inget intressant att skriva om, det händer inte så mycket på dagarna 😉

    Det är galet vad fort tiden går, tänk att Elion är så stor redan! Jag tyckte nyss att jag läste om din graviditet =)

    Hoppas ni kryar på er snart!

    Kramar!

  106. Johanna 9 januari, 2011 on 20:46 Svara

    Tänkte att jag också ville slänga in en liten kommentar!
    Heter Johanna, är 23 (24 i år..) gammal och nybliven mamma till Lova.
    Jag har följt med dig ett bra tag, dig och din söta blogg. Genom bröllop och graviditet och familjeliv, jag gillar det allt!
    Många kramar♥

  107. Malin - mamma till Sam och Tim 9 januari, 2011 on 20:54 Svara

    Malin är jag, 29 år gammal skåning, men bor på annan ort! Är mammaledig med minstingen och älskar verkligen att vara hemma med mina barn, det förgyller ens vardag. Jag älskar glädjen i deras ögon! jag är ganksa sprallig, lite av en kontrollmänniska vad gäller barnen och jag njuter av allt som går att njutas av!:)

    nu förbereder jag en flytt till min nya sida… så du vet vart du skall hitta mig, kika gärna in och säg hej! kram Malin

    malinsmix.se en numera wordpressblogg! hur går det med din flytt förresten?

  108. Anna-Lena 9 januari, 2011 on 20:55 Svara

    Anna-Lena, 36årig 2barnsmamma, bloggoman= beroende av att åda blogga själv och läsa andras ;D har varit ganska länge nu… Vet inte hur jag hamnade här först men jag kikar inom din blogg nästan varje dag, tycker den är mysig och ni har det så fint tillsammans… 🙂 kommer fortsätta kika inom läääänge… 😉 ha en fin kväll. Kram

  109. karolin 9 januari, 2011 on 21:02 Svara

    Åh vad roligt att läsa allas kommentarer. Många förskolelärare ser jag, verkar vara ett mysigt jobb!

    Mig vet du ju redan ganska mycket om, tror nog inte jag kan berätta något du inte vet haha!

    Hoppas ni får bli friska nu! Det är så påfrestande att vara ensam med liten när man är sjuk själv eller den lilla är sjuk. Jag har också lyckats pricka in 2 ggr i rad nu då jag varit ensam med E när någon av oss blivit sjuk!

    kram!

  110. Anne 9 januari, 2011 on 21:03 Svara

    Jag började läsa din blogg när jag väntade våran dotter Linnea. Vi hade BF ungefär samtidigt. 🙂 Tycker det är så farsinerande att våra barn är född ungefär samtidigt, med bara några dagar men endå sååå olika om jag jämnför med det du skriver om Elion 🙂 Annars är jag 22, är sambo och vi köpte hus i höstast som vi har bott i sedan Oktober. Vi har en jakthund som vi givetvis ska jaga med och en rottweiler valp som jag hoppas kunna börja tävla IPO med. Vi har en katt och jag har jävligt svårt att få dagarna att räcka till :p Kram på dig!

  111. Filippa - mamma till Liam 9 januari, 2011 on 21:06 Svara

    Jag läser i nu 🙂

    Kyra på dig!
    Kram

  112. Johanna 9 januari, 2011 on 21:10 Svara

    Hej!
    Jag läser din blogg varje dag men kommenterar inte så ofta, mest av lathet. Hehe 😛

    Är 23 år, bor i Nyköping med min sambo och 19 månaders son, väntar nu vårt andra barn!
    Har ingen större ork att uppdatera min egen blogg då jag inte mår så bra så läser andras mer oftare, din är alltid så glad och härlig. Elion är himla söt och försöker övertyga sambon att namnge vårt andra barn till det om det blir en son till, tyvärr är han inte lika förtjust i namnet som jag. 😛

    Häls Johanna

  113. Susanna 9 januari, 2011 on 21:10 Svara

    HEj!
    Susanna heter jag, bor i Karlstad med sambo och dotter som är född 18 nov – 09. Jag pluggar till lärare i svenska och religion för senare åldrar vid Karlstads universitet. Jag har läst din blogg sedan nov – 09 när du var på blogg.se förstasida (bilden då du har Elion i bärselen på magen). Hoppas bacillerna försvinner och att ni får en bra start på veckan.

  114. Linda 9 januari, 2011 on 21:19 Svara

    Premiärkommenterade i din blogg här om dagen. Men nu ska jag bli bättre:)

    Har följt din fina blogg sen bröllopstiden:) genom graviditet och nu Elions första år. Är inne nästan varje dag. Fina foton och fin text som inspirerar och berör. En av mina absoluta favoritbloggar, stor eloge till dig!

    Själv är jag nybliven 30åring, som sedan ett år är tillbakaflyttad till Stockholm. Bodde några år i Eskilstuna för att studera. Jobbar sedan några år som inredare mot offentlig miljö och har turen att verkligen älska mitt jobb. Har en underbart fin sambo, Robin, som jag delar min vardag med sedan 5 år. Vi har två söta nakenkatter som förgyller vår vardag med bus och upptåg. Framtiden känns ljus och drömmarna är många:)

    Kram till dig!

  115. Renée 9 januari, 2011 on 21:26 Svara

    Hej!

    Jag är inne och läser varje dag men kommenterar tyvärr inte så ofta. Har precis pluggat klart (civilingenjör – industriell ekonomi) och har börjat mitt första riktiga jobb. Känns skönt att gå plus varje månad!

    Väntar på att sambon ska bli färdig med examensarbetet, sen väntar flytt! Vart vet vi ej ännu. Spännande!

  116. Erika - Charlies mamma 9 januari, 2011 on 21:27 Svara

    Läser din blogg varje dag och oftast flera ggr om dagen 🙂
    Heter Erika och är mamma till Charlie 1 år! Bor i Stockholm och är mammaledig.

    Krya på dig!

  117. maria andersson 9 januari, 2011 on 21:38 Svara

    Hej, Maria heter jag, läser din blogg varje dag ( oftast) komenterar borde jag bli bättre på !

    Mamma till mina två gossar Axel och Hugo, bor i Grästorp mitt i västra götlands län…

    Vi hörs!

  118. Ina 9 januari, 2011 on 21:43 Svara

    Jag brukar också kommentera ibland, fast lite mindre nu eftersom jag inte är så insatt i små barn så jag ger nog inte så kloka råd 😉 Har i alla fall läst sen hösten -08 så jag har varit med ett tag 🙂

    Heter Ina, är nyinflyttad i Östersund och pluggar till lärare på distans. Är hundägare sen i juni och sambo sen november .Älskar musik, några favoriter är Kelly Clarkson, Amy Macdonald, Dolly Parton och (tidiga) Avril Lavigne. Drömmer om att bli sångerska (måste sätta fart på den drömmen igen) och att tävla i agility-SM med min hund.

    Just nu drömmer jag dock om den dagen de har spolat alla ledningar rena från den äckliga parasiten här i Östersund så vi slipper koka allt dricksvatten.

    Kram!

  119. emelie 9 januari, 2011 on 21:43 Svara

    hej! läser din blogg dagligen och har inga planer på att sluta med det, jättemysig blogg du har! 🙂 har hängt med genom bröllopsplanering, graviditet och nu lilla elions utveckling.. OJ va länge jag har hängt med när jag tänker efter, det blir ju något år iallfall! 🙂

  120. AnnaViktoria 9 januari, 2011 on 21:50 Svara

    Hej 🙂 Anna heter jag. Jag har för mig att jag hittade hit till din blogg via Engla då vi vann priser i samma tävling hos henne sommaren -09 (har för mig att det var så iaf). Jag har iaf läst sedan dess och jag älskar din blogg!

    Jag bor i Blekinge och kommer att vara mammaledig i vår eftersom jag väntar vårt första barn den 3:e februari. Annars läser jag till gymnasielärare 🙂

    Ha en fortsatt fin kväll! Kram

  121. Lisa 9 januari, 2011 on 21:52 Svara

    Jag verkar vara en av de yngre läsarna här. 🙂

    Jag heter Lisa och är 19 år. Började läsa din blogg i augusti 2008 så jag har varit med ett tag. 🙂 Har ända sen jag började läsa din blogg älskat din inställning till livet. Kommer så väl ihåg när jag läste din blogg för första gången. Jag var tokförkyld och kunde knappt andas. Din blogg fick mig definitivt att må bättre. 🙂

  122. Sofie 9 januari, 2011 on 21:56 Svara

    Oj, vad många som presenterat sig- Duktigt! 🙂 Det är även kul för mig som läsare att se vad det är för några som läser.

    Jag har inga barn, men är bra bebissjuk 🙂 Jag tycker om att läsa din blogg, gärna om Elion och hans bravader. Jag tycker om kläder och Dagens outfit är en inspirationskälla för mig. Sen jag började läsa dig blogg har jag vågat mig på en del som jag inte klätt mig i innan. Fina tunikor med spets osv. Trivs verkligen i det.

    Jag bor i Östersund med min sambo. Vi har inga barn och inga planer på barn heller för den delen just nu. Jag drömmer om en flytt ner till familjen som jag har i Kungsbacka (2 mil söder om Göteborg). Har bott i Östersund i 3½ år nu och även bott ifrån familjen under den tiden, så det känns tungt.
    Jag tycker om att träna (har inte gjort det på länge dock.) Spinning är favoriten och hade jag bara hittat rätt ställe hade jag gärna kört 3 gånger i veckan som sist (för 3½ år sedan).
    Jag är dessutom hundtokig och är inte bara bebissjuk utan även valpsjuk! 🙂 Har en liten gosefia hos familjen som är snart 12 år. De finns bilder på bloggen!

    Tack, för att vi får följa dig i ditt liv. Och jag kan tänka mig att läsarna förgyller dina dagar, men du förgyller mina dagar också. Som någon sa känns det som att slå upp en bok att läsa din blogg. En annan värld.

    Kram!

  123. Erika 9 januari, 2011 on 22:01 Svara

    Hej hej!

    Jag har följt er i sen en bra tid innan du blev gravid och gör det varje dag! Du är en stor inspiritaion och det är så roligt att få följa er!

    Jag är då Erika, 27 årig tjej som för snart tre år sen flyttade från en småstad till huvudstaden! Köpte lägenhet för ett år sen, och börjar nu först känna mig "hemma" i staden. I april 2010 kom vårt mirakel, vår Hugo som det är full fart på. Men året har börjat med matvägran och lite annat trist men det är snart borta! =)

    Är mammaledig nu och planen är att börja jobba efter sommaren. Vart har jag ingen aning om men det löser sig. Förmodligen inom handeln då det är där jag jobbat mest förr. Men först ska jag njuta av att se Hugo växa och utvecklas till sin egen lilla individ!

    Återigen tack för en bra blogg! Hoppas du kryar på dig snart! Jag vet hur tufft det är att vara ensam med dom små när dom är dåliga, min sambo jobbar natt så Hugo och jag är själva MYCKET! =(

    Stor krya-på-dig kram!

  124. Therese Lagergren 9 januari, 2011 on 22:10 Svara

    hej!

    Therese heter jag och är snart 33 år. Läser din blogg nästan dagligen men dålig på att kommentera, sorry…Bor tillsammans med min man, dotter Linnea 20 mån och 6 hundar. Bloggar lite..Älskar din blogg på alla vis!!!

  125. Rebecca - Mamma till Tove 9 januari, 2011 on 22:11 Svara

    Rebecca heter jag, och jag har följt din blogg sen 2007. Jag och mitt ex bodde nämligen i huset bredvid erat på Mårdtorpsgatan, och jag hörde talas om dig genom Lina (linabullar.blogg.se) som hade träffat dig någonstans.

    Så jag har följt ditt liv genom bröllop, graviditeten, livet som mamma och nu leta-hus-perioden 🙂

  126. Emelie Edwinsson 9 januari, 2011 on 22:12 Svara

    Hej Evelina!
    Jag heter Emelie och jag läser din blogg hela tiden, kollar konstant om du uppdaterar och har följt din blogg nästan sen du blev gravid.
    Jag är 19 år gammal och går det sista året på gymnasiet – det estetiska programmet – och jag har inriktning sång och dans. Jag är väldigt ambitiös i studierna och kämpar för höga betyg och har som mål att bli sjuksköterska.

    Jag älskar träning, tränar gruppträning, och så älskar jag kyrkan. Är kristen, ungdomsledare, lovsångare och så har jag predikat några gånger. Jag är en glad och förhoppningsvis rätt trevlig människa och det känns som att jag känner dig lite 🙂

    Ha det jättebra Evelina. Kram

  127. anouk - En Rookiemammas vardag 9 januari, 2011 on 22:17 Svara

    Ojojoj vad många svar! KUL:) Anouk kallas jag men heter eg. nåt helt annat. Rookimamma kallar jag mig för jag känner mig sannerligen som en nybörjarmamma som går på både nitar och fullträffar- men ÄLSKAR mammalivet.

    Bloggar på anouk- om allt som hör vardagen till men även lite om mina starkaste åsikter kring genus, hbt-rättigheter och olikaärlika-tänket. Bloggen har äntligen börjat ta fart och håller nu min första tävling för Rädda Barnens bok "Annorlunda". Läst din blogg sedan jag själv var gravid och kan inte låta bli;)

    kram på er fina

  128. emma 9 januari, 2011 on 22:22 Svara

    Jag heter Emma och har följt din blogg nästan vareviga dag i över ett år nu och jag tycker verkligen om din blogg! 🙂 Jag själv är 20 år och bor i västkuststaden Varberg och läser mitt andra år till förskollärare! Jag tycker verkligen om att jobba med barn och vill så gärna ha barn själv efter min utbildning! 🙂 Jag hoppas att du fortsätter blogga som du gör nu för man blir så glad av din blogg! Kramen från Emma

  129. Sara 9 januari, 2011 on 22:48 Svara

    Hej Evelina!
    Jag heter Sara och bor i Stockholm. Vi "talade" lite med varandra för lite över ett år sedan då jag skrev blogg och så har jag skicket två vykort till dig 🙂

    Jag har läst din blogg i jag vet inte hur många år, det var när du började med bröllopsplaneringen iaf. Och jag läser nog varje gång jag sätter mig vid datorn ^^

    Vem är då jag? Livet har ändrats lite sen vi pratade så jag kan berätta lite 🙂 Jag är 21 år (22 på tisdag), bor fortfarande i Stockholm. Pluggar sista terminen på sjuksköterskeprogrammet och jobbar extra som kassörska på ICA. Är tillsammans med världens bästa sedan ett år tillbaka, och vi har försökt få barn i 4 månader nu men ännu har inget lyckats fastna, men vi ger inte upp hoppet 🙂 Vi planerar att flytta upp till Umeå när jag är klar med skolan i juni, det ska bli riktigt spännande men också lite läskigt att lämna den enda verklighet man känner till.

    Hoppas du mår bättra snart!
    Kram

  130. Sanna 9 januari, 2011 on 23:07 Svara

    Sanna heter jag, bor i Katrineholm i Sörmland.
    Har följt din blogg sen ni gifte er 🙂

    Kika in hos mig 🙂
    Krya på dig!
    Kram

  131. Zandra 9 januari, 2011 on 23:29 Svara

    hej 🙂
    jag heter zandra och kikar in hos dig nån gång varje dag 🙂 jag bor med min sambo och vår snart 20 månader gamla dotter Chelsea i eskilstuna. i vår familj ingår också katterna svante och kerstin. gillar din mysiga blogg! och du, det är helt okej att få gnälla av sig ibland 😉 kram

  132. Caroline 10 januari, 2011 on 00:42 Svara

    Hej Evelina! 🙂
    Caroline här, 22 år gammal, bor tillsammans med min sambo och min 4 åriga son i lilla Eskilstuna. Just förtillfället arbetslös då jag funderar ut på vad jag vill göra här i livet. 🙂
    Följer din blogg varenda dag, började läsa nångång innan du väntade Elion.. 🙂
    Hoppas du mår bättre snart! KramKram

  133. Car 10 januari, 2011 on 01:17 Svara
    2011-01-10 @ 01:09:07

    Postat av: Catrin

    Hejsan!
    Catrin heter jag. Har läst din blogg väldigt länge, började läsa innan ert bröllop i alla fall =) Tycker din blogg är väldigt bra, är inne och läser här varje dag!

    Jag är 20 år och bor nere i Trelleborg med min sambo. Är ursprungligen ifrån Stockholm, men flyttade hit för kärlekens skull =) Just nu studerar jag, har ett år kvar och sen är det bara att hålla tummarna för att man lyckas få ett jobb. Jag och min sambo håller också nu på att flytta till en större lägenhet (skönt!) och det är kul att läsa din blogg och få inspiration angående inredning osv. Du har bra smak 😉

    Tack för en bra blogg och håller tummarna att det ska vara slut med alla sjukdomar nu!

  134. Michelle 10 januari, 2011 on 06:57 Svara

    Åh va roligt med så mycket respons från olika läsare! =)
    Mig känner du nog också igen.. så jag lämnar bara ett avtryck och hoppas att ni båda mår bättre idag och får njuta av Fredriks hemkomst!

    Kram

  135. Ida 10 januari, 2011 on 08:34 Svara

    Man FÅR verkligen lov att klaga ibland och ni ÄR väldigt mycket sjuka! Jag vet inte hur det är då vi nästan aldrig är sjuka men kan tänka mig hur jobbigt det är, man har ju ingen ork, allt blir 10 gånger värre. Men snart så är det vår! Då får vi hoppas att ni håller er friska 🙂 Det är nog sol ni saknar, haha!

    Du har kommenterat min blogg ibland och jag tror du vet vem jag och min son är. TACK för att du svarar på mina frågor jag haft ibland! Blir JÄTTE glad och det är något jag verkligen behöver, människor som gör mig glad!

    Kram på er från Ida och Neo!

  136. Madde 10 januari, 2011 on 08:38 Svara

    Jag läser din blogg varje dag:) madelen heter jag och bor i Oskarshamn med min sambo,våranspn Filip på åtta månader och våra tre ragdoll.köpte ett radhus. För 2 1/2 år sedan som är totalrenoverat,dock känner vi att det är onödigt med två våningar då vi bara utnyttjar en så ett nybyggt enplanshus spanar vi på men först vill vi göra så fint vi kan i detta hus innan vi säljer så vi får ut så mkt pengar som möjligt.jag börjar jobba på ons, tidigt kanske men ska bara jobba två dagar i v så känns ok.var jobbar jag då jo jag gör ljus på liljeholmens, jätteroligt arbete och mysigt kram

  137. Tine 10 januari, 2011 on 09:08 Svara

    Hej Evelina!
    Läser din blogg varje dag och den är en av mina favoriter 🙂 har väl läst i ungefär ett år skulle jag tro.

    Jag då, är 23 år. Bor i Stockholm med min drömprins sen 6 år tillbaka, tillsammans har vi två underbara barn.
    En kille på snart 5 år, och en lite flicka på 6 månader.
    Drömmer om att inom en inte allt för lång tid att få gifta mig.
    När jag inte är mammaledig så jobbar jag och pluggar till mentalskötare.

    Tack för en underbar blogg!
    Krya på er.
    Kramar

  138. Emma 10 januari, 2011 on 09:28 Svara

    Hej!

    jag läser din blogg varje och har gjort de sen erat bröllop ungefär :)! Gillar din blogg jättemycket och slänger in en kommentar då och då, och nu förstår jag att du inte hinner med att svara på alla kommentarer när jag såg hur många som kommenterat här 🙂

    Jag som läser då heter Emma, har prices flyttat till en stad i västragötaland bor här med min pojkvän, förut bodde vi i Vaxholm, och imorgon firar vi hela 5 år av kärlek!

    Hoppas du blir bättre! Och fortsätt med din goa blogg!
    Kramkram!

  139. Maria 10 januari, 2011 on 10:14 Svara

    Hej!
    Jag har gjort ett par inlägg tidigare, men kan ändå tillägga och upprepa att du är en härlig skribent =). Jag blir mycket inspirerad av ditt sätt att skriva. Du verkar jämt se det positiva och det peppar en annan om man känner sig lite nere. Jag läser din blogg varje dag flera gånger om dagen!

    Jag bor i Ängelholm med min sambo o mina två barn Clara o Victor.
    KRAM

  140. cecilia 10 januari, 2011 on 11:37 Svara

    En tjej på snart 23år, bor i uppsala. Jag läste din blogg dagligen före och under tiden du va gravid, men sen slutade jag. Nu tittar jag bara in lite då å då. Jag har inga egna barn (vill ha, men inte än) så därför tappade jag intresset när de blev massa barn-prat. Ha de bra, kram

  141. Jojo 10 januari, 2011 on 13:35 Svara

    Kul idé!
    Jag är en tjej på 30 år som bor i Uppsala. Väntar mitt första barn i februari (det närmar sig…iih) Arbetar på dagarna, har ett brinnande intresse för foto.

    Jag har följt till blogg sedan dina bröllopsplaner började. Är inne varje dag och läser. Tycker du har en så mysig blogg!

    kram

  142. Hanna - gravida bonusmorsan 10 januari, 2011 on 14:44 Svara

    Nu fick jag chansen att berätta om mig också, även om jag kommenterat förut 🙂 Helgen var fullproppad med roligheter då vi har sambons dotter här varannan helg.

    För övrigt så springer min graviditet fram, vecka 24 redan 🙂 Men nu vill jag ha bebisen hos mig, i famnen istället… Längtar så mycket! Nu är vi iallafall på rätt sida årsskiftet så nu är det nedförsbacke till han är hos oss 🙂

    Läser om er roliga vardag varje dag, man längtar ju ännu mer när man ser hur kul ni har det. Har själv en blogg där jag berättar om graviditet och familjeroligheter och så massvis med mat och recept 🙂

  143. Therese 10 januari, 2011 on 16:48 Svara

    Du är sjuuuukt fin!

  144. Camilla 10 januari, 2011 on 18:04 Svara

    Jag heter Camilla, är 18 och bor i Stockholm. Jag hittade din blogg i våras och älskar ditt sätt att skriva. Har haft ett ganska tufft år med många dödsfall och jag älskar att gå in och läsa din blogg varje kväll, vad du skriver gör mig så glad och hopfull. Så TACK!

  145. Lisa 10 januari, 2011 on 18:57 Svara

    Jag har följt din blogg dagligen sedan ni höll på med bröllopsplaneringen. Har kommenterat någon gång, men är ganska dålig på det, tyvärr 🙂
    Bor i Uppsala med min man, vi gifte oss ungefär ett år efter er. Vi läser båda till lärare, och har tre terminer kvar till examen. Förutom plugg ägnas dagarna åt vår ögonsten, Hamlet, en 9 månaders blandrasvalp som förgyller vår vardag med sina upptåg. Har inga planer på att sluta läsa din blogg, tycker du är inspirerande!

    Kram

  146. Emeli - Mamma till Nathalie 11 januari, 2011 on 11:15 Svara

    Jag läser din blogg lite då och då. Är 21 år boende i Sala med sambo och dotter. Dottern är 1,5 år.

  147. Cissi 11 januari, 2011 on 13:06 Svara

    Jag har inte varit inne här sen i somras men idag gjorde jag ett besök igen 🙂

  148. Kristin 11 januari, 2011 on 14:11 Svara

    Jag är en 24-årig Linköpingsinflyttad värmlänning. Flyttade till Linkan pga av skola, blev kvar pga av kärleken 🙂
    Älskar djur och är utbildad ridinstruktör. Drömmer om att jobba med djur!
    Har följt din blogg i säkert 2-3 år 🙂 Du har en inspirerande och varm blogg som man gärna återkommer till varje dag! Kram!

  149. Elin 11 januari, 2011 on 21:37 Svara

    jag heter elin, är 26 år och bor i malmberget (gällivare) tillsammans med min sambo, våran guldklimp viktor 20 månader och våran fyrbente blandrashund frost.
    har läst din blogg sen strax före ni gifte er och älskar den. helt klart bästa bloggen jag läser.
    kram

  150. Sanna 11 januari, 2011 on 23:26 Svara

    Hej! Jag har läst din blogg ett bra tag nu, jag är ofta ute och reser och befinner mig på olika ställen i världen men vart jag än är så ser jag till att besöka din blogg när jag kan! 🙂

    Kram från Manhattan

  151. Sandra 12 januari, 2011 on 03:21 Svara

    Hej Evelina!
    Jag heter Sandra och bor i Motala tillsammans med min sambo i vårat hus på landet. Jag jobbar som undersköterska på ett demensboende och stormtrivs!

    Jag har läst din blogg sedan några månader innan ni gifte er men har inte haft någon ordentlig blogg förut så har inte kommenterat så mycket hos dig men har tänkt att det ska bli ändring på det nu för din blogg är verkligen inspirerande och den jag läser mest!
    Kram!

  152. Hanna & Casper 12 januari, 2011 on 15:18 Svara

    Har kommenterat några gånger förut och läst din blogg sedan sommaren då du väntade Elion.
    Allid lika roligt att kika in här!

    Hanna heter jag, blir 25 i april.
    Lever tillsammans med min sambo Martin & vår lille son Casper på snart 5 mån.
    Bor i ett rött hus på 5 rok i en gammal bruksby i Norra Uppland, ursprunlingen från vackra Hedesunda i Gästrikland!

    Nybliven mamma & aldrig förr har tiden gått så fort.
    Vi älskar & tar tillvara på varenda minut vi har!
    När Casper kom till oss så fick vi veta efter PKUprovet att han hade en sjukdom som gör att han behöver daglig medicinering livet ut & sjukhusbesök med några månaders mellanrum.
    Så tacksam för att PKU-provet tas, så vi fick ha vår älskade pojke kvar hos oss.

    Kommer absolut fortsätta läsa din blogg, det har blivit rutin, och läser nästintill varje dag, annars blir det ikappläsning då jag inte haft chansen att läsa!

    Ta hand om dig!
    Kram Hanna

  153. Emelie 13 januari, 2011 on 09:23 Svara

    Hej.
    Jag är en tjej på 24 år som kommer från Eksjö. Bor på landet nu men ska snart flytta in till stan. Mina stora intressen är djur. Har en häst, en hund och 3 katter 🙂 Jag läser din blogg flera gånger om dag, den är inspirerande och man blir sååå glad av den! 🙂

    Hoppas att du blir pigg snart!

    Ha en trevlig dag! Kram Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna