VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ!

Oj så kul att ni är många som skriver lite om er själva, trots allt vet NI ju ganska mycket om mig men jag har inte en aning om vilka alla ni är. Eller jo några. Nu vet jag lite mer om några fler. TACK för det och tack för alla fina ord! Som jag skrivit förr, ni förgyller verkligen mina dagar ♥

Världens snällaste kille som nu sover sött. Jag somnade brevid honom en kortis men fastnade som tur var ingen längre stund. Hela dagen idag har han varit en riktig ängel som lekt toppenbra utan större engagemang från min sida. Några rundor har vi tagit med hans bil runtrunt i lägenheten och ute i tvättstugan har vi varit. Han har hämtat leksaker från sitt rum, lämnat tillbaka dom, hämtat de saker jag sagt att han ska hämta (leksaker alltså haha) och ibland bara krypit upp och myst med mig. Han är en riktig goskille ♥ Han mår bra, är alltså inte magsjuk men jag mår fortfarande inte bra. Har så jäkla ont i magen och mår illa men har inte spytt nåt mer än gången i morse. Imorgon är en annan, förhoppningsvis bättre, dag!

Nu är även adventsljusstaker undanstoppade i förrådet. Skulle behöva lampor till fönsterna men ljus får fungera tills vidare. Vet inte alls vad jag vill ha för lampor så får spana ett tag först!


Kommentarer


  1. Emelinda 9 januari, 2011 on 20:49 Svara

    Det blidde tacotårta här ikväll. Körde med tortillas varvat med köttfärs m. tacokrydda & majs varvat med färska tomater & gul lök varvat med philadephia blandat med tacosås och sen riven ost på toppen. Fick betyget "gött jääävlar" av sambon 😉

  2. anna 9 januari, 2011 on 20:56 Svara

    ett tips som jag tror du skulle gilla. Kolla på indiska efter deras fönsterlampor (såna som hänger i fönstret du vet) de har massa fina och skulle passa fint hos er!
    Kram

  3. Elinor - Mamma till Liam & Tigra- 9 januari, 2011 on 20:57 Svara

    Så mysigt ni har det..
    Hoppas du mår bättre tills imorgon.

  4. johanna 9 januari, 2011 on 21:01 Svara

    Har länge tyckt att det där huset du har i fönstret är så fint så måste bara fråga vart du har köpt det nånstans? Finns flera sidor med inredning som har liknande hus, men tycker det ni har är finare än dom jag har sett.

    Krya på dig nu och jag hoppas du vaknar pigg och kry imorrn!
    Kram

  5. Karolina 9 januari, 2011 on 21:21 Svara

    Hej!

    Du vet säker vem jag är 🙂 Vad roligt att se att det inte bara jag som slänger bort stakarna för 1 år framåt. Fina gardiner, beställt?

    Kram

  6. madeleine 9 januari, 2011 on 21:38 Svara

    Jag är en 28årig tjej som bor med pojkvän i stockholm.Är arbetslös just nu och har inga barn.Älskar att se på film,brodera,spela spel och lite så.Tycker jätte mycket om din blogg.Krya på dig!

  7. Fanny 9 januari, 2011 on 22:09 Svara

    Hejsan! Vad fint ni ser ut att ha det hemma, måste bara fråga. På fotot nederst i detta inlägg så skymtar man en byrå (eller vad det är för något?). Har du en bild på hela den? Ser trevlig ut, vart är den ifrån?
    Krya på er! /Fanny

  8. Evelina 9 januari, 2011 on 22:31 Svara

    Huslyktan finns på och hyllan är från IKEA, en sån där med fyra hål, vi har köpt till insatser med lådor och skåp och gömmer stereo där.

    KRAMAR

  9. Janni - Mamma till Emilia ♥ 9 januari, 2011 on 22:48 Svara

    vist är det kul att veta om vilka som läser bloggarna!! Man berättar så mycket om sig själv och vet inte alls vilka som läser egentligen!!
    Hoppas allt är bra med er!! Jag följer alltid din blogg!! älskar den! kramar

  10. Det låter som en härlig dag. 🙂

  11. Madelene, mamma till Lukas 10 januari, 2011 on 09:47 Svara

    Hej Evelina, kan det vara så att du har lite magkatarr? Jag har det problemet och då mår man illa mest hela tiden och har sjukt ont i magen, ingen rolig historia… För mig blir det bättre med magsyretabletter receptfritt från Apoteket, annars så blev vi rekomenderade att äta sempers magdroppar några gånger om dagen vid magsjuka av BVC, bra för både barn och vuxna.
    Krya på dig!
    Kram

  12. Ellenor 10 januari, 2011 on 11:43 Svara

    Hej!

    Jag har ett litet tips till dig! Ser att du har ett likadant hus i fönstret som jag. Köp en liten ljusslinga som du sätter in i det så kan du ha det tänt som en lampa! Blir jätte mysigt.. 🙂

  13. malinsmix 12 januari, 2011 on 22:32 Svara

    Du har så bra smak tjejen"

  14. Ida Selin 15 januari, 2011 on 00:43 Svara

    Jag har precis beställt hem ett liknande hus från Jotex hemsida. I deras hus sitter det en lampa så man slipper ljusslinga. Den kostar 199:-
    http://www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx?CategoryId=49228&ProductId=293939

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna