VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ute faller snön och i magen ligger bebisen

Har legat och slumrat ett bra tag men vaknar hela tiden av det onda så tabletterna hjälpte inte speciellt mycket. Jag tycker tyvärr det känns som att det har stannat av lite så jag ska försöka vara uppe och röra mig nu, sen duscha och sen fylla på med energi innan jag går och lägger mig igen. Det är faktiskt svårt att tvinga sig själv att göra så man får MER ont för när det gör som ondast vill jag bara att det ska försvinna – det gör ONTONTONT i både ryggslut och magen. Då är rätt andning ALLT! Det, värmebälte/kuddar och tanken på att varje värk är ett steg närmre målet får mig att kämpa framåt! Jag vet ju att det måste göra ont, och kommer göra myyycket ondare innan han är ute ;-). Jag var ju lite tveksam till både lustgas och ryggbedövning men jag känner att när värkarna blir tätare och längre kommer jag nog mest troligt vilja testa om inte båda så i alla fall lustgasen!

Fredrik är en kämpe efter nattens sömnbrist och har åkt till jobbet en sväng. Vet ju hur trött han blir av att bara sova någon timme för lite och nu har han under hela natten bara slumrat en timme i en fåtölj på sjukhuset… Jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att förlossningen sätter igång på riktigt allvar av sig självt SNART!

Ute faller snön och det är vitt på marken. Vi kände båda på oss igår när den första snön föll att det var nånting på gång och se så rätt vi hade. Det är visst en kille som gillar snö i min mage, som den sanna halvnorrlänning han är :-)!

Åter igen – VÄRLDENS STÖRSTA tackkramar till er! Om ni bara visste hur mycket ni stöttar och pushar med era fina, kloka ord och tankar ♥


P.s Vi var såklart tvugna att kolla det där med att det sägs födas fler barn när det är fullmåne… På tavlan där de sätter upp en nål för varje fött barn var det 6 barn den 2:e och 1-2 barn de andra dagarna runtomkring. Så det stämmer kanske!


Kommentarer


 1. stine - pokerfru & mamma till Wiggo 5 november, 2009 on 14:44 Svara

  det kommer gå jättebra, försök koppla bort allt annat och gå in i dig själv, sen sköter din kropp resten!!!

 2. stine - pokerfru & mamma till Wiggo 5 november, 2009 on 14:44 Svara

  det kommer gå jättebra, försök koppla bort allt annat och gå in i dig själv, sen sköter din kropp resten!!!

 3. Camilla 5 november, 2009 on 14:44 Svara

  Oj vad spännande att det börjat hända någonting! All lycka till er nu!! Måste kännas otroligt pirrigt!

 4. Camilla 5 november, 2009 on 14:44 Svara

  Oj vad spännande att det börjat hända någonting! All lycka till er nu!! Måste kännas otroligt pirrigt!

 5. Blivande fru F 5 november, 2009 on 14:45 Svara

  Hoppas prinsen är ute snart, håller alla tummar o tår för att ni har honom hos er snart! Kram

 6. Blivande fru F 5 november, 2009 on 14:45 Svara

  Hoppas prinsen är ute snart, håller alla tummar o tår för att ni har honom hos er snart! Kram

 7. cecilia 5 november, 2009 on 14:45 Svara

  du ska nog se att de snart sätter igång igen!!!!!! Håll ut och kämpa på!

  Här faller de oxå lite snö, men mest regn. kram

 8. cecilia 5 november, 2009 on 14:45 Svara

  du ska nog se att de snart sätter igång igen!!!!!! Håll ut och kämpa på!

  Här faller de oxå lite snö, men mest regn. kram

 9. Linda 5 november, 2009 on 14:47 Svara

  Jag ville bara säga detta om smärtlindring att jag sa att jag inte ville ha nåt annat än lustgas….ville verkligen inte ha epiduralen….men när man väl låg där och hade ssåååå ont så valde jag att ändå ta det…vilket blev bäst för mig, för jag var helt slut och få vila den halvtimmen-45 minuterna(som jag fick vila) var perfekt….kände ingenting, sen kände man hur han hade sjunkit ner fullt och ville ut, då hade man orken…..
  det var det bästa valet för mig även fast jag sagt nej från början till epidural men ångrade mig…..

  Lycka till å se till att du får vila lite iaf….Det kommer gå hur bra som helst…
  väntar ivrigt på bloggen å följer allt…kram

 10. Linda 5 november, 2009 on 14:47 Svara

  Jag ville bara säga detta om smärtlindring att jag sa att jag inte ville ha nåt annat än lustgas….ville verkligen inte ha epiduralen….men när man väl låg där och hade ssåååå ont så valde jag att ändå ta det…vilket blev bäst för mig, för jag var helt slut och få vila den halvtimmen-45 minuterna(som jag fick vila) var perfekt….kände ingenting, sen kände man hur han hade sjunkit ner fullt och ville ut, då hade man orken…..
  det var det bästa valet för mig även fast jag sagt nej från början till epidural men ångrade mig…..

  Lycka till å se till att du får vila lite iaf….Det kommer gå hur bra som helst…
  väntar ivrigt på bloggen å följer allt…kram

 11. Emelie 5 november, 2009 on 14:47 Svara

  Åh vilken kämpe du är! Visst, miljontals kvinnor har gjort det förut, men jag tycker ändå det är en ofattbar prestation att föda barn!
  Och att du dessutom orkar blogga under tiden, det är beundransvärt!
  Hoppas för din skull att lillen vill komma ut snart, så du slipper gå och ha ont i flera dar till.
  Många styrkekramar!!!

 12. Emelie 5 november, 2009 on 14:47 Svara

  Åh vilken kämpe du är! Visst, miljontals kvinnor har gjort det förut, men jag tycker ändå det är en ofattbar prestation att föda barn!
  Och att du dessutom orkar blogga under tiden, det är beundransvärt!
  Hoppas för din skull att lillen vill komma ut snart, så du slipper gå och ha ont i flera dar till.
  Många styrkekramar!!!

 13. Jennie och Exxa 5 november, 2009 on 14:53 Svara

  *KOM IGEN EVELINA!! Du klarar detta gumman! Tänk på att varje smärta är ett steg mot att få träffa bebisen 🙂 Jag tror på dig, du klarar allt! Kram!!*

 14. Jennie och Exxa 5 november, 2009 on 14:53 Svara

  *KOM IGEN EVELINA!! Du klarar detta gumman! Tänk på att varje smärta är ett steg mot att få träffa bebisen 🙂 Jag tror på dig, du klarar allt! Kram!!*

 15. Emma ~ crazyangel [mamma till Milton] 5 november, 2009 on 14:55 Svara

  Spännande! Milton föddes två dagar efter fullmånen så jag tror absolut på det 🙂

 16. Emma ~ crazyangel [mamma till Milton] 5 november, 2009 on 14:55 Svara

  Spännande! Milton föddes två dagar efter fullmånen så jag tror absolut på det 🙂

 17. Sonja 5 november, 2009 on 14:57 Svara

  Massa lycka till nu såå spännande att det är igång och hoppas det kommer igång riktigt ordentligt snart så ni får möta prinsen!

 18. Sonja 5 november, 2009 on 14:57 Svara

  Massa lycka till nu såå spännande att det är igång och hoppas det kommer igång riktigt ordentligt snart så ni får möta prinsen!

 19. Charlotte 5 november, 2009 on 14:57 Svara

  Kan inte koncentrera mig på någonting idag, kollar bara din blogg hela tiden 🙂 Så bra/kul att du berättar för oss hur det känns NU och vad du tycker hjälper mot smärtan . Sedan kanske du har mer selektivt minne 🙂

  skickar massa styrka, kraft och ork till dig nu 🙂 Är bara i v36, men tränat mkt andning. Tycker orden "ner, tung och ja" är bra… O ingen rynka mellan ögonbrynen..

  Snart börjar ert nya liv!!

 20. Charlotte 5 november, 2009 on 14:57 Svara

  Kan inte koncentrera mig på någonting idag, kollar bara din blogg hela tiden 🙂 Så bra/kul att du berättar för oss hur det känns NU och vad du tycker hjälper mot smärtan . Sedan kanske du har mer selektivt minne 🙂

  skickar massa styrka, kraft och ork till dig nu 🙂 Är bara i v36, men tränat mkt andning. Tycker orden "ner, tung och ja" är bra… O ingen rynka mellan ögonbrynen..

  Snart börjar ert nya liv!!

 21. Nadja 5 november, 2009 on 15:00 Svara

  hejja hejja!! Andningen gör allt eller hur, djupa koncentrerande andetag gjorde allt för mig! du klarar detta galant =)

 22. Nadja 5 november, 2009 on 15:00 Svara

  hejja hejja!! Andningen gör allt eller hur, djupa koncentrerande andetag gjorde allt för mig! du klarar detta galant =)

 23. Louise 5 november, 2009 on 15:04 Svara

  Jag började läsa din blogg igår och har snart gått igenom alla inlägg du har skrivit i bloggen! SÅ BRA!
  Och jag börjde rysa och tårarna kom vid några tillfällen, du verkar ha ett så mysigt liv!
  Jag önskar er all lycka till med den lille och är säkra på att han kommer få det jättebra hos er, ni verkar så gulliga tillsammans!
  Kram och lycka till!!

 24. Louise 5 november, 2009 on 15:04 Svara

  Jag började läsa din blogg igår och har snart gått igenom alla inlägg du har skrivit i bloggen! SÅ BRA!
  Och jag börjde rysa och tårarna kom vid några tillfällen, du verkar ha ett så mysigt liv!
  Jag önskar er all lycka till med den lille och är säkra på att han kommer få det jättebra hos er, ni verkar så gulliga tillsammans!
  Kram och lycka till!!

 25. evelinah 5 november, 2009 on 15:11 Svara

  var tvungen att kika in igen och se om du skrivit.. hihi. visst hjälper det att andas rätt? håller tummarna att ni inte behöver vänta allt för länge på lillen..
  lustgas is the shit, förresten 😉

  kramar!

 26. evelinah 5 november, 2009 on 15:11 Svara

  var tvungen att kika in igen och se om du skrivit.. hihi. visst hjälper det att andas rätt? håller tummarna att ni inte behöver vänta allt för länge på lillen..
  lustgas is the shit, förresten 😉

  kramar!

 27. Sanna 5 november, 2009 on 15:11 Svara

  Kämpa på =)

 28. Sanna 5 november, 2009 on 15:11 Svara

  Kämpa på =)

 29. elle 5 november, 2009 on 15:12 Svara

  Skickar en stooor kram till dej! Nu är det nära och för varje liten värk är ni ett steg närmre. Håll ut! Kram!

 30. elle 5 november, 2009 on 15:12 Svara

  Skickar en stooor kram till dej! Nu är det nära och för varje liten värk är ni ett steg närmre. Håll ut! Kram!

 31. Maria 5 november, 2009 on 15:16 Svara

  Spännande att det börjar hända grejer! Väntar på nästa uppdatering… 🙂 Lycka till!

 32. Maria 5 november, 2009 on 15:16 Svara

  Spännande att det börjar hända grejer! Väntar på nästa uppdatering… 🙂 Lycka till!

 33. Marina 5 november, 2009 on 15:17 Svara

  Hej!

  Kom in på din blogg genom en vän!
  Jag fick en sån för 4 månader sen och börja precis som för dig, med att vattnet gick!
  Kämpa på och du ska se att när eran guldklimp har tittat ut så kommer det vara det bästa du har gjort! Läste också att du funderade över bedövning, jag sa att jag ville ha allt dom hade att erbjuda men när det väl var dags så funkade det för mig med bara lustgas. Du var ju rädd att du skulle tappa kontrollen med lustgas, men jag lovar att du kommer inte göra det. Du kommer ha kontroll över allt. Önskar er värkligen lycka till och hoppas att eran solstråle vill titta ut snart. Jag och min son håller alla tummar för er!
  PS. Vi tror att han kommer inatt DS.

 34. Marina 5 november, 2009 on 15:17 Svara

  Hej!

  Kom in på din blogg genom en vän!
  Jag fick en sån för 4 månader sen och börja precis som för dig, med att vattnet gick!
  Kämpa på och du ska se att när eran guldklimp har tittat ut så kommer det vara det bästa du har gjort! Läste också att du funderade över bedövning, jag sa att jag ville ha allt dom hade att erbjuda men när det väl var dags så funkade det för mig med bara lustgas. Du var ju rädd att du skulle tappa kontrollen med lustgas, men jag lovar att du kommer inte göra det. Du kommer ha kontroll över allt. Önskar er värkligen lycka till och hoppas att eran solstråle vill titta ut snart. Jag och min son håller alla tummar för er!
  PS. Vi tror att han kommer inatt DS.

 35. Emma 5 november, 2009 on 15:19 Svara

  Jag hatade lustgasen…
  Iallafall dom första minuterna..
  Sen fick dom slita masken ifrån mig, haha.
  Den är GULD värd. Visst, det är ju individuellt, men jag älskade den. Så jag tycker absolut att du ska prova den, även om den är äcklig i början så testa lite till.. Det kan göra så mycket!!!
  Jag hoppas att han kommer ut till er alldeles jättesnart!! Många kramar!

 36. Emma 5 november, 2009 on 15:19 Svara

  Jag hatade lustgasen…
  Iallafall dom första minuterna..
  Sen fick dom slita masken ifrån mig, haha.
  Den är GULD värd. Visst, det är ju individuellt, men jag älskade den. Så jag tycker absolut att du ska prova den, även om den är äcklig i början så testa lite till.. Det kan göra så mycket!!!
  Jag hoppas att han kommer ut till er alldeles jättesnart!! Många kramar!

 37. sofie 5 november, 2009 on 15:20 Svara

  Det låter bra med en kille som gillar snö! 🙂 Vem av er är från norrland? och var nåsch i norrland? =)

  Tänkte berätta något för att distrahera dig från värken lite: När jag kom hem från skolan runt 2-tiden så var det ingen Doris som kom springades för att heja. Jag tänkte inte så mycket på det eftersom hon ibland sover så djupt att hon inte hör att jag kommer hem. (Eller så ids hon bara inte kliva upp;)
  Hur som haver så började jag diska och samtidigt talade jag med en vän på telefon så tiden flöt iväg och plötsligt så kom jag att tänka på Doris igen. Jag började leta under soffa, badkar och säng men hon fanns ingenstans.
  Då fick jag lite panik av bilden i huvudet av att NÅGON (typ hyresvärden) kanske gått in i min lgh under dagen och råkat släppa ut henne?! Jag började tala med min kompis i falsett i telefonen "var är doris, var är doris" och hon – på andra sidan luren- försökte hjälpa mig med förslag på ställen jag skulle leta på.
  Då började jag öppna mina garderobsdörrar i hallen och DÅ hoppade en liten vit tuss ut!
  Stackars Doris var instängd i 6 timmar i en dum garderob! .. Jag såg aldrig att hon kröp in dit och hon måste ha lagt sig att sova där när jag stängde dörren innan jag åkte iväg till skolan.

  – Dessa rackarkatter alltså! 🙂 Jag fick så dåligt samvete för det men samtidigt så gjorde jag ju det inte med mening..
  Kram på dej!

 38. sofie 5 november, 2009 on 15:20 Svara

  Det låter bra med en kille som gillar snö! 🙂 Vem av er är från norrland? och var nåsch i norrland? =)

  Tänkte berätta något för att distrahera dig från värken lite: När jag kom hem från skolan runt 2-tiden så var det ingen Doris som kom springades för att heja. Jag tänkte inte så mycket på det eftersom hon ibland sover så djupt att hon inte hör att jag kommer hem. (Eller så ids hon bara inte kliva upp;)
  Hur som haver så började jag diska och samtidigt talade jag med en vän på telefon så tiden flöt iväg och plötsligt så kom jag att tänka på Doris igen. Jag började leta under soffa, badkar och säng men hon fanns ingenstans.
  Då fick jag lite panik av bilden i huvudet av att NÅGON (typ hyresvärden) kanske gått in i min lgh under dagen och råkat släppa ut henne?! Jag började tala med min kompis i falsett i telefonen "var är doris, var är doris" och hon – på andra sidan luren- försökte hjälpa mig med förslag på ställen jag skulle leta på.
  Då började jag öppna mina garderobsdörrar i hallen och DÅ hoppade en liten vit tuss ut!
  Stackars Doris var instängd i 6 timmar i en dum garderob! .. Jag såg aldrig att hon kröp in dit och hon måste ha lagt sig att sova där när jag stängde dörren innan jag åkte iväg till skolan.

  – Dessa rackarkatter alltså! 🙂 Jag fick så dåligt samvete för det men samtidigt så gjorde jag ju det inte med mening..
  Kram på dej!

 39. Kim 5 november, 2009 on 15:21 Svara

  Hoppas att bebisen kommer ikväll/inatt! 🙂

 40. Kim 5 november, 2009 on 15:21 Svara

  Hoppas att bebisen kommer ikväll/inatt! 🙂

 41. Sofie - mamma till Mira 5 november, 2009 on 15:23 Svara

  Åh så spännande! Nu är det NÄRA.
  Försök koncentera dig på något så försvinner tanken på att det gör ont. Under mina krystvärkar var jag helt fokuserad på att andas rätt i lustgasmasken (långa, djupa andetag), så vips så var hon ute 🙂

  Det kommer gå jättebra! Ska bli kul att följa dig när den lille är ute. (Du ligger bland mina favoritbloggar nu!)
  KRAM!

 42. Sofie - mamma till Mira 5 november, 2009 on 15:23 Svara

  Åh så spännande! Nu är det NÄRA.
  Försök koncentera dig på något så försvinner tanken på att det gör ont. Under mina krystvärkar var jag helt fokuserad på att andas rätt i lustgasmasken (långa, djupa andetag), så vips så var hon ute 🙂

  Det kommer gå jättebra! Ska bli kul att följa dig när den lille är ute. (Du ligger bland mina favoritbloggar nu!)
  KRAM!

 43. Pernilla 5 november, 2009 on 15:26 Svara

  Ååå vad spännande det blev nu.. vanliga dagar brukar jag kolla din blogg 1-2 ggr men nu har jag redan vart inne 3 ggr så nu kommer jag sitta klistrad framför datorn.
  Hoppas de går bra för er och att det inte tar allt för lång tid innan han tittar ut nu.
  Kram

 44. Pernilla 5 november, 2009 on 15:26 Svara

  Ååå vad spännande det blev nu.. vanliga dagar brukar jag kolla din blogg 1-2 ggr men nu har jag redan vart inne 3 ggr så nu kommer jag sitta klistrad framför datorn.
  Hoppas de går bra för er och att det inte tar allt för lång tid innan han tittar ut nu.
  Kram

 45. Lovisa 5 november, 2009 on 15:30 Svara

  Heja heja! Tänk att för varje sekund som går är ni en sekund närmre att möta honom 🙂

 46. Lovisa 5 november, 2009 on 15:30 Svara

  Heja heja! Tänk att för varje sekund som går är ni en sekund närmre att möta honom 🙂

 47. Emma 5 november, 2009 on 15:32 Svara

  Åhh vad jag är glad för din skull att det har satt igång nu. Snart snart snart kommer ni få träffa er lilla prins och jag lovar att all smärta är glömd på direkten! Jag ska tänka på er idag men är säker på att ni kommer klara det här galant! KRAMAR

 48. Emma 5 november, 2009 on 15:32 Svara

  Åhh vad jag är glad för din skull att det har satt igång nu. Snart snart snart kommer ni få träffa er lilla prins och jag lovar att all smärta är glömd på direkten! Jag ska tänka på er idag men är säker på att ni kommer klara det här galant! KRAMAR

 49. Natha 5 november, 2009 on 15:32 Svara

  Hoppas det satts igang snart sa ni far traffa ert mastervark och lycka till:)

 50. Natha 5 november, 2009 on 15:32 Svara

  Hoppas det satts igang snart sa ni far traffa ert mastervark och lycka till:)

 51. Annas inspiration 5 november, 2009 on 15:32 Svara

  Åh gumman, nu har jag visst missat massor.

  Det sätter säkert snart igång, HOPPAS!
  massor med kramar

 52. Annas inspiration 5 november, 2009 on 15:32 Svara

  Åh gumman, nu har jag visst missat massor.

  Det sätter säkert snart igång, HOPPAS!
  massor med kramar

 53. FruSofie 5 november, 2009 on 15:33 Svara

  Åh då får jag kanske rätt att han får samma födelsedag som jag, imorgon!
  Dock så hoppas jag att det ska slippa ta sådan tid och han kommer ut innan dess för er skull=)

  KRAMAR!!!

 54. FruSofie 5 november, 2009 on 15:33 Svara

  Åh då får jag kanske rätt att han får samma födelsedag som jag, imorgon!
  Dock så hoppas jag att det ska slippa ta sådan tid och han kommer ut innan dess för er skull=)

  KRAMAR!!!

 55. Yvonne 5 november, 2009 on 15:37 Svara

  Kikar in här hela tiden för att se om det har hänt nåt.
  All lycka till er och kämpa på nu, snart har ni
  världens finaste prins hos er!
  många kramar

 56. Yvonne 5 november, 2009 on 15:37 Svara

  Kikar in här hela tiden för att se om det har hänt nåt.
  All lycka till er och kämpa på nu, snart har ni
  världens finaste prins hos er!
  många kramar

 57. Sandra 5 november, 2009 on 15:39 Svara

  Sitter på jobbet men kunde inte låta bli att gå in och se hur det går för er. Och det verkar vara på gång. Vad glad jag blir!! 😀 Jag håller tummarna för att allt går bra och att ni snart får hålla det lilla underverket i era armar! Stor kram

 58. Sandra 5 november, 2009 on 15:39 Svara

  Sitter på jobbet men kunde inte låta bli att gå in och se hur det går för er. Och det verkar vara på gång. Vad glad jag blir!! 😀 Jag håller tummarna för att allt går bra och att ni snart får hålla det lilla underverket i era armar! Stor kram

 59. Mindy 5 november, 2009 on 15:46 Svara

  God eftermiddag söta..Så underbart att du orkar gå hemma & ha ont & kämpa på…beundrar dig..bara stå ut ett tag till sen kommer säker er söta prins till er inom den närmsta tiden & timmarna…All lycka till er alla 3 🙂 kram kram

 60. Mindy 5 november, 2009 on 15:46 Svara

  God eftermiddag söta..Så underbart att du orkar gå hemma & ha ont & kämpa på…beundrar dig..bara stå ut ett tag till sen kommer säker er söta prins till er inom den närmsta tiden & timmarna…All lycka till er alla 3 🙂 kram kram

 61. cissi 5 november, 2009 on 16:02 Svara

  Åh vad roligt!!! Kom igen nu Eve! De här klarar ni fint 🙂 Du är så duktig!

 62. cissi 5 november, 2009 on 16:02 Svara

  Åh vad roligt!!! Kom igen nu Eve! De här klarar ni fint 🙂 Du är så duktig!

 63. Nathalia 5 november, 2009 on 16:04 Svara

  Hej vännen!
  Å vad du käpar och står i. Du är en underbar mamma och vilken make du har. Måste vara jättepirigt fär honom med. Jag vet att du kommer att klara detta hur bra som helst,med din underbara F vid din sida.
  Tänker på er gumman
  Massa med krammar till er från mig.

 64. Nathalia 5 november, 2009 on 16:04 Svara

  Hej vännen!
  Å vad du käpar och står i. Du är en underbar mamma och vilken make du har. Måste vara jättepirigt fär honom med. Jag vet att du kommer att klara detta hur bra som helst,med din underbara F vid din sida.
  Tänker på er gumman
  Massa med krammar till er från mig.

 65. Anonym 5 november, 2009 on 16:04 Svara

  Hej sötnos, här håller hela familjen tummarna för er.

  1. Fått för mej att du bär en son.
  2. Även fått för mej att du kommer få ditt barn den 6:e (tror jag skrev det tidigare).
  3. Får ni snöstorm får du ett energiskt & charmigt barn. (Vår dotter föddes juh 24 november för snart ett år sen, i den vinterns första snöstorm. 😀

 66. Anonym 5 november, 2009 on 16:04 Svara

  Hej sötnos, här håller hela familjen tummarna för er.

  1. Fått för mej att du bär en son.
  2. Även fått för mej att du kommer få ditt barn den 6:e (tror jag skrev det tidigare).
  3. Får ni snöstorm får du ett energiskt & charmigt barn. (Vår dotter föddes juh 24 november för snart ett år sen, i den vinterns första snöstorm. 😀

 67. Johanna ♥ Minna 5 november, 2009 on 16:05 Svara

  Hej sötnos, här håller hela familjen tummarna för er.

  1. Fått för mej att du bär en son.
  2. Även fått för mej att du kommer få ditt barn den 6:e (tror jag skrev det tidigare).
  3. Får ni snöstorm får du ett energiskt & charmigt barn. (Vår dotter föddes juh 24 november för snart ett år sen, i den vinterns första snöstorm. 😀

 68. Johanna ♥ Minna 5 november, 2009 on 16:05 Svara

  Hej sötnos, här håller hela familjen tummarna för er.

  1. Fått för mej att du bär en son.
  2. Även fått för mej att du kommer få ditt barn den 6:e (tror jag skrev det tidigare).
  3. Får ni snöstorm får du ett energiskt & charmigt barn. (Vår dotter föddes juh 24 november för snart ett år sen, i den vinterns första snöstorm. 😀

 69. Anonym 5 november, 2009 on 16:12 Svara

  Jättekul om du vill dela med dig av din erfarenhet gällande gymnasievalet här

  http://karolinalundin.blogg.se/2009/november/draft-nov-5-2009.html

  Tack på förhand! 🙂

 70. Anonym 5 november, 2009 on 16:12 Svara

  Jättekul om du vill dela med dig av din erfarenhet gällande gymnasievalet här

  http://karolinalundin.blogg.se/2009/november/draft-nov-5-2009.html

  Tack på förhand! 🙂

 71. Fredrik Frisören 5 november, 2009 on 16:15 Svara

  mysigt med SNÖ & babys 😉

 72. Fredrik Frisören 5 november, 2009 on 16:15 Svara

  mysigt med SNÖ & babys 😉

 73. C 5 november, 2009 on 16:15 Svara

  Kämpa på! Det kommer gå fiint! 🙂 Jag är såååå AVIS.

 74. C 5 november, 2009 on 16:15 Svara

  Kämpa på! Det kommer gå fiint! 🙂 Jag är såååå AVIS.

 75. Petra 5 november, 2009 on 16:17 Svara

  Är du hemma nu eller på sjukhuset?
  Kan du inte ge dig ut på en promenad med någon för det har jag hört kan sätta igång värkarbetet mer.

 76. Petra 5 november, 2009 on 16:17 Svara

  Är du hemma nu eller på sjukhuset?
  Kan du inte ge dig ut på en promenad med någon för det har jag hört kan sätta igång värkarbetet mer.

 77. Viktoria 5 november, 2009 on 16:18 Svara

  Åh så spännande det är att kika in här och se ifall den lille har anlänt än! Kämpa på fina du!
  Lite läskigt att det föds fler barn under fullmåne, varför liksom?:)
  Stor kram

 78. Viktoria 5 november, 2009 on 16:18 Svara

  Åh så spännande det är att kika in här och se ifall den lille har anlänt än! Kämpa på fina du!
  Lite läskigt att det föds fler barn under fullmåne, varför liksom?:)
  Stor kram

 79. Alexandra 5 november, 2009 on 16:18 Svara

  ÅH va spännande!! Lycka till nu – han kommer ju när som helst! 🙂 KRAM

 80. Alexandra 5 november, 2009 on 16:18 Svara

  ÅH va spännande!! Lycka till nu – han kommer ju när som helst! 🙂 KRAM

 81. Kevins mamma Mia 5 november, 2009 on 16:19 Svara

  Spännande! Åh jag vet hur ont det gör gumman men håll ut när liten ligger på magen är det värt de tusen gånger om, allt kommer gå super bra, all lycka till och hoppas du fått mer ont så de sätts igång och de snart är över.
  Kramar!

 82. Kevins mamma Mia 5 november, 2009 on 16:19 Svara

  Spännande! Åh jag vet hur ont det gör gumman men håll ut när liten ligger på magen är det värt de tusen gånger om, allt kommer gå super bra, all lycka till och hoppas du fått mer ont så de sätts igång och de snart är över.
  Kramar!

 83. E L I N ♥ 5 november, 2009 on 16:19 Svara

  Jag hejjar på er att de sätter igång i natt! 😀

 84. E L I N ♥ 5 november, 2009 on 16:19 Svara

  Jag hejjar på er att de sätter igång i natt! 😀

 85. kattis 5 november, 2009 on 16:23 Svara
  2009-11-05 @ 16:20:21

  URL: http://alskadedu.blog.se

  Postat av: kattis

  Oj va spännande o följa, ja sitter som fastklistrad:-D lilla killen kommer ju väldigt dnart oavsett hur det blir. men jag håller med de ovanstående att försök vila mycket, ta o duscha lite o sen myser du under filt o täcke så du får slappna av emellan värkarna. men som sagt, passa på o vila för på BB sen kommer du no inte kunna vila;-) inte förrän efteråt ialla fall.. jätte-lycka till!!! många kramar..

 86. kattis 5 november, 2009 on 16:23 Svara
  2009-11-05 @ 16:20:21

  URL: http://alskadedu.blog.se

  Postat av: kattis

  Oj va spännande o följa, ja sitter som fastklistrad:-D lilla killen kommer ju väldigt dnart oavsett hur det blir. men jag håller med de ovanstående att försök vila mycket, ta o duscha lite o sen myser du under filt o täcke så du får slappna av emellan värkarna. men som sagt, passa på o vila för på BB sen kommer du no inte kunna vila;-) inte förrän efteråt ialla fall.. jätte-lycka till!!! många kramar..

 87. Ida 5 november, 2009 on 16:23 Svara

  Har hört att man kan massera sina bröst för att få igång förlossningen. Kan ju vara värt ett försök hehe 😉
  Mysigt att du kan titta ut på ett snöigt landskap =)
  Tänker på er o. massa lycka till!!!!!

 88. Ida 5 november, 2009 on 16:23 Svara

  Har hört att man kan massera sina bröst för att få igång förlossningen. Kan ju vara värt ett försök hehe 😉
  Mysigt att du kan titta ut på ett snöigt landskap =)
  Tänker på er o. massa lycka till!!!!!

 89. Karolina 5 november, 2009 on 16:32 Svara

  Kämpa på, Evelina, snart är bebisen ute! Jag tycker att det är fantastiskt att du skriver om vad som händer hela tiden, andra brukar försvinna i några dagar under förlossningsarbetet. På detta sätt får vi läsare veta mycket mer om hur en förlossning verkligen går till. Jag vill att du ska veta att jag är väldigt tacksam för att du delar med dig så här eftersom jag själv ska föda om några veckor. Många kramar från Karolina

 90. Karolina 5 november, 2009 on 16:32 Svara

  Kämpa på, Evelina, snart är bebisen ute! Jag tycker att det är fantastiskt att du skriver om vad som händer hela tiden, andra brukar försvinna i några dagar under förlossningsarbetet. På detta sätt får vi läsare veta mycket mer om hur en förlossning verkligen går till. Jag vill att du ska veta att jag är väldigt tacksam för att du delar med dig så här eftersom jag själv ska föda om några veckor. Många kramar från Karolina

 91. Elgen 5 november, 2009 on 16:41 Svara

  Åååh, åh. Asså åh. Haha, förlåt, så svårt att sätta ord på hur man känner, va sjutton, har aldrig ens träffat dig/er, men man blir ändå så påverkad och glad. Hoppas, nej förresten, det KOMMER gå skitbra:)

 92. Elgen 5 november, 2009 on 16:41 Svara

  Åååh, åh. Asså åh. Haha, förlåt, så svårt att sätta ord på hur man känner, va sjutton, har aldrig ens träffat dig/er, men man blir ändå så påverkad och glad. Hoppas, nej förresten, det KOMMER gå skitbra:)

 93. Johanna 5 november, 2009 on 16:43 Svara

  Stort lycka till nu, i fall du inte skulle hinna fler blogginlägg! Det kommer gå så bra så =) Stor kram till er! Och du, det är häftigt att föda barn! Vilken upplevelse!

 94. Johanna 5 november, 2009 on 16:43 Svara

  Stort lycka till nu, i fall du inte skulle hinna fler blogginlägg! Det kommer gå så bra så =) Stor kram till er! Och du, det är häftigt att föda barn! Vilken upplevelse!

 95. Joysan 5 november, 2009 on 16:45 Svara

  Hoppas att det börjar snöa rejält nu då så att han tittar ut, hihi. Förstår att du är trött på att vänta nu, dte skulle jag också vara! Ska hålla tummarna för er! Kraaam

 96. Joysan 5 november, 2009 on 16:45 Svara

  Hoppas att det börjar snöa rejält nu då så att han tittar ut, hihi. Förstår att du är trött på att vänta nu, dte skulle jag också vara! Ska hålla tummarna för er! Kraaam

 97. Anna Söderberg 5 november, 2009 on 16:45 Svara

  Halloj gumman!
  Vad duktig du är som kämpar på med värkarna där hemma.
  Om det blir för jobbigt ska du åka in!
  Kommer tänka på dig under kvällen och natten 🙂

  KRAM OCH LYCKA TILL

 98. Anna Söderberg 5 november, 2009 on 16:45 Svara

  Halloj gumman!
  Vad duktig du är som kämpar på med värkarna där hemma.
  Om det blir för jobbigt ska du åka in!
  Kommer tänka på dig under kvällen och natten 🙂

  KRAM OCH LYCKA TILL

 99. Ann-Louise 5 november, 2009 on 16:56 Svara

  Försök vila så mycket det går. Sen behöver du alla krafter.

  Lycka till och vad kul att det är dags nu!!

  Kramar till ER!

 100. Ann-Louise 5 november, 2009 on 16:56 Svara

  Försök vila så mycket det går. Sen behöver du alla krafter.

  Lycka till och vad kul att det är dags nu!!

  Kramar till ER!

 101. Helena 5 november, 2009 on 17:03 Svara

  åh vad spännande, har varit inne här o kikat ett par ggr idag!! blir spännande att se om det blir nåt inlägg snart med bebis i 🙂

  Stora kramar

 102. Helena 5 november, 2009 on 17:03 Svara

  åh vad spännande, har varit inne här o kikat ett par ggr idag!! blir spännande att se om det blir nåt inlägg snart med bebis i 🙂

  Stora kramar

 103. Diana ♥ 5 november, 2009 on 17:12 Svara

  Så spännande, snart är han ute er lille prins!! =) Tänker på er och hoppas att den lille kommer SNART! Kram

 104. Diana ♥ 5 november, 2009 on 17:12 Svara

  Så spännande, snart är han ute er lille prins!! =) Tänker på er och hoppas att den lille kommer SNART! Kram

 105. Anonym 5 november, 2009 on 17:19 Svara

  Hoppas förlossnigen sätter igång på riktigt nu! Så spännande för er båda 🙂 Angående lustgasen och ryggmärgsbedövninen, jag tyckte båda var jättebra! Så fort jag fick ryggmärgsbedövningen kände jag inte av värkarna längre, helt underbart! Det är ju såklart olika från kvinna till kvinna men för mig funkade det jättebra! Lycka till nu!

 106. Anonym 5 november, 2009 on 17:19 Svara

  Hoppas förlossnigen sätter igång på riktigt nu! Så spännande för er båda 🙂 Angående lustgasen och ryggmärgsbedövninen, jag tyckte båda var jättebra! Så fort jag fick ryggmärgsbedövningen kände jag inte av värkarna längre, helt underbart! Det är ju såklart olika från kvinna till kvinna men för mig funkade det jättebra! Lycka till nu!

 107. J o s e f i n e - mamma till Filippa 5 november, 2009 on 17:40 Svara

  Du får precis samma som mig ju 🙂 Dagen innan det var dags för igångsättning tog jag en runda upp för backar och trappor, sedan var hon ute på en timma så ut och rör på dig 😀

 108. J o s e f i n e - mamma till Filippa 5 november, 2009 on 17:40 Svara

  Du får precis samma som mig ju 🙂 Dagen innan det var dags för igångsättning tog jag en runda upp för backar och trappor, sedan var hon ute på en timma så ut och rör på dig 😀

 109. Malin Lj - Mamma till Walter! 5 november, 2009 on 17:43 Svara

  Åh va spännande ! Tänk va mycket man missar när ma inte slagit på datorn förns nu idag! Jag trodde inte heller att jag ville ha ryggbedövning men efter att vi varit på förlossningen 15 timmar ungefär gav jag upp! Och det var sååå skönt när den väl var igång:) Så du gör nog rätt i om tar det som det kommer, finns inte så mycket annat att göra:) Lycka till o tänker på er!:) Kramar

 110. Malin Lj - Mamma till Walter! 5 november, 2009 on 17:43 Svara

  Åh va spännande ! Tänk va mycket man missar när ma inte slagit på datorn förns nu idag! Jag trodde inte heller att jag ville ha ryggbedövning men efter att vi varit på förlossningen 15 timmar ungefär gav jag upp! Och det var sååå skönt när den väl var igång:) Så du gör nog rätt i om tar det som det kommer, finns inte så mycket annat att göra:) Lycka till o tänker på er!:) Kramar

 111. Anna 5 november, 2009 on 17:45 Svara

  Det måste som sagt kännas konstigt att man lixom vill att det ska göra mer ont och att det är något bra! Åhh jag blir så sugen på barn när man läser här! 🙂 Stor kram

 112. Anna 5 november, 2009 on 17:45 Svara

  Det måste som sagt kännas konstigt att man lixom vill att det ska göra mer ont och att det är något bra! Åhh jag blir så sugen på barn när man läser här! 🙂 Stor kram

 113. Mira 5 november, 2009 on 17:49 Svara

  Om du undrar varför dina sidvisningar ökat med ca 4000000 %, så är det bara jag som är inne varje minut.

  Kram på dig!

  Du ska se att det går finfint.

 114. Mira 5 november, 2009 on 17:49 Svara

  Om du undrar varför dina sidvisningar ökat med ca 4000000 %, så är det bara jag som är inne varje minut.

  Kram på dig!

  Du ska se att det går finfint.

 115. Hanna 5 november, 2009 on 17:50 Svara

  Hoppas det går bra för er och lilla prinsen!
  Jag håller alla tummar jag har för er!

  Lycka till!

  Kram Hanna

 116. Hanna 5 november, 2009 on 17:50 Svara

  Hoppas det går bra för er och lilla prinsen!
  Jag håller alla tummar jag har för er!

  Lycka till!

  Kram Hanna

 117. sheerin 6 november, 2009 on 09:12 Svara

  =) åååå va myyyysigt med bebis, snart kommer de nog sätta igång för mig också lääängtar =) lycka till ! en fråga bara, vad använder du för stil på din rubrik och övriga text ? love it kram

 118. sheerin 6 november, 2009 on 09:12 Svara

  =) åååå va myyyysigt med bebis, snart kommer de nog sätta igång för mig också lääängtar =) lycka till ! en fråga bara, vad använder du för stil på din rubrik och övriga text ? love it kram

 119. Fin blogg 🙂

 120. Fin blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna