VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags för hallonbladste!

Det gick bra hos barnmorskan men jag kan inte låta bli att tycka att hon är lite knepig… När jag var där sist och hade ökat ganska mycket i blodtryck till 138/91 sa hon att det var på gränsen men inte farligt, hade jag däremot närmat mig 95 i undertryck så kanske det skulle bli aktuellt att skicka upp mig till förlossningen för fler undersökningar. Ja idag hade jag 138/95 men då var allt sååå bra och jag har ju ett så jämnt och fint blodtryck!? Jaja, ingen äggvita i urinen och bebis mår bra så allt ÄR säkert bra, känns bara sådär att hon säger olika från gång till gång.

Jag frågade om hon trodde att han är stor men efter att ha känt sa hon att han har ganska litet huvud så det trodde hon inte (huvudet var inte fixerat för övrigt). Och det stämmer ju bra då med uppgifterna vi fick vid 3D/4D-ultraljudet då hans huvudomfång var lite under medel. SF-måttet låg på 35 cm vilket är mitt på mittenkurvan och hjärtslagen på 138 slag i minuten.

Efteråt gick jag en sväng på stan
– köpte trosor på lindex, hämtade Fredriks present och köpte hallonbladste. Har läst lite om det och känner att jag vill prova, passar ju dessutom perfekt nu när jag börjar bli förkyld och te är skönt för halsen!

Hallonbladste
Barnmorskor i alla tider har föreskrivit en kopp hallonbladste under graviditetens sista månad för att sätta i gång förlossningen. Det finns inte någon forskning som bevisar att det kan starta förlossningen men gott om anekdotartad bevisning att det gör verkan.
Hallonblad innehålller oxytocin, det hormon som frigörs i hypofysen för att framkalla sammandragningar i livmodern.
Hallonbladste får endast användas efter vecka 35 och om man upplever att man får väldigt mycket sammandragningar så ska man genast upphöra att dricka detta te och isåfall försöka igen efter vecka 38.


Annons

Kommentarer


 1. Emma Sofie 15 oktober, 2009 on 12:48 Svara

  Hm, det låter ju spännande med hallonbladste. Har aldrig hört om det. Vi får väl se om det gör verkan 😉
  Ha en bra dag!
  kram

 2. Emma Sofie 15 oktober, 2009 on 12:48 Svara

  Hm, det låter ju spännande med hallonbladste. Har aldrig hört om det. Vi får väl se om det gör verkan 😉
  Ha en bra dag!
  kram

 3. thessie 15 oktober, 2009 on 12:55 Svara

  hur var 3D/4D-ultraljud? vi funderar oxå på att göra det. vilken månad gjorde ni det i?

  ha en fortsatt bra dag!

 4. thessie 15 oktober, 2009 on 12:55 Svara

  hur var 3D/4D-ultraljud? vi funderar oxå på att göra det. vilken månad gjorde ni det i?

  ha en fortsatt bra dag!

 5. Jag drack upp två påsar med hallonblads te, jag kände lite sammandragningar… men inte så mycket mer (och det kanske inte berodde på teet).

 6. Jag drack upp två påsar med hallonblads te, jag kände lite sammandragningar… men inte så mycket mer (och det kanske inte berodde på teet).

 7. Helena 15 oktober, 2009 on 13:00 Svara

  Drack hallonbladste till förbannelse när jag väntade mitt första barn men gick ändå över tolv dagar… Så litar inte hundra på det.. Men kanske fungerar på dig… Bara så du vet:-) Hört fler det inte fungerat på.. men har dock hört att det ska göra så att förlossningen blir lättare för det var något med livmodern som mjukades upp bra av hallonbladste.. Så det är ju bra.. allt för att förlossningen ska bli bra:-)

 8. Helena 15 oktober, 2009 on 13:00 Svara

  Drack hallonbladste till förbannelse när jag väntade mitt första barn men gick ändå över tolv dagar… Så litar inte hundra på det.. Men kanske fungerar på dig… Bara så du vet:-) Hört fler det inte fungerat på.. men har dock hört att det ska göra så att förlossningen blir lättare för det var något med livmodern som mjukades upp bra av hallonbladste.. Så det är ju bra.. allt för att förlossningen ska bli bra:-)

 9. sofie 15 oktober, 2009 on 13:02 Svara

  Hm, jag förstår att du inte känner så mycket tillit till henne då hon inte verkar så fokuserad. Jag hade velat ruska om henne och säga "fokus!". :) Men hon kanske bara är lite disträ? Säger hon att det inte verkar som någon fara så är det nog inte det.. sen kanske blodtrycket har något att göra med hur långt gången du är? Är du längre in i graviditeten så kanske blodtrycket bör vara högre? -Jag har ingen aning.
  Hallonbladste låter faktiskt riktigt gott! Kan man dricka det fastän man inte är gravid tro? 😉
  Kram!

 10. sofie 15 oktober, 2009 on 13:02 Svara

  Hm, jag förstår att du inte känner så mycket tillit till henne då hon inte verkar så fokuserad. Jag hade velat ruska om henne och säga "fokus!". :) Men hon kanske bara är lite disträ? Säger hon att det inte verkar som någon fara så är det nog inte det.. sen kanske blodtrycket har något att göra med hur långt gången du är? Är du längre in i graviditeten så kanske blodtrycket bör vara högre? -Jag har ingen aning.
  Hallonbladste låter faktiskt riktigt gott! Kan man dricka det fastän man inte är gravid tro? 😉
  Kram!

 11. evelinah 15 oktober, 2009 on 13:20 Svara

  skumt att barnmorskan säger olika saker från gång till gång.. hoppas allt e bra med lillen! :-)

  hihi, hallonblads-te svepte jag i slutet, och jag tror faktiskt det var det som fick lite fart på lillan.. 12 dagar efter Bf!! skitunge, tihi.. ha en bra dag :-)

 12. evelinah 15 oktober, 2009 on 13:20 Svara

  skumt att barnmorskan säger olika saker från gång till gång.. hoppas allt e bra med lillen! :-)

  hihi, hallonblads-te svepte jag i slutet, och jag tror faktiskt det var det som fick lite fart på lillan.. 12 dagar efter Bf!! skitunge, tihi.. ha en bra dag :-)

 13. Madeleine 15 oktober, 2009 on 13:21 Svara

  Vilket bra tips, det vill jag oxå testa 😉 Men ska testa ananas igen oxå!! Satte i mig nästan en hel färsk ananas sist och dagen efter föddes Amanda ♥

 14. Madeleine 15 oktober, 2009 on 13:21 Svara

  Vilket bra tips, det vill jag oxå testa 😉 Men ska testa ananas igen oxå!! Satte i mig nästan en hel färsk ananas sist och dagen efter föddes Amanda ♥

 15. Liselotte,20 år & mamma till Lilly 15 oktober, 2009 on 13:24 Svara

  Åh vad jobbigt att inte "klicka" med sin BM & att tycka att hon är knepig. Själv har vi en helt underbar BM här i Östervåla. Hon lyssnar alltid & säger att inga frågor är dumma när det gäller ens graviditet & att man hellre ska fråga för många gånger än för några. har också hört att hallonblads-te ska hjälpa till att sätta igång förlossningen. Var på väg att köpa det men mannen tyckte vi skulle vänta tills hon var redo. Men sen kanske han sa så då jag vet att han verkligen ville ha ett majbarn =) Kram!

 16. Liselotte,20 år & mamma till Lilly 15 oktober, 2009 on 13:24 Svara

  Åh vad jobbigt att inte "klicka" med sin BM & att tycka att hon är knepig. Själv har vi en helt underbar BM här i Östervåla. Hon lyssnar alltid & säger att inga frågor är dumma när det gäller ens graviditet & att man hellre ska fråga för många gånger än för några. har också hört att hallonblads-te ska hjälpa till att sätta igång förlossningen. Var på väg att köpa det men mannen tyckte vi skulle vänta tills hon var redo. Men sen kanske han sa så då jag vet att han verkligen ville ha ett majbarn =) Kram!

 17. Malin, mamma till Alice & Lowe 15 oktober, 2009 on 13:32 Svara

  Skönt att det gick bra! Men jobbigt med en bm som är sådär. Till mig sa dom att 95 i undertyck är ganska högt. Men kanske är olika!

  Hallonblads te är jätte bra, jag drack det med bägge mina. Vet inte om det gjorde någon nytta på sammandragningarna, men blödde inte mycket efter :)

 18. Malin, mamma till Alice & Lowe 15 oktober, 2009 on 13:32 Svara

  Skönt att det gick bra! Men jobbigt med en bm som är sådär. Till mig sa dom att 95 i undertyck är ganska högt. Men kanske är olika!

  Hallonblads te är jätte bra, jag drack det med bägge mina. Vet inte om det gjorde någon nytta på sammandragningarna, men blödde inte mycket efter :)

 19. Veronica 15 oktober, 2009 on 13:37 Svara

  Jo, det är kul med udda grejer…kanske lite onödig dock! Näe inte långt kvar nu till jul, men som vanligt kommer man att panikshoppa i sista minuten! Men ni har väl bästa julklappen om ett par veckor :)

 20. Veronica 15 oktober, 2009 on 13:37 Svara

  Jo, det är kul med udda grejer…kanske lite onödig dock! Näe inte långt kvar nu till jul, men som vanligt kommer man att panikshoppa i sista minuten! Men ni har väl bästa julklappen om ett par veckor :)

 21. Anna 15 oktober, 2009 on 13:40 Svara

  Jag vet, och vem säger att djur är dumma. Min familj har satt mig på högtalare också och Kenzo (min hund) försökte hitta mig och när det inte gick, så attackerade han telefonen;) Djur är underbara. inte konstigt att man saknar dom så mycket när lämnar dom. Kram

 22. Anna 15 oktober, 2009 on 13:40 Svara

  Jag vet, och vem säger att djur är dumma. Min familj har satt mig på högtalare också och Kenzo (min hund) försökte hitta mig och när det inte gick, så attackerade han telefonen;) Djur är underbara. inte konstigt att man saknar dom så mycket när lämnar dom. Kram

 23. Elin - Ett hus till oss 15 oktober, 2009 on 13:46 Svara

  Jag tror på hallonbladste :)
  Jag har mailat dig, Kram Elin

 24. Elin - Ett hus till oss 15 oktober, 2009 on 13:46 Svara

  Jag tror på hallonbladste :)
  Jag har mailat dig, Kram Elin

 25. Malin 15 oktober, 2009 on 14:24 Svara

  Såhär i slutet av graviditeten är det vanligt att trycket går upp lite, vi blir ju större och blondet måste runt. Men du har inget anmärkningsvärt tryck, jag tror nog att det kan ha varit över den magiska gränsen på grund av omerveten stress. Min BM har flera gånger fått högre tryck på mig när jag väntade Alfons, än vad andra BM fick, hon gjorde mig helt enkelt lite stressad.
  Sen verkar du ju förståndig, så jag tror nog att du kommer kontakta förlossningen om märker av huvudvärk eller med vätskeansamlingar. :)

  Har aldrig provat hallonbladste, säg gärna om det är gott! Kram

 26. Malin 15 oktober, 2009 on 14:24 Svara

  Såhär i slutet av graviditeten är det vanligt att trycket går upp lite, vi blir ju större och blondet måste runt. Men du har inget anmärkningsvärt tryck, jag tror nog att det kan ha varit över den magiska gränsen på grund av omerveten stress. Min BM har flera gånger fått högre tryck på mig när jag väntade Alfons, än vad andra BM fick, hon gjorde mig helt enkelt lite stressad.
  Sen verkar du ju förståndig, så jag tror nog att du kommer kontakta förlossningen om märker av huvudvärk eller med vätskeansamlingar. :)

  Har aldrig provat hallonbladste, säg gärna om det är gott! Kram

 27. Kim 15 oktober, 2009 on 14:26 Svara

  Ja för jag mår ju inte dåligt eller så, så det låga trycket berodde nog på brist på lunch. 😉

  Min mamma + pappa är på mig om att vaccinera mig då en vännina till en av deras vänner insjuknat i svininfluensa under graviditeten, vilket resulterade i att bebisen i magen dog. :(

 28. Kim 15 oktober, 2009 on 14:26 Svara

  Ja för jag mår ju inte dåligt eller så, så det låga trycket berodde nog på brist på lunch. 😉

  Min mamma + pappa är på mig om att vaccinera mig då en vännina till en av deras vänner insjuknat i svininfluensa under graviditeten, vilket resulterade i att bebisen i magen dog. :(

 29. Sandra 15 oktober, 2009 on 14:53 Svara

  Jag drack en massa hallonbladste när jag gick med Alvin. Han kom ändå två dagar efter BF. Men det sägs att det ska vara bra för kroppen och att man blir mer "redo" för en förlossning. Och det är det ju värt (om det nu stämmer).

 30. Sandra 15 oktober, 2009 on 14:53 Svara

  Jag drack en massa hallonbladste när jag gick med Alvin. Han kom ändå två dagar efter BF. Men det sägs att det ska vara bra för kroppen och att man blir mer "redo" för en förlossning. Och det är det ju värt (om det nu stämmer).

 31. alexandra 15 oktober, 2009 on 15:06 Svara

  oj, det verkar som evelina är ivrig på att han ska komma ut! Han kommer när han är redo.

 32. alexandra 15 oktober, 2009 on 15:06 Svara

  oj, det verkar som evelina är ivrig på att han ska komma ut! Han kommer när han är redo.

 33. Emilia 15 oktober, 2009 on 15:06 Svara

  Ja, jag längtar galet mycket! :)

  Heja hallonbladsthé!

  Kram

 34. Emilia 15 oktober, 2009 on 15:06 Svara

  Ja, jag längtar galet mycket! :)

  Heja hallonbladsthé!

  Kram

 35. Hanna 15 oktober, 2009 on 15:23 Svara

  Men vad lustigt att hon säger så olika. Kan du inte ringa och rådfråga förlossningen?

 36. Hanna 15 oktober, 2009 on 15:23 Svara

  Men vad lustigt att hon säger så olika. Kan du inte ringa och rådfråga förlossningen?

 37. Fru Evelina 15 oktober, 2009 on 15:29 Svara

  alexandra – klart är jag ivrig men jag vet självklart att det inte finns en knapp man trycker på för att starta förlossningen??

  jag tror inte på några mirakel bara för att jag dricker teet, men det sägs vara bra av fler anledningar :-). Dessutom förlorar jag inget på att testa och behöver ändå te mot den onda halsen.

 38. Fru Evelina 15 oktober, 2009 on 15:29 Svara

  alexandra – klart är jag ivrig men jag vet självklart att det inte finns en knapp man trycker på för att starta förlossningen??

  jag tror inte på några mirakel bara för att jag dricker teet, men det sägs vara bra av fler anledningar :-). Dessutom förlorar jag inget på att testa och behöver ändå te mot den onda halsen.

 39. patricia 15 oktober, 2009 on 15:34 Svara

  Jag drack också teet men det funkade inte! Bara jobbigt med massa sammandragningar som inte sätter igång nåt! Men däremot är det bra inför förlossningen då det sägs att man blöder mindre om man har druckit det! Jag blödde nästan inget! Kanske hade det med det att göra eller kanske inte =)

 40. patricia 15 oktober, 2009 on 15:34 Svara

  Jag drack också teet men det funkade inte! Bara jobbigt med massa sammandragningar som inte sätter igång nåt! Men däremot är det bra inför förlossningen då det sägs att man blöder mindre om man har druckit det! Jag blödde nästan inget! Kanske hade det med det att göra eller kanske inte =)

 41. Martina 15 oktober, 2009 on 15:41 Svara

  jag har nog ringt någon mer barnmorska för att kolla av det…låter ju jätte knasigt att hon säger olika…eller har du gått upp mycket denna gången oxå…så det är så att gränsen höjs med vikten el nått?? ring och hör annars…

 42. Martina 15 oktober, 2009 on 15:41 Svara

  jag har nog ringt någon mer barnmorska för att kolla av det…låter ju jätte knasigt att hon säger olika…eller har du gått upp mycket denna gången oxå…så det är så att gränsen höjs med vikten el nått?? ring och hör annars…

 43. stine - pokerfruga & mamma till Wiggo 15 oktober, 2009 on 15:42 Svara

  men hallååå.. jag hade 95 i undertryck och då skickade min bm mig direkt till förlossningen, jag fick sättas igång, jag fick inte ens gå eller röra mig, hon ville t.om ringa ambulans.. det var farligt sa hon, sen fick jag inte ens åka hem ifrån sjukhuset förrän mitt undertryck hade gått ner. fan va skumt.. ring förlossningen och fråga.

 44. stine - pokerfruga & mamma till Wiggo 15 oktober, 2009 on 15:42 Svara

  men hallååå.. jag hade 95 i undertryck och då skickade min bm mig direkt till förlossningen, jag fick sättas igång, jag fick inte ens gå eller röra mig, hon ville t.om ringa ambulans.. det var farligt sa hon, sen fick jag inte ens åka hem ifrån sjukhuset förrän mitt undertryck hade gått ner. fan va skumt.. ring förlossningen och fråga.

 45. Johanna - Max mamma 15 oktober, 2009 on 15:44 Svara

  Jag drack också hallonbladste.
  Min lilla prins kom 9 dagar innan BF vet ej om det var pga teét eller ej!
  Men jag tror du har köpt fel te
  Det ska bara vara hallonblad och i det tet du har köpt är det bara 50% hallonblad men det du köpt är mycket godare!
  Lycka till och hoppas du tår träffa din lilla prins snart!

 46. Johanna - Max mamma 15 oktober, 2009 on 15:44 Svara

  Jag drack också hallonbladste.
  Min lilla prins kom 9 dagar innan BF vet ej om det var pga teét eller ej!
  Men jag tror du har köpt fel te
  Det ska bara vara hallonblad och i det tet du har köpt är det bara 50% hallonblad men det du köpt är mycket godare!
  Lycka till och hoppas du tår träffa din lilla prins snart!

 47. Emma 15 oktober, 2009 on 16:13 Svara

  Låter gott med hallonbladste :)

 48. Emma 15 oktober, 2009 on 16:13 Svara

  Låter gott med hallonbladste :)

 49. cecilia 15 oktober, 2009 on 16:14 Svara

  hoppas ditt te smakar gott. Hallon är ju mums, så de måste vara som att dricka hallon (ler).

  Vilken knepig BM. Men huvudsaken är att du är nöjd med henne. Annars har man ju rätt att byta. Jag vet redan vem jag ska ha när de e dags för oss, jag går hos henne redan ang p-piller. Hon är super! Å jag litar på henne när de e dags för bebis. (nu tänker du kanske.. "p-piller? hos en BM på en mödravårdscentral?" Japp, jag går där för jag HATAR att gå till Ungdomsmottagningen)

  KRAM

 50. cecilia 15 oktober, 2009 on 16:14 Svara

  hoppas ditt te smakar gott. Hallon är ju mums, så de måste vara som att dricka hallon (ler).

  Vilken knepig BM. Men huvudsaken är att du är nöjd med henne. Annars har man ju rätt att byta. Jag vet redan vem jag ska ha när de e dags för oss, jag går hos henne redan ang p-piller. Hon är super! Å jag litar på henne när de e dags för bebis. (nu tänker du kanske.. "p-piller? hos en BM på en mödravårdscentral?" Japp, jag går där för jag HATAR att gå till Ungdomsmottagningen)

  KRAM

 51. stine - pokerfruga & mamma till Wiggo 15 oktober, 2009 on 16:19 Svara

  nej aj vill inte skrämma dig, var bara så de sa till mig, jag tror jag hade typ 85? minns inte riktigt..

 52. stine - pokerfruga & mamma till Wiggo 15 oktober, 2009 on 16:19 Svara

  nej aj vill inte skrämma dig, var bara så de sa till mig, jag tror jag hade typ 85? minns inte riktigt..

 53. Konstigt att hon säger olika, me det kanske är lugnt eftersom du håller dig på relativt samma och därför hon säger att det är bra att det är jämt. Hade det stigit massa ´till den här gången så kanske det hade varit annorlunda!

 54. Konstigt att hon säger olika, me det kanske är lugnt eftersom du håller dig på relativt samma och därför hon säger att det är bra att det är jämt. Hade det stigit massa ´till den här gången så kanske det hade varit annorlunda!

 55. therese 15 oktober, 2009 on 16:37 Svara

  Hej hej!
  När jag var på förlossningen och gjorde vändningsförsöket så hade jag också 95 i undertryck.
  Frågade om inte det var ganska högt och deras svar va att det var helt normalt så här nära förlossningen i och med att vi pumpar ut mer blod och allt är lite jobbigare för oss just nu ;)hade det däremot varit för någon vecka sedan hade det varit för högt!!

  Hallonbladste har jag också hört skall fungera samt annanas och pepparkakor, så det är bara att äta på 😀 Hoppas er lillekille också vill komma ut snart.
  Kram

 56. therese 15 oktober, 2009 on 16:37 Svara

  Hej hej!
  När jag var på förlossningen och gjorde vändningsförsöket så hade jag också 95 i undertryck.
  Frågade om inte det var ganska högt och deras svar va att det var helt normalt så här nära förlossningen i och med att vi pumpar ut mer blod och allt är lite jobbigare för oss just nu ;)hade det däremot varit för någon vecka sedan hade det varit för högt!!

  Hallonbladste har jag också hört skall fungera samt annanas och pepparkakor, så det är bara att äta på 😀 Hoppas er lillekille också vill komma ut snart.
  Kram

 57. J o s e f i n e - mammtankar 15 oktober, 2009 on 16:39 Svara

  Jag trodde han var fixerad redan eftersom du har haft såna värkar, men det kanske är ¨på g.. :) Han är vänd iallafall?

  Konstigt när hon säger så olika, känns inte som om dom förstår att deras ordval kan skapa oro.. Ska du fortfarande i vaccinera dig?

  Kram

 58. J o s e f i n e - mammtankar 15 oktober, 2009 on 16:39 Svara

  Jag trodde han var fixerad redan eftersom du har haft såna värkar, men det kanske är ¨på g.. :) Han är vänd iallafall?

  Konstigt när hon säger så olika, känns inte som om dom förstår att deras ordval kan skapa oro.. Ska du fortfarande i vaccinera dig?

  Kram

 59. maria 15 oktober, 2009 on 16:58 Svara

  Jag vet inte! men jag misstänker att så är fallet :) Höra med Erik kanske, antar att Johan berättar för Erik när bäbis anlänt 😉
  Hade mer än gärna velat att planerna skulle låta åt det hållet.. fast det är så mycket om och men ännu 😛

 60. maria 15 oktober, 2009 on 16:58 Svara

  Jag vet inte! men jag misstänker att så är fallet :) Höra med Erik kanske, antar att Johan berättar för Erik när bäbis anlänt 😉
  Hade mer än gärna velat att planerna skulle låta åt det hållet.. fast det är så mycket om och men ännu 😛

 61. stine - pokerfruga & mamma till Wiggo 15 oktober, 2009 on 17:01 Svara

  ja det hade ju jag, jag hade ju havandeskapsförgiftning.
  så kan ju vara därför :)

 62. stine - pokerfruga & mamma till Wiggo 15 oktober, 2009 on 17:01 Svara

  ja det hade ju jag, jag hade ju havandeskapsförgiftning.
  så kan ju vara därför :)

 63. Emma 15 oktober, 2009 on 17:13 Svara

  hmm.. förstår att det måste kännas.. lite halvdant över att ha en barnmorska som säger olika varje gång. usch, usch. tycker du ska ringa eller ta upp det med henne om du inte gjort det. så du kan känna dig säker. :)

  massa kramar

 64. Emma 15 oktober, 2009 on 17:13 Svara

  hmm.. förstår att det måste kännas.. lite halvdant över att ha en barnmorska som säger olika varje gång. usch, usch. tycker du ska ringa eller ta upp det med henne om du inte gjort det. så du kan känna dig säker. :)

  massa kramar

 65. Annas inspiration 15 oktober, 2009 on 17:17 Svara

  Hej finaste!

  Vad SKÖNT att allt är bra med guldklimpen.

  Är en stor konsument av té, hoppas hallonbladste´t är gottigt!

  mysig kväll
  kramar

 66. Annas inspiration 15 oktober, 2009 on 17:17 Svara

  Hej finaste!

  Vad SKÖNT att allt är bra med guldklimpen.

  Är en stor konsument av té, hoppas hallonbladste´t är gottigt!

  mysig kväll
  kramar

 67. Jag och fotbollsspelarn 15 oktober, 2009 on 17:23 Svara

  Tänk att den lilla parveln kommer snart! Oavsett om han kommer imorgon eller om 4 veckor så kommr han snart! Lustig barnmorska dock =/ hoppas allt är som det ska (var ändå ett par timmar sen du skrev sist, man är bortskämd med dig uppdatering hihi).
  KRAM gumman

 68. Jag och fotbollsspelarn 15 oktober, 2009 on 17:23 Svara

  Tänk att den lilla parveln kommer snart! Oavsett om han kommer imorgon eller om 4 veckor så kommr han snart! Lustig barnmorska dock =/ hoppas allt är som det ska (var ändå ett par timmar sen du skrev sist, man är bortskämd med dig uppdatering hihi).
  KRAM gumman

 69. Viktoria 15 oktober, 2009 on 17:26 Svara

  Åh så gott det lät med hallonbladste!

 70. Viktoria 15 oktober, 2009 on 17:26 Svara

  Åh så gott det lät med hallonbladste!

 71. ahaa.. läste 91

 72. ahaa.. läste 91

 73. Emelie 15 oktober, 2009 on 17:44 Svara

  Spännande med hallonblads te, ja vad gör man inte för att sätta igång förlossningen… =)
  Måste bara fråga om du är nöjd med din nya systemkamera och vad den heter? Ska köpa en men vet inte vilken jag ska köpa så jag behöver lite tips.
  Kram

 74. Emelie 15 oktober, 2009 on 17:44 Svara

  Spännande med hallonblads te, ja vad gör man inte för att sätta igång förlossningen… =)
  Måste bara fråga om du är nöjd med din nya systemkamera och vad den heter? Ska köpa en men vet inte vilken jag ska köpa så jag behöver lite tips.
  Kram

 75. Linda 15 oktober, 2009 on 18:23 Svara

  Jag drack ca två koppar hallonblandste varje dag sista månaden o Elliot föddes 9 dagar för tidigt =)dock kände jag inget mer än vanligt förens det var dax..
  Jag har även hört att det ska vara bra för blödningen efter förlossningen, o det stämde med mig de me, blödde inte alls mkt o inte länge heller för den delen så det blir hallonblandste till nästa barn me 😉
  Hoppas de funkar för dig! kram

 76. Linda 15 oktober, 2009 on 18:23 Svara

  Jag drack ca två koppar hallonblandste varje dag sista månaden o Elliot föddes 9 dagar för tidigt =)dock kände jag inget mer än vanligt förens det var dax..
  Jag har även hört att det ska vara bra för blödningen efter förlossningen, o det stämde med mig de me, blödde inte alls mkt o inte länge heller för den delen så det blir hallonblandste till nästa barn me 😉
  Hoppas de funkar för dig! kram

 77. unique 15 oktober, 2009 on 19:47 Svara

  Hahaha… Du vil verkligen ha ut honom nu =)

 78. unique 15 oktober, 2009 on 19:47 Svara

  Hahaha… Du vil verkligen ha ut honom nu =)

 79. Jag beställde hem teet på måndagen och på tisdagen gick vattnet, så för mig funkade det fint 😉

  Lycka till vännen och njut av ditt te!

  Kram Kram

 80. Jag beställde hem teet på måndagen och på tisdagen gick vattnet, så för mig funkade det fint 😉

  Lycka till vännen och njut av ditt te!

  Kram Kram

 81. Hann inte dricka av det alltså men det kanske du förstod 😉

 82. Hann inte dricka av det alltså men det kanske du förstod 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna