VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det blir en lugn dag idag också!

Det känns lite bättre nu men jag måste erkänna att jag hoppas på att det blir värre så att det kanske är på riktigt hihi… Men sån tur har jag nog inte, att han vill titta ut ca 3 veckor ”för tidigt”. Har inte haft så många onda och regelbundna förvärkar innan (från 4-tiden i morse och håller fortfarande på) men jag gissar på att när det har startat på allvar kommer det göra mycket ondare och inte lugna ner sig som jag nog tycker att det gör nu.

Min ballong idag, vecka 37+0.

STENhård mage här, mitt i en sammandragning. Ser helt knas ut när jag böjer mig fram lite men gör jag inte det syns magen knappt framifrån fortfarande haha!

Det är fortfarande nollgradigt här på småländska höglandet idag, passade på att kolla när jag ”sprang” (haha yeah right!) ut till brevlådan. Men solen skiner och det är en VACKER höstdag som jag ska njuta av mest inifrån idag. Kollar på efter tio och tänkte snart sätta igång att pyssla med bröllopsalbum nummer två så att det blir klart innan kvällen. Skulle vilja tvätta också så de bästa underkläderna finns rena och redo ifall det snart är dags men jag tror inte att jag kan bära ut tvättkorgen eftersom det trycker så mycket neråt när jag går så det får vänta.

(Observera att jag med de bästa underkläderna absolut inte menar några fina spetstrosor utan de största och skönaste trosorna jag äger och har köpt just för ändamålet att de ska vara sköna att ha på sig efter förlossningen haha… I och för sig har de en spetskant men det är helt klart det enda sexiga med dom haha…)


Annons

Kommentarer


 1. Tess 14 oktober, 2009 on 10:46 Svara

  Uh va spännande. Tänk om det är på gång? =) Magen ser fin ut…hoppas jag får en fin mage också. =)
  Håller tummmarna att det kanske är något på gång. =) tur att du har sällskap av kisarna…=)
  Tänker på dig o ha en fin dag
  Kram

 2. Tess 14 oktober, 2009 on 10:46 Svara

  Uh va spännande. Tänk om det är på gång? =) Magen ser fin ut…hoppas jag får en fin mage också. =)
  Håller tummmarna att det kanske är något på gång. =) tur att du har sällskap av kisarna…=)
  Tänker på dig o ha en fin dag
  Kram

 3. Jisses vad stor magen är nu! =)

 4. Jisses vad stor magen är nu! =)

 5. Anna 14 oktober, 2009 on 10:49 Svara

  Hihi så rolig magen ser ut, tänk att det bor en liten människa där inne.

 6. Anna 14 oktober, 2009 on 10:49 Svara

  Hihi så rolig magen ser ut, tänk att det bor en liten människa där inne.

 7. Sofia 14 oktober, 2009 on 10:51 Svara

  Fin ballong!
  Snart kommer han!!

  Ha en fin dag!
  Kram

 8. Sofia 14 oktober, 2009 on 10:51 Svara

  Fin ballong!
  Snart kommer han!!

  Ha en fin dag!
  Kram

 9. Cornelia 14 oktober, 2009 on 10:55 Svara

  Åh, så spännande! Nu är det verkligen nära! Ska bli sååå kul att få följa er nu när ni snart blir tre. Har följt dig ca 11/2 år nu och det känns ju som att man känner dig, iaf litegrann.
  Kram

 10. Cornelia 14 oktober, 2009 on 10:55 Svara

  Åh, så spännande! Nu är det verkligen nära! Ska bli sååå kul att få följa er nu när ni snart blir tre. Har följt dig ca 11/2 år nu och det känns ju som att man känner dig, iaf litegrann.
  Kram

 11. Malin 14 oktober, 2009 on 11:01 Svara

  Nej, det behöver du ju inte göra! Jag är bara glad att biljetten kom till användning nu när vi själva inte kunde gå. Dumt att kasta bort den. :)

  Ja, det är inte lätt att sova, irriterar mig flera gånger varje natt över dessa jäkla vändningar med kuddar, täcke osv.. Förhoppningsvis blir det inte mer än tre veckor till.

  Förstår att du är pirrig! Jag hade en jättebra förlossning med Alfons, den gick snabbt och jag klarade mig med enbart lustgas. Jag hoppas naturligtvis att jag får en likadan denna gång. Det enda jag kan känna att jag oroar mig för är att inte hinna in. Har hört om så himla många som föder andra barnet hemma eller i bilen, och det är skräcken. Även fast man säkert inte tycker så om man väl hamnar i situationen. Men det står i min förlossningsplan, så jag tror att jag kommer få åka in tidigare än "normalt". Vi har nästan 4 mil till närmaste förlossning också, så det gäller att planera. Sen hoppas jag naturligtvis att det inte startar när jag är i skolan. :)

  Har du provat att ta ett bad eller en varm dusch för att lindra förvärkarna? Om de inte släpper så tycker jag att du ska ringa till förlossningen så att du får komma in på en koll. Det är ingen omöjlighet att han vill kika ut tre veckor för tidigt.
  Kram

 12. Malin 14 oktober, 2009 on 11:01 Svara

  Nej, det behöver du ju inte göra! Jag är bara glad att biljetten kom till användning nu när vi själva inte kunde gå. Dumt att kasta bort den. :)

  Ja, det är inte lätt att sova, irriterar mig flera gånger varje natt över dessa jäkla vändningar med kuddar, täcke osv.. Förhoppningsvis blir det inte mer än tre veckor till.

  Förstår att du är pirrig! Jag hade en jättebra förlossning med Alfons, den gick snabbt och jag klarade mig med enbart lustgas. Jag hoppas naturligtvis att jag får en likadan denna gång. Det enda jag kan känna att jag oroar mig för är att inte hinna in. Har hört om så himla många som föder andra barnet hemma eller i bilen, och det är skräcken. Även fast man säkert inte tycker så om man väl hamnar i situationen. Men det står i min förlossningsplan, så jag tror att jag kommer få åka in tidigare än "normalt". Vi har nästan 4 mil till närmaste förlossning också, så det gäller att planera. Sen hoppas jag naturligtvis att det inte startar när jag är i skolan. :)

  Har du provat att ta ett bad eller en varm dusch för att lindra förvärkarna? Om de inte släpper så tycker jag att du ska ringa till förlossningen så att du får komma in på en koll. Det är ingen omöjlighet att han vill kika ut tre veckor för tidigt.
  Kram

 13. C 14 oktober, 2009 on 11:08 Svara

  Spännande! Hoppas det drar igång ordentligt! :-)

 14. C 14 oktober, 2009 on 11:08 Svara

  Spännande! Hoppas det drar igång ordentligt! :-)

 15. Julia 14 oktober, 2009 on 11:09 Svara

  Din mage är så himla fin! Och jag är sååå nyfiken på vad han ska heta lillprinsen! :-)

 16. Julia 14 oktober, 2009 on 11:09 Svara

  Din mage är så himla fin! Och jag är sååå nyfiken på vad han ska heta lillprinsen! :-)

 17. Ellen BF+5 14 oktober, 2009 on 11:11 Svara

  Haha va härlig de två sista bilderna var på magen. En fotboll placerad mitt på magen 😉

  Ja hoppas du slipper gå över så som jag iallafall.. är inne på femte dagen nu. Tråkigt! Kram på dig!

 18. Ellen BF+5 14 oktober, 2009 on 11:11 Svara

  Haha va härlig de två sista bilderna var på magen. En fotboll placerad mitt på magen 😉

  Ja hoppas du slipper gå över så som jag iallafall.. är inne på femte dagen nu. Tråkigt! Kram på dig!

 19. Emma 14 oktober, 2009 on 11:12 Svara

  Det beror mycket på hur din smärtgräns är.
  Jag trodde att jag skulle börja lipa för minsta lilla. Men jag höll ändå ut ganska länge :)
  Dessutom tyckte jag att den värsta smärtan var utdrivningsskedet. Värkarna för mig var inte så farliga.. Bara störiga då det höll på i 4 dygn. Hoppas att det kommer gå fort för din del :)
  Är så spännande att få se vem som döljer sig i din mage! :)
  (Måste tjata om det igen, det ÄR det finaste som kan hända!) Kram

 20. Emma 14 oktober, 2009 on 11:12 Svara

  Det beror mycket på hur din smärtgräns är.
  Jag trodde att jag skulle börja lipa för minsta lilla. Men jag höll ändå ut ganska länge :)
  Dessutom tyckte jag att den värsta smärtan var utdrivningsskedet. Värkarna för mig var inte så farliga.. Bara störiga då det höll på i 4 dygn. Hoppas att det kommer gå fort för din del :)
  Är så spännande att få se vem som döljer sig i din mage! :)
  (Måste tjata om det igen, det ÄR det finaste som kan hända!) Kram

 21. sofie 14 oktober, 2009 on 11:17 Svara

  Oj vilken grann mage! :) Jag tror att han tänker titta ut snart jag. =)
  Ha en toppendag!

 22. sofie 14 oktober, 2009 on 11:17 Svara

  Oj vilken grann mage! :) Jag tror att han tänker titta ut snart jag. =)
  Ha en toppendag!

 23. Camilla 14 oktober, 2009 on 11:22 Svara

  Förstår att du längtar efter bebisen, men jag tror att det är ganska bra att han är där inne och växer till sig lite till så han är stor och stark när han kommer till världen. Så tror jag att jag skulle tänka i alla fall, men jag har inte varit gravid hehe :)

 24. Camilla 14 oktober, 2009 on 11:22 Svara

  Förstår att du längtar efter bebisen, men jag tror att det är ganska bra att han är där inne och växer till sig lite till så han är stor och stark när han kommer till världen. Så tror jag att jag skulle tänka i alla fall, men jag har inte varit gravid hehe :)

 25. Anna 14 oktober, 2009 on 11:25 Svara

  Finfin mage!

  Hur känns det nu när du är så nära då? Nervös, spänd, förväntansfull, rädd inför förlossningen?

  Jag hoppas å tror att det kommer gå galant den dagen då han bestämmer sig för att se dagens ljus! =)

  Kram

 26. Anna 14 oktober, 2009 on 11:25 Svara

  Finfin mage!

  Hur känns det nu när du är så nära då? Nervös, spänd, förväntansfull, rädd inför förlossningen?

  Jag hoppas å tror att det kommer gå galant den dagen då han bestämmer sig för att se dagens ljus! =)

  Kram

 27. mimi 14 oktober, 2009 on 11:27 Svara

  Åh vad spännande! Känns som enda gången man faktiskt kan glädjas åt smärta, hihi :) Och magen såg verkligen STENhård ut, en riktig ballong! Det är lite lustigt för från det att du berättade att du var gravid och fram till nyligen har tiden gått så himla snabbt, men nu känns det som att den går jättelångsamt bara för att det är så nära. Hur knäppt är det egentligen inte att jag sitter och följer en vilt främmande människas liv och räknar ner till förlossningen som om det vore min systerns barn! Det känns verkligen så! 😀 Men det är nåt speciellt med din blogg evelina! Love it! Jag tror också det beror mycket på att du verkligen tar dig tid att svara på dina kommentarer och bygger en "relation" med dina läsare. Du har nog alltid svarat på mina kommentarer, antingen på min blogg som jag hade förrut, eller i ditt eget kommentarsfält. Det uppskattas verkligen! Det gör att man verkligen bryr sig på riktigt om det du skriver! Kram på dig och familjen!

 28. mimi 14 oktober, 2009 on 11:27 Svara

  Åh vad spännande! Känns som enda gången man faktiskt kan glädjas åt smärta, hihi :) Och magen såg verkligen STENhård ut, en riktig ballong! Det är lite lustigt för från det att du berättade att du var gravid och fram till nyligen har tiden gått så himla snabbt, men nu känns det som att den går jättelångsamt bara för att det är så nära. Hur knäppt är det egentligen inte att jag sitter och följer en vilt främmande människas liv och räknar ner till förlossningen som om det vore min systerns barn! Det känns verkligen så! 😀 Men det är nåt speciellt med din blogg evelina! Love it! Jag tror också det beror mycket på att du verkligen tar dig tid att svara på dina kommentarer och bygger en "relation" med dina läsare. Du har nog alltid svarat på mina kommentarer, antingen på min blogg som jag hade förrut, eller i ditt eget kommentarsfält. Det uppskattas verkligen! Det gör att man verkligen bryr sig på riktigt om det du skriver! Kram på dig och familjen!

 29. Fru Botvidzon & mamma till Wiggo 14 oktober, 2009 on 11:27 Svara

  hoppas det är på G , Wiggo föddes 2v för tidigt!!

 30. Fru Botvidzon & mamma till Wiggo 14 oktober, 2009 on 11:27 Svara

  hoppas det är på G , Wiggo föddes 2v för tidigt!!

 31. Kim 14 oktober, 2009 on 11:28 Svara

  Jag har också beställt mjuka sköna trosor, se i ett inlägg för några dagar sedan i bloggen. :)

 32. Kim 14 oktober, 2009 on 11:28 Svara

  Jag har också beställt mjuka sköna trosor, se i ett inlägg för några dagar sedan i bloggen. :)

 33. Emma Sofie 14 oktober, 2009 on 11:28 Svara

  Åh gud vilken bra bild! Magen ser enorm ut! Haha, det ser lite märkligt ut, som en stor rund boll utanpå din riktiga mage. Hur mycket har du gått upp under graviditeten?
  kram

 34. Emma Sofie 14 oktober, 2009 on 11:28 Svara

  Åh gud vilken bra bild! Magen ser enorm ut! Haha, det ser lite märkligt ut, som en stor rund boll utanpå din riktiga mage. Hur mycket har du gått upp under graviditeten?
  kram

 35. J o s e f i n e - mammtankar 14 oktober, 2009 on 11:33 Svara

  Vilka snålisar.. Men smålänningar är väl kända för det? 😉 HIHI

  Jo klart men vill, men kan vara skönt att ha deras kläder på BB tycker jag, behöver man inte vara rädd om dom.. :)

  Härlig kula du har.. Tror du han är på väg ut? :O

  Kram

 36. J o s e f i n e - mammtankar 14 oktober, 2009 on 11:33 Svara

  Vilka snålisar.. Men smålänningar är väl kända för det? 😉 HIHI

  Jo klart men vill, men kan vara skönt att ha deras kläder på BB tycker jag, behöver man inte vara rädd om dom.. :)

  Härlig kula du har.. Tror du han är på väg ut? :O

  Kram

 37. Sandra & Novalie 14 oktober, 2009 on 11:38 Svara

  Nu har du fått en STOR mage.. ser ut som du har svalt en fotboll =) och det syns att det är en pojkmage.. hihi.. snart få vi se den lilla, va spänande!

 38. Sandra & Novalie 14 oktober, 2009 on 11:38 Svara

  Nu har du fått en STOR mage.. ser ut som du har svalt en fotboll =) och det syns att det är en pojkmage.. hihi.. snart få vi se den lilla, va spänande!

 39. Martina 14 oktober, 2009 on 11:43 Svara

  jag slutar vid 17 men ska försöka gå lite tidigare mår inget vidare…men jag kan väl ringa när jag är på väg hem..runt 17 någon gång???

 40. Martina 14 oktober, 2009 on 11:43 Svara

  jag slutar vid 17 men ska försöka gå lite tidigare mår inget vidare…men jag kan väl ringa när jag är på väg hem..runt 17 någon gång???

 41. Malin 14 oktober, 2009 on 11:43 Svara

  Åå, fina fina magen! :)

 42. Malin 14 oktober, 2009 on 11:43 Svara

  Åå, fina fina magen! :)

 43. martina 14 oktober, 2009 on 11:48 Svara

  Du är säker på att det inte startat på riktigt då =) menar om de är regelbunda så vem vet 😛

 44. martina 14 oktober, 2009 on 11:48 Svara

  Du är säker på att det inte startat på riktigt då =) menar om de är regelbunda så vem vet 😛

 45. Emilia 14 oktober, 2009 on 11:49 Svara

  Fina, fina magen! :) Nu närmar det sig med stormsteg. Håller tummarna för dig! Hoppas att du inte behöver gå över tiden.

  Ha en härlig dag! :)

  Kram

 46. Emilia 14 oktober, 2009 on 11:49 Svara

  Fina, fina magen! :) Nu närmar det sig med stormsteg. Håller tummarna för dig! Hoppas att du inte behöver gå över tiden.

  Ha en härlig dag! :)

  Kram

 47. Yes I do 14 oktober, 2009 on 12:01 Svara

  Tusen tack! Är jättenöjd med designen som Sara gjorde :) Kram

 48. Yes I do 14 oktober, 2009 on 12:01 Svara

  Tusen tack! Är jättenöjd med designen som Sara gjorde :) Kram

 49. unique 14 oktober, 2009 on 12:14 Svara

  Hej. Kanske är en liten tröst… Min kompis hade grymma förvärkar 3-4 veckor före bebis kom och sen lugnade det ner sig helt och hållet. Sista dagarna var hon piggare än nånsin och hade inte ont någonstans =)

 50. unique 14 oktober, 2009 on 12:14 Svara

  Hej. Kanske är en liten tröst… Min kompis hade grymma förvärkar 3-4 veckor före bebis kom och sen lugnade det ner sig helt och hållet. Sista dagarna var hon piggare än nånsin och hade inte ont någonstans =)

 51. Ida 14 oktober, 2009 on 12:21 Svara

  Å vilken fiiin kula =) Tänk att den lille där inne snart kikar ut! Inte långt kvar nu. Kram

 52. Ida 14 oktober, 2009 on 12:21 Svara

  Å vilken fiiin kula =) Tänk att den lille där inne snart kikar ut! Inte långt kvar nu. Kram

 53. Mia ❤ 14 oktober, 2009 on 12:25 Svara

  Vad spännande! Magen ser helt enorm ut när du sitter sådär :)

  Hoppas dagen går bra och att det inte gör alltför ont :) Kram!

 54. Mia ❤ 14 oktober, 2009 on 12:25 Svara

  Vad spännande! Magen ser helt enorm ut när du sitter sådär :)

  Hoppas dagen går bra och att det inte gör alltför ont :) Kram!

 55. Caroline 14 oktober, 2009 on 12:25 Svara

  Det känns som att det snart är dags! :) Så fin mage du har! Önskar dig lycka till med förlossning! Hoppas att allt går smidigt! Sköt om er! Kram Caroline

 56. Caroline 14 oktober, 2009 on 12:25 Svara

  Det känns som att det snart är dags! :) Så fin mage du har! Önskar dig lycka till med förlossning! Hoppas att allt går smidigt! Sköt om er! Kram Caroline

 57. elle 14 oktober, 2009 on 12:26 Svara

  Vilken bulle! Häftig bild det där när den verkligen ser ut som en boll!! Hoppas dagen fortskrider utan större dramatik och att bebis snart pluppar ut! Kram!

 58. elle 14 oktober, 2009 on 12:26 Svara

  Vilken bulle! Häftig bild det där när den verkligen ser ut som en boll!! Hoppas dagen fortskrider utan större dramatik och att bebis snart pluppar ut! Kram!

 59. sessan ☆ 14 oktober, 2009 on 12:43 Svara

  Härligaste magen! Tänker det förbereder sig riktigt till födsel nu 😉 Jag har ju ingen tro på att du går tiden ut & är livrädd att missa första baby/födsel inlägget.

  Puss & Kram Gumman

 60. sessan ☆ 14 oktober, 2009 on 12:43 Svara

  Härligaste magen! Tänker det förbereder sig riktigt till födsel nu 😉 Jag har ju ingen tro på att du går tiden ut & är livrädd att missa första baby/födsel inlägget.

  Puss & Kram Gumman

 61. Camilla 14 oktober, 2009 on 12:44 Svara

  Hahahaha, ursäkta jag skrattar men de två nedre bilderna ser ju hur roliga ut som helst. 😀 Ser verkligen ut som att du stoppat in en större variant basketboll under huden. hihihi Verkligen klotrund mage, speciellt på kortet då du hade sammandragningen. Förlåt än en gång att jag skrattar, kan inte låta bli. fniss

  Tusen kramar

 62. Camilla 14 oktober, 2009 on 12:44 Svara

  Hahahaha, ursäkta jag skrattar men de två nedre bilderna ser ju hur roliga ut som helst. 😀 Ser verkligen ut som att du stoppat in en större variant basketboll under huden. hihihi Verkligen klotrund mage, speciellt på kortet då du hade sammandragningen. Förlåt än en gång att jag skrattar, kan inte låta bli. fniss

  Tusen kramar

 63. Fru Evelina 14 oktober, 2009 on 12:59 Svara

  mimi – TACK för uppiggande och underbara ord!! Jag försöker verkligen att svara på era frågor och kommentarer så gott det går, det är ju en av de delar jag gillar med att ha bloggen – att "prata" med er :-)
  KRAMAR i massor till dig!

  Hihi ja magen såg verkligen tokig ut där, på både nedre bilderna har jag en sammandragning och på den övre böjer jag mig framåt lite mer så då blir de verkligen en boll!

  Men, jag tror inte han är på väg ut än, TYVÄRR! Annars är han mer än välkommen, från och med nu är han fullt utvecklad och helt "färdigbakad" :-).

  Kramar till er alla!

 64. Fru Evelina 14 oktober, 2009 on 12:59 Svara

  mimi – TACK för uppiggande och underbara ord!! Jag försöker verkligen att svara på era frågor och kommentarer så gott det går, det är ju en av de delar jag gillar med att ha bloggen – att "prata" med er :-)
  KRAMAR i massor till dig!

  Hihi ja magen såg verkligen tokig ut där, på både nedre bilderna har jag en sammandragning och på den övre böjer jag mig framåt lite mer så då blir de verkligen en boll!

  Men, jag tror inte han är på väg ut än, TYVÄRR! Annars är han mer än välkommen, från och med nu är han fullt utvecklad och helt "färdigbakad" :-).

  Kramar till er alla!

 65. Fru Inredning 14 oktober, 2009 on 13:11 Svara

  Å magen, så fin:)Ska bli spännande när han tittar ut.
  Kram Kristina

 66. Fru Inredning 14 oktober, 2009 on 13:11 Svara

  Å magen, så fin:)Ska bli spännande när han tittar ut.
  Kram Kristina

 67. Angel 14 oktober, 2009 on 13:18 Svara

  Måste hålla med allamagen ser riktigt rolig ut på 2 sista bilderna men du e så fin gumman,ja d låter som du har en buse därinne

 68. Angel 14 oktober, 2009 on 13:18 Svara

  Måste hålla med allamagen ser riktigt rolig ut på 2 sista bilderna men du e så fin gumman,ja d låter som du har en buse därinne

 69. Marlene - Mamma till Ned 14 oktober, 2009 on 15:14 Svara

  Åh Evelina jag ska berätta något för dig..
  Mina förvärkar började ca tre veckor innan och ibland hade jag så sjukt ont att jag grät.. Jag klockade tom ibland.. Och trodde det var på G flera gånger.. (Du kanske minns det?)

  En vecka över Bf började jag tro att han aldrig skulle komma ut. Jag var bombsäker på att han skulle komma varje dag from ca 3 veckor innan pga min smärta.. men icke!

  En vecka över Bf hade jag planerat att fixa med min blogg och träffa vänner.. På morgonen vaknar jag och tadaaa.. DET VAR DAGS – PÅ RIKTIGT! Fan vad häftigt det var.. minns det som igår.. hur lugn jag var.. det gjorde så jävla ont så jag kräkte flera gånger.. men nu när jag har hämtat mig så.. ja, jag skulle göra det igen för det är så coolt..

  Nej nu kom jag av mig helt 😉

  Det jag skulle säga var.. TRO mig när jag säger att du vet när det är dags på riktigt! 😉

  Många kramar!

 70. Marlene - Mamma till Ned 14 oktober, 2009 on 15:14 Svara

  Åh Evelina jag ska berätta något för dig..
  Mina förvärkar började ca tre veckor innan och ibland hade jag så sjukt ont att jag grät.. Jag klockade tom ibland.. Och trodde det var på G flera gånger.. (Du kanske minns det?)

  En vecka över Bf började jag tro att han aldrig skulle komma ut. Jag var bombsäker på att han skulle komma varje dag from ca 3 veckor innan pga min smärta.. men icke!

  En vecka över Bf hade jag planerat att fixa med min blogg och träffa vänner.. På morgonen vaknar jag och tadaaa.. DET VAR DAGS – PÅ RIKTIGT! Fan vad häftigt det var.. minns det som igår.. hur lugn jag var.. det gjorde så jävla ont så jag kräkte flera gånger.. men nu när jag har hämtat mig så.. ja, jag skulle göra det igen för det är så coolt..

  Nej nu kom jag av mig helt 😉

  Det jag skulle säga var.. TRO mig när jag säger att du vet när det är dags på riktigt! 😉

  Många kramar!

 71. Amanda 14 oktober, 2009 on 17:33 Svara

  Åh du har en sån fin mage!!! Jag vill också ha sammandragningar.. konstigt kanske? ;P Men som du säger är man nyfiken och vill träffa bebben!

 72. Amanda 14 oktober, 2009 on 17:33 Svara

  Åh du har en sån fin mage!!! Jag vill också ha sammandragningar.. konstigt kanske? ;P Men som du säger är man nyfiken och vill träffa bebben!

 73. Filippa - blivande mamma 14 oktober, 2009 on 19:46 Svara

  Vilken härlig kula du har :)

 74. Filippa - blivande mamma 14 oktober, 2009 on 19:46 Svara

  Vilken härlig kula du har :)

 75. Teddy 14 oktober, 2009 on 22:05 Svara

  Nu är det ju snart dags för er verkar det sim.
  Kroppen och livmodern tränar sig med förvärkarna och gossen där inne är färdigbakad!!!
  Awwwwww så spännande;)
  lycka till om vi inte hörs på ett tag…
  puss

 76. Teddy 14 oktober, 2009 on 22:05 Svara

  Nu är det ju snart dags för er verkar det sim.
  Kroppen och livmodern tränar sig med förvärkarna och gossen där inne är färdigbakad!!!
  Awwwwww så spännande;)
  lycka till om vi inte hörs på ett tag…
  puss

 77. Sara 14 oktober, 2009 on 22:07 Svara

  Vilken fin kula du har fått…snart tittar krabbaten ut! :)

 78. Sara 14 oktober, 2009 on 22:07 Svara

  Vilken fin kula du har fått…snart tittar krabbaten ut! :)

 79. Michelle 15 oktober, 2009 on 09:38 Svara

  Hihih, du e så fin med din kula! =) Hra helt glömt bort att jag sett ut så! =)
  Många kramar till er!

 80. Michelle 15 oktober, 2009 on 09:38 Svara

  Hihih, du e så fin med din kula! =) Hra helt glömt bort att jag sett ut så! =)
  Många kramar till er!

 81. Anna 15 oktober, 2009 on 12:03 Svara

  Gu, va stor magen har blivit:) Ska bli kul att se när han kommer ut. Håller med dig om att magen ser rolig ut framifrån..Men du har fortfarande en väldigt fin kropp. kram

 82. Anna 15 oktober, 2009 on 12:03 Svara

  Gu, va stor magen har blivit:) Ska bli kul att se när han kommer ut. Håller med dig om att magen ser rolig ut framifrån..Men du har fortfarande en väldigt fin kropp. kram

 83. Malin Lj - Mamma till Walter! 15 oktober, 2009 on 19:44 Svara

  Åh va fin din mage är!!!:) å vad jag skulle vilja en gravmage igen;) Ja, faktiskt, redan efter baa 10 veckor sen förlossningen…längtar redan nu efter ett syskon till Walter. Lycka till med allt när det väl drar igång! Kommer tänka på dig:) Kramar

 84. Malin Lj - Mamma till Walter! 15 oktober, 2009 on 19:44 Svara

  Åh va fin din mage är!!!:) å vad jag skulle vilja en gravmage igen;) Ja, faktiskt, redan efter baa 10 veckor sen förlossningen…längtar redan nu efter ett syskon till Walter. Lycka till med allt när det väl drar igång! Kommer tänka på dig:) Kramar

 85. Sandra 15 oktober, 2009 on 20:31 Svara

  Haha, oj! Tänk att magen kan bli till en sådan "boll".. 😀 Fascinerande. Och gulligt!

 86. Sandra 15 oktober, 2009 on 20:31 Svara

  Haha, oj! Tänk att magen kan bli till en sådan "boll".. 😀 Fascinerande. Och gulligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna