VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Magen i olika vinklar

Det är verkligen beroende på i vilken vinkel man ser magen som den ser stor eller större ut. Ovanifrån ser den till exempel jättestor ut eftersom det putar så mycket längst ner. Som ni ser ligger h*n mest åt höger här och inga fötter i sikte nej ;-)…

Bakifrån, från sidan och framifrån. Ibland tycker jag inte ens att magen syns framifrån i vissa kläder!Idag är bebis 27 veckor och 1 dag gammal ❤


Kommentarer


 1. Maria 6 augusti, 2009 on 20:43 Svara

  Du har verkligen en jätte fin gravid mage… :) Sån där som man verkligen hoppas på att man själv får en dag :)
  Ha en underbar kväll.
  Kram

 2. Maria 6 augusti, 2009 on 20:43 Svara

  Du har verkligen en jätte fin gravid mage… :) Sån där som man verkligen hoppas på att man själv får en dag :)
  Ha en underbar kväll.
  Kram

 3. Ulrika 6 augusti, 2009 on 21:01 Svara

  okej :) måste pröva baka kladdkakan nån dag , den såg ju bara SÅ god ut 😛 fick bullarna också godkänt av fredrik?! det tror jag säkert att de fick!!!

 4. Ulrika 6 augusti, 2009 on 21:01 Svara

  okej :) måste pröva baka kladdkakan nån dag , den såg ju bara SÅ god ut 😛 fick bullarna också godkänt av fredrik?! det tror jag säkert att de fick!!!

 5. Pernilla 6 augusti, 2009 on 21:04 Svara

  Grattis grattis grattis söto! Har faktiskt inte tittat in sedan precis efter du och Fredrik gifte er och jisses vilken glad överraskning jag fick. Nu kommer jag definitivt vara duktigare på att följa din blogg! Grattis och stor kram :)

 6. Pernilla 6 augusti, 2009 on 21:04 Svara

  Grattis grattis grattis söto! Har faktiskt inte tittat in sedan precis efter du och Fredrik gifte er och jisses vilken glad överraskning jag fick. Nu kommer jag definitivt vara duktigare på att följa din blogg! Grattis och stor kram :)

 7. annika 6 augusti, 2009 on 21:08 Svara

  När man ser bilden bakifrån kan man inte tro att du är gravid =)
  Och sen när du vänder på dig har du en jättesöt mage som tittar fram hehe
  Gulligt!

 8. annika 6 augusti, 2009 on 21:08 Svara

  När man ser bilden bakifrån kan man inte tro att du är gravid =)
  Och sen när du vänder på dig har du en jättesöt mage som tittar fram hehe
  Gulligt!

 9. Carolina 6 augusti, 2009 on 21:13 Svara

  Ja, det är mycket bättre idag, tack! :)
  Ja, visst är det härligt med nya påslakanset. hihi

  Usch, jag känner ingen precis det du skriver. Förstår att historien bakom har en hel del att bjuda på. Det är nämligen exakt likadant med min mamma och hennes jävla karlar. Min pappa har också blivit likadan, men inte på ändå inte på samma nivå.
  Jag mådde länge fruktansvärt dåligt pga av min mamma. Det handlade inte bara om hennes karlar, men jag känner igen just den biten.
  Vad jag gjorde förra hösten, efter att ha fegat i evigheter och bara gått runt och varit irriterad på henne, var att fega jag satte mig ner och skrev ett brev. Ett låååångt brev. Jag var iskall och rakt fram med att jag kände och tyckte. Det är så mycket lättare att få ut allt när man skriver ner det. Sen fick brevet ligga ett litet tag innan jag vågade mig till att skicka det med min syster hem till min mamma. Guuud vilken ångest jag hade, trots att jag visste att det inte var jag som skulle må dåligt. Jag visste ju att hon skulle sitta o gråta o allt det där, men jag var ju tvungen. Det sköna vad att jag slapp henne ett tag för hon fattade att jag behövde tid för mig själv. Och tro det eller, ej men hon FATTADE. Och hon har skärpt sig ordentligt. Idag slipper jag höra om alla hennes karlar och äckliga ragg och hon har börjat prioritera sina barn igen. Hon har inte nått mål, men hon är bättre.
  Så det kanske kan vara ett litet tips. Vad vet jag, det är ju såå olika. Jag hoppas bara att du slipper må dåligt av allt.
  Det är tragisk att det är vi döttrar som ska behöva agera mödrar åt dem. Det är såå fel. Har ni haft problem länge?
  Du förtjänar så fruktansvärt mycket bättre.
  Du verkar vara en jättefin tjej. :)

  Oj, det blev långt de här. 😉
  Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll och att ditt paket ha anlänt.
  Magen din är ju ursöt och växer så det knakar. Tiden bara springer iväg ju.
  Kram

 10. Carolina 6 augusti, 2009 on 21:13 Svara

  Ja, det är mycket bättre idag, tack! :)
  Ja, visst är det härligt med nya påslakanset. hihi

  Usch, jag känner ingen precis det du skriver. Förstår att historien bakom har en hel del att bjuda på. Det är nämligen exakt likadant med min mamma och hennes jävla karlar. Min pappa har också blivit likadan, men inte på ändå inte på samma nivå.
  Jag mådde länge fruktansvärt dåligt pga av min mamma. Det handlade inte bara om hennes karlar, men jag känner igen just den biten.
  Vad jag gjorde förra hösten, efter att ha fegat i evigheter och bara gått runt och varit irriterad på henne, var att fega jag satte mig ner och skrev ett brev. Ett låååångt brev. Jag var iskall och rakt fram med att jag kände och tyckte. Det är så mycket lättare att få ut allt när man skriver ner det. Sen fick brevet ligga ett litet tag innan jag vågade mig till att skicka det med min syster hem till min mamma. Guuud vilken ångest jag hade, trots att jag visste att det inte var jag som skulle må dåligt. Jag visste ju att hon skulle sitta o gråta o allt det där, men jag var ju tvungen. Det sköna vad att jag slapp henne ett tag för hon fattade att jag behövde tid för mig själv. Och tro det eller, ej men hon FATTADE. Och hon har skärpt sig ordentligt. Idag slipper jag höra om alla hennes karlar och äckliga ragg och hon har börjat prioritera sina barn igen. Hon har inte nått mål, men hon är bättre.
  Så det kanske kan vara ett litet tips. Vad vet jag, det är ju såå olika. Jag hoppas bara att du slipper må dåligt av allt.
  Det är tragisk att det är vi döttrar som ska behöva agera mödrar åt dem. Det är såå fel. Har ni haft problem länge?
  Du förtjänar så fruktansvärt mycket bättre.
  Du verkar vara en jättefin tjej. :)

  Oj, det blev långt de här. 😉
  Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll och att ditt paket ha anlänt.
  Magen din är ju ursöt och växer så det knakar. Tiden bara springer iväg ju.
  Kram

 11. Lizette 6 augusti, 2009 on 21:16 Svara

  Hade det inte varit för ränderna så hade magen nog inte synts framifrån på den bilden..

 12. Lizette 6 augusti, 2009 on 21:16 Svara

  Hade det inte varit för ränderna så hade magen nog inte synts framifrån på den bilden..

 13. Anette 6 augusti, 2009 on 21:32 Svara

  Fin mage, var är linnet ifrån?

 14. Anette 6 augusti, 2009 on 21:32 Svara

  Fin mage, var är linnet ifrån?

 15. cicci 6 augusti, 2009 on 21:34 Svara

  ååh va mysigt! Jag tycker nog allt att det har synts på varje "framifrån-bild" du viisat oss :o)

  Kram

 16. cicci 6 augusti, 2009 on 21:34 Svara

  ååh va mysigt! Jag tycker nog allt att det har synts på varje "framifrån-bild" du viisat oss :o)

  Kram

 17. Susanne 6 augusti, 2009 on 21:37 Svara

  Åhhh så duktig du varit med din bakning, förstår att det var varmt i köket för det har ju varit riktigt varmt ute idag. Vi var på Skänninge marknad på förmiddagen och sedan blev det sol och bad, så underbart.
  Lilla magen är såååå fin

  Kramen

 18. Susanne 6 augusti, 2009 on 21:37 Svara

  Åhhh så duktig du varit med din bakning, förstår att det var varmt i köket för det har ju varit riktigt varmt ute idag. Vi var på Skänninge marknad på förmiddagen och sedan blev det sol och bad, så underbart.
  Lilla magen är såååå fin

  Kramen

 19. Marlene 6 augusti, 2009 on 21:40 Svara

  Jag tycker att din mage har börjat synas väldigt mycket bara den senaste veckan :-) Mys!!

  Kram

 20. Marlene 6 augusti, 2009 on 21:40 Svara

  Jag tycker att din mage har börjat synas väldigt mycket bara den senaste veckan :-) Mys!!

  Kram

 21. Emilia 6 augusti, 2009 on 21:46 Svara

  Finfina magen! :) Kram

 22. Emilia 6 augusti, 2009 on 21:46 Svara

  Finfina magen! :) Kram

 23. Carolina 6 augusti, 2009 on 21:52 Svara

  Det är fruktansvärt att det kan få gå till så.
  Jag förstår verkligen inte hur man kan bete sig så mot sina barn, ens eget kött och blod.

  Ja, vi är verkligen lyckligt lottade som hittat så rätt i livet nu. Och vi är ju faktiskt en erfarenhet rikare än många andra och jag tror att i allt ont har vi en stor fördel när vi själva ska uppfostra och älska våra egna barn. :)

  Kram!

 24. Carolina 6 augusti, 2009 on 21:52 Svara

  Det är fruktansvärt att det kan få gå till så.
  Jag förstår verkligen inte hur man kan bete sig så mot sina barn, ens eget kött och blod.

  Ja, vi är verkligen lyckligt lottade som hittat så rätt i livet nu. Och vi är ju faktiskt en erfarenhet rikare än många andra och jag tror att i allt ont har vi en stor fördel när vi själva ska uppfostra och älska våra egna barn. :)

  Kram!

 25. Marlene 6 augusti, 2009 on 21:55 Svara

  Dessa bilder från lite olika vinklar bekräftar ännu lite mer mina tankar om att det är en liten pojke du har i magen :) Men samtidigt kan det ju alltid vara fel. :)

 26. Marlene 6 augusti, 2009 on 21:55 Svara

  Dessa bilder från lite olika vinklar bekräftar ännu lite mer mina tankar om att det är en liten pojke du har i magen :) Men samtidigt kan det ju alltid vara fel. :)

 27. emma 6 augusti, 2009 on 21:58 Svara

  Hihi, finis 😀

  Jag ändrar mig, jag tror det är en liten pojkbebis 😀

 28. emma 6 augusti, 2009 on 21:58 Svara

  Hihi, finis 😀

  Jag ändrar mig, jag tror det är en liten pojkbebis 😀

 29. Wifie 6 augusti, 2009 on 21:59 Svara

  haha jag VISSTE att det skulle komma någon kommentar på det där. Det var bara en note to self. Det var det här jag alltid ville. Jag ville amma och jag ville verkligen ge honom det där extra skyddet som man får genom amningen. Det känns så underbart att jag kunnat amma såhär länge!

 30. Wifie 6 augusti, 2009 on 21:59 Svara

  haha jag VISSTE att det skulle komma någon kommentar på det där. Det var bara en note to self. Det var det här jag alltid ville. Jag ville amma och jag ville verkligen ge honom det där extra skyddet som man får genom amningen. Det känns så underbart att jag kunnat amma såhär länge!

 31. Emma 6 augusti, 2009 on 22:01 Svara

  Mysmys!! spännande att få höra om det är en pojke eller flicka (kikar in här varje dag, flera ggr, för att se om du avslöjat ännu, hahah). Gissar nog på en liten pojk faktiskt. :)

 32. Emma 6 augusti, 2009 on 22:01 Svara

  Mysmys!! spännande att få höra om det är en pojke eller flicka (kikar in här varje dag, flera ggr, för att se om du avslöjat ännu, hahah). Gissar nog på en liten pojk faktiskt. :)

 33. stina 6 augusti, 2009 on 22:01 Svara

  vilken fin mage du har

 34. stina 6 augusti, 2009 on 22:01 Svara

  vilken fin mage du har

 35. Amanda 6 augusti, 2009 on 22:02 Svara

  Haha ja jag vet, vi klagar inte – nu blir det rent och snyggt! Jag håller med dig om magen, storleken beror helt på vinkeln! Visst är det häftigt när man ser på magen att bebisen sparkar? Tycker det är skitcoolt och har filmat det flera gånger:D

 36. Amanda 6 augusti, 2009 on 22:02 Svara

  Haha ja jag vet, vi klagar inte – nu blir det rent och snyggt! Jag håller med dig om magen, storleken beror helt på vinkeln! Visst är det häftigt när man ser på magen att bebisen sparkar? Tycker det är skitcoolt och har filmat det flera gånger:D

 37. Anette 6 augusti, 2009 on 22:20 Svara

  Åh, älskar gravidmagar och saknar min till o från…

 38. Anette 6 augusti, 2009 on 22:20 Svara

  Åh, älskar gravidmagar och saknar min till o från…

 39. Sandra 6 augusti, 2009 on 22:22 Svara

  Va fint!tror det är en tjejmage jag ser :)

 40. Sandra 6 augusti, 2009 on 22:22 Svara

  Va fint!tror det är en tjejmage jag ser :)

 41. Jenny 6 augusti, 2009 on 22:23 Svara

  Åååå mysigt =) Va ska HAN heta?? 😉

 42. Jenny 6 augusti, 2009 on 22:23 Svara

  Åååå mysigt =) Va ska HAN heta?? 😉

 43. Maria 6 augusti, 2009 on 22:45 Svara

  Vad kul att du har tittat in hos mig!

  Vad roligt med en liten bebis och vad fin mage du har:-)

  Här kommer jag att titta in fler gånger.

 44. Maria 6 augusti, 2009 on 22:45 Svara

  Vad kul att du har tittat in hos mig!

  Vad roligt med en liten bebis och vad fin mage du har:-)

  Här kommer jag att titta in fler gånger.

 45. Jossan 6 augusti, 2009 on 22:53 Svara

  Godkväll:-)

  Kikar in en sväng och tittar på dina fina magbilder, tror det ligger en tjej där inne faktiskt! Får se om man har rätt när ni säger vad som gömmer sig där inne!

  Ha det gott//Jossan

 46. Jossan 6 augusti, 2009 on 22:53 Svara

  Godkväll:-)

  Kikar in en sväng och tittar på dina fina magbilder, tror det ligger en tjej där inne faktiskt! Får se om man har rätt när ni säger vad som gömmer sig där inne!

  Ha det gott//Jossan

 47. Rebecca 6 augusti, 2009 on 22:56 Svara

  Vackra vackra mage…ja och du såklart!
  Ville bara meddela att du ligger i min blogglänklista på bloggen nu och hoppas det är okej.

  Sov gott!
  Kramar

 48. Rebecca 6 augusti, 2009 on 22:56 Svara

  Vackra vackra mage…ja och du såklart!
  Ville bara meddela att du ligger i min blogglänklista på bloggen nu och hoppas det är okej.

  Sov gott!
  Kramar

 49. Nadja 6 augusti, 2009 on 23:02 Svara

  Sådär såg ju min mage ut och då kikade de ut en tjej:)

 50. Nadja 6 augusti, 2009 on 23:02 Svara

  Sådär såg ju min mage ut och då kikade de ut en tjej:)

 51. Kan bara hålla med!:.)) Fnissar här borta för det är verkligen så… fast nu kan man inte se sig framifrån ens och INTE se magen;.)) Lilleman slänger gärna ut fötterna runt min midja:.))

  Måste även tacka ännu en gång för vinsten av Gobbits smycket -det är så fint! och jag är glad att jag vann för nu har jag kunnat föra det goda du gav mig vidare till en annan:.)) Så tack!

 52. Kan bara hålla med!:.)) Fnissar här borta för det är verkligen så… fast nu kan man inte se sig framifrån ens och INTE se magen;.)) Lilleman slänger gärna ut fötterna runt min midja:.))

  Måste även tacka ännu en gång för vinsten av Gobbits smycket -det är så fint! och jag är glad att jag vann för nu har jag kunnat föra det goda du gav mig vidare till en annan:.)) Så tack!

 53. EmelieCatrine 6 augusti, 2009 on 23:39 Svara

  Du har en jättefin gravidmage, alldeles lagom. Men som sagt, det är ju 13 veckor kvar så den kommer nog växa lite till, hihi 😉

  Men nu får du snart avslöja vem det är som döljer sig där inne, jag blir tokig. Haha :-)

  Kram Emelie

 54. EmelieCatrine 6 augusti, 2009 on 23:39 Svara

  Du har en jättefin gravidmage, alldeles lagom. Men som sagt, det är ju 13 veckor kvar så den kommer nog växa lite till, hihi 😉

  Men nu får du snart avslöja vem det är som döljer sig där inne, jag blir tokig. Haha :-)

  Kram Emelie

 55. Sara 7 augusti, 2009 on 00:10 Svara

  Bra att det växer och stå i 😉
  Tack ska du ha!
  Kram

 56. Sara 7 augusti, 2009 on 00:10 Svara

  Bra att det växer och stå i 😉
  Tack ska du ha!
  Kram

 57. stina 7 augusti, 2009 on 01:07 Svara

  tycker det är så häftigt att man kan se helt "normal" ut bakifrån, och sen vända sig om så är det en stor mage där. Kommer ihåg när min brors fru var höggravid förra julen, min systers man gick fram till henne när hon stod med ryggen mot och la armarna om henne i tron att det var hans fru/min syster (båda är blonda och ganska lika bakifrån, men syrran var ickegravid). gissa om han fick en chock när han upptäckte magen 😛 .

 58. stina 7 augusti, 2009 on 01:07 Svara

  tycker det är så häftigt att man kan se helt "normal" ut bakifrån, och sen vända sig om så är det en stor mage där. Kommer ihåg när min brors fru var höggravid förra julen, min systers man gick fram till henne när hon stod med ryggen mot och la armarna om henne i tron att det var hans fru/min syster (båda är blonda och ganska lika bakifrån, men syrran var ickegravid). gissa om han fick en chock när han upptäckte magen 😛 .

 59. Föräldrabloggar.se 7 augusti, 2009 on 03:33 Svara

  Grattis, du är en av 100 bloggar som tagit sig in på vår Topp 100-lista denna vecka, grattis!

  Toni
  Föräldrabloggar.se

 60. Föräldrabloggar.se 7 augusti, 2009 on 03:33 Svara

  Grattis, du är en av 100 bloggar som tagit sig in på vår Topp 100-lista denna vecka, grattis!

  Toni
  Föräldrabloggar.se

 61. Hanna 7 augusti, 2009 on 05:39 Svara

  Så där "sne" blev min mage också. :-)

 62. Hanna 7 augusti, 2009 on 05:39 Svara

  Så där "sne" blev min mage också. :-)

 63. Johanna 7 augusti, 2009 on 06:53 Svara

  hihi, så fin! Ser ut som en pojkmage 😉 Haha, alla dessa teorier, jag blir tokig… Jag har fått höra att jag också har pojkmage i alla fall. Det syns inte heller på mig bakifrån. Jag har överhuvudtaget ingen stor mage men liv och rörelse är där i alla fall! Övermysigt! Kram till dig och bebis

 64. Johanna 7 augusti, 2009 on 06:53 Svara

  hihi, så fin! Ser ut som en pojkmage 😉 Haha, alla dessa teorier, jag blir tokig… Jag har fått höra att jag också har pojkmage i alla fall. Det syns inte heller på mig bakifrån. Jag har överhuvudtaget ingen stor mage men liv och rörelse är där i alla fall! Övermysigt! Kram till dig och bebis

 65. Anna 7 augusti, 2009 on 07:07 Svara

  En riktig pojkmage skulle jag vilja säga trots att jag såg kommentar ovan om tjejmage 😉
  Jag hade också en mage som inte syntes bakifrån. Min man berättade för sin morbror om att det inte syntes bakifrån att jag var gravid men att jag hade en enorm mage framåt. Morbrodern trodde att det var ett skämt tills han såg det själv, hehe. Var många som tyckte min mage var väldigt stor men det var nog mest att den putade så mycket framåt.
  Jättefin mage i alla fall! :)

 66. Anna 7 augusti, 2009 on 07:07 Svara

  En riktig pojkmage skulle jag vilja säga trots att jag såg kommentar ovan om tjejmage 😉
  Jag hade också en mage som inte syntes bakifrån. Min man berättade för sin morbror om att det inte syntes bakifrån att jag var gravid men att jag hade en enorm mage framåt. Morbrodern trodde att det var ett skämt tills han såg det själv, hehe. Var många som tyckte min mage var väldigt stor men det var nog mest att den putade så mycket framåt.
  Jättefin mage i alla fall! :)

 67. Annika tintin o mio 7 augusti, 2009 on 08:47 Svara

  ser ut som min mage gjorde….

 68. Annika tintin o mio 7 augusti, 2009 on 08:47 Svara

  ser ut som min mage gjorde….

 69. I våran lilla vrå 7 augusti, 2009 on 09:02 Svara

  kul att se magen från olika håll.. ha en bra fredag. kram

 70. I våran lilla vrå 7 augusti, 2009 on 09:02 Svara

  kul att se magen från olika håll.. ha en bra fredag. kram

 71. Josefine 7 augusti, 2009 on 09:25 Svara

  Tack för kommentaren på min blogg. Vi tycker också Gibson är lite coolt, fast det var inget vi tänkte på när vi kom på det!

  Så avundsjuk jag blir när jag tittar in hos dig. Jag saknar sååå att vara gravid, även om det var riktigt tungt och jobbigt under hösten och fram tills han föddes. Det är ändå en speciell känsla att vara gravid; spänning, förväntan, ovisshet, en massa nya saker som händer hela tiden. Fast jag är glad att min lille prick är här! =)

  Lycka till med graviditeten, och välkommen tillbaks!

  /Josefine

 72. Josefine 7 augusti, 2009 on 09:25 Svara

  Tack för kommentaren på min blogg. Vi tycker också Gibson är lite coolt, fast det var inget vi tänkte på när vi kom på det!

  Så avundsjuk jag blir när jag tittar in hos dig. Jag saknar sååå att vara gravid, även om det var riktigt tungt och jobbigt under hösten och fram tills han föddes. Det är ändå en speciell känsla att vara gravid; spänning, förväntan, ovisshet, en massa nya saker som händer hela tiden. Fast jag är glad att min lille prick är här! =)

  Lycka till med graviditeten, och välkommen tillbaks!

  /Josefine

 73. Linda 7 augusti, 2009 on 11:55 Svara

  Så fin magen har blivit! :)
  Måste ju kännas jätte mysigt!

 74. Linda 7 augusti, 2009 on 11:55 Svara

  Så fin magen har blivit! :)
  Måste ju kännas jätte mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna