VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Magbild vecka 13 (12+1)

Ja nu framöver gissar jag på att det kommer växa en hel del så det kan ju vara kul att dokumentera magens utveckling ;-). Själva bebismagen är en bit nedanför naveln där livmodern växer. Där har det börjat puta denna veckan och det är lite hårt när man känner, men det är nog mest som det känns och inte syns. Däremot så är hela magen svullen och allt flyttas ju av den växande livmodern.

Byxorna köpte jag i ullared och är lite lösare modell så de är nog de enda jeans jag kan ha nu utan att det trycker för mycket på magen :-). Jättesköna är dom som tur var, och 3/4 längd på så de är perfekta nu till vår och sommar.

Morgonillamåendet verkar vara tillbaka, har mått illa ett par dagar i rad nu och idag har jag redan spytt 2 gånger. Usch och fy, men tur i oturen är kanske då att jag inte har nåt jobb just nu haha…


Kommentarer


 1. ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥ 23 april, 2009 on 09:41 Svara

  Uscha, inte saknar man det där morgonillamåendet. Sambon fick komma med knäckebrödsmackor till sängen för att jag var tvungen att äta lite innan jag gick upp… då mådde jag inte lika illa. Men så var jag tvungen att vara på jobbet. Skönt att du slipper det i allafall!!

  Vilken söt mage du har fått! :)

 2. Anette 23 april, 2009 on 09:45 Svara

  Tack! Hoppas du också får en härlig dag i detta fina väder! Ska ut snart o bara njuta av ledigheten.

 3. Elin 23 april, 2009 on 09:57 Svara

  Va fint! Jag har följt din blogg ett tag, hittade hit för ca ett år sedan när du bloggade om giftermålet. Jag och mannen gifte oss en månad efter er. Jättekul att ni väntar barn, vi hoppas oxå göra det snart! :)

  /Elin

 4. Angel 23 april, 2009 on 10:04 Svara

  va söt magen är,haha kul att du alltid skrattar bort att du inte har jobb s du e så go

 5. Fru Evelina 23 april, 2009 on 10:10 Svara

  Elin – håller tummarna stenhårt för att ni snart får vara med om miraklet det faktiskt är att få barn. finns inget häftigare :-)

  kram!

 6. emelie 23 april, 2009 on 10:12 Svara

  sv: haha, ibland gör man roliga saker när man sover.. :) min mamma ska också få bebis i november ungefär..

 7. I Z Z A H .-. S V A R A R 23 april, 2009 on 10:15 Svara

  TACK ska du ha gumman =) jo jag hoppas verkligen att jag gör de jag med 😀 vad sker idag ?

 8. Angel 23 april, 2009 on 10:15 Svara

  jo d förstår jag,samma här faktiskt.Jodå äter sallad för fullt GRÖN sallad,för vare sig detä r tabeltter eller inte måste jag få värdena uppåt spec folsyran i 6 mån innan jag är redo så jag glömmer INTE salladen mm

 9. Sara 23 april, 2009 on 10:19 Svara

  Herregud man blir ju så avundsjuk.. men bara positivt.. ja längtar tills ja får ett barn:) känns så underbart, dock inte att spy och må illa dock:)

  Ikväll kommer min Fredrik hem, så ikväll blire myspys=)

 10. Mirry 23 april, 2009 on 10:23 Svara

  Så söt blogg du har!

  Tyck till i dagens fråga om du har lust :)

 11. Amanda 23 april, 2009 on 10:40 Svara

  Tack så jätte mycke! Men börjar bli lite långt nu! Men ska äntligen klippa mig på månda :) Hoppas du får en kanondag!

 12. Mindy 23 april, 2009 on 10:50 Svara

  Godmorgon gumman..Så söt mage du har fått men liten om man gemför med min :) Hoppas att du får en skön torsdag.Ska ni ta reda på vad du bär på när man kan se det eller ska ni ha det som en överaskning? kram kram

 13. ELIN [ dizzylicious ] 23 april, 2009 on 10:58 Svara

  Visst putar det lite :) Du kommer nog få en kanonsöt liten mage! Åh jag blir så avis :) Men glad för eran skull :)

 14. Jessica Limont 23 april, 2009 on 11:06 Svara

  Svar; jo jag tänkte också på det först, men då blir den för tajt över bysten :/ usch är så stressad, hoppas verkligen att jag kommer hitta en ny! :)

  Åååh vet du va det blir för kön på barnet? 😀

 15. sanna 23 april, 2009 on 11:12 Svara

  nej, jag vet, det är helt sjukt vilet mirakel det är egentligen! jag är så tacksam att jag fick uppleva det! du har en så himla häftig tid framför dig, gud så mysigt!

  inte kul med morgonillamående dock! jag mådde också svinilla till efter v 20 men hanterade det med massor av fräscha frukter och sånt innan jag klev upp. hoppas det ger med sig snart så du får njuta mer av allting :)

 16. Mandan 23 april, 2009 on 11:16 Svara

  Ullared har allt bra grejer:) jag bor bara fyra mil därifrån så är superskönt! Min mage har vuxit till sig, och jag använder numera tights, eller min pojkväns baggy jeans. tycker de tajta gör ont och spänner. Dessutom glider de ner under magen! Jag trodde illamåendet skulle vara borta under en längre tid än en vecka! Mådde dåligt igår så igårkväll tog jag en postafen och idag mår jag bra =) Har du provat med de tabletterna? Kramar

 17. Emelinda 23 april, 2009 on 11:23 Svara

  Ullared gillar vi, ska dit i juni :)

 18. Jonna 23 april, 2009 on 12:17 Svara

  Du ser, va vad det jag sa..det där rackans illamåendet kan komma och gå länge till 😉

  Bra att dokumentera magen, det var jag så himla dålig på. Och sen när bebisen kommer, ta månadskort!

 19. Anonym 23 april, 2009 on 12:20 Svara

  tack!

  så du är gravid, så kul! GRATTIS..

  Hur lång gången är du?

  Du har inte blivit så tor om magen än ! 😉 men de kommer väl =)

 20. oj, nu råkade jag skicka anonymt, de var jag som skrev de där…

 21. Nadja 23 april, 2009 on 12:31 Svara

  De är så roligt med dom första bilderna, nu när man kikar tillbaka så undrar man hur man kunde tycka att magen var svullen?! skrattar =))

  Jag hoppas på att jag snart kan börja ge mig på barnvangspromenader, känns som att de är en bit bort men så är de..ingen stress! =)

 22. Mandan 23 april, 2009 on 12:37 Svara

  Folsyra? ojdå! nej har jag inte hört. tror inte ens det finns med i de brustabletterna jag äter nu..:O shit, måste åka iväg och inhandla det!

  ja postafen morgon och kväll, det var rutin det. Har dock inte spytt på grund av illamående än. Tajta jeans går hyffsat på morgonen men på eftermiddagen (efter maten) blire jobbigt!

  Kramkram

 23. Linda 23 april, 2009 on 13:36 Svara

  Söta magen!! :)

 24. Anonym 23 april, 2009 on 14:58 Svara

  Sån söt liten mage. 😛

  Sådär ser jag ut om magen varje dag, utan att vara gravid! Hehe! Pinsamt värre.

 25. Alisa -[Amor Vincit Omnia]- 23 april, 2009 on 14:59 Svara

  Åååh har itne besökt din blogg på evigheter! Och nu klickade jag in mig och ser att ni väntar barn!:)

  GRAAATTIS!

 26. Johanna 23 april, 2009 on 17:46 Svara

  Hej!

  Ville bara säga att jag börjat kika förbi din blogg lite då och då. Den är supertrevlig att läsa och du bjuder verkligen på dig! Själv är jag i samma sits som dig, går in i V. 13 i morgon, fredag! Håller tummarna för din lilla familj! Än så länge är min grav hemlig i vissa kretsar, därför vill jag inte lämna ut min bloggadress riktigt än! Vi stöter säkert på varandra fler ggr!

  Ha det så bra så länge!

 27. Fru Evelina 23 april, 2009 on 17:49 Svara

  Johanna – Åh GRATTIS!!! Hoppas allt går bra och att du får må bra!

  Kika gärna in och lämna din bloggadress när det är mindre hemligt ;-)!

  Kram!

 28. maria 23 april, 2009 on 20:09 Svara

  vilken go mage, å tänk snart blir den ännu goare :)

 29. denise 26 april, 2009 on 18:18 Svara

  Du kommer få en riktigt söt gravidmage ^^ fast det är alltid fint med gravida :)

  Vi var nere vid sjön med Wilma, jag o emil idag:) Hon är ju bara för go! Man blir bara mer o mer sugen 😉

 30. Anna & Mimie 27 april, 2009 on 20:17 Svara

  Hejjj ;D

  Skulle du kunna rösta på oss i en tävling ? :)

  Det skulle vara hur gullig som helst , vi är nmr 8 :) (a)

  http://fridasjoblom.blogg.se/2009/april/finalisterna-i-veckans-blogg-1.html Taaack 😀

  / Anna & Mimie

 31. Anna 28 april, 2009 on 16:14 Svara

  Grattis till det lilla miraklet! :) Jag följde din blogg innan ni gifte er och även ett tag efter. Sen blev det uppehåll när mitt egna mirakel kom i december förra året. Hittade dock tillbaka nu och tycker verkligen det ska bli jättekul att följa med på er resa :) Att vara gravid är det häftigaste jag varit med om och förlossningen är snäppet häftigare. Och att vara mamma är helt otroligt underbart. Du har verkligen en underbar tid framför dig. Måste dock säga att jag inte saknar illamåendet 😉

  Jag tyckte min mage började synas i vecka 12-13 och var så stor i vecka 20 men när jag sen satt i vecka 30 och framåt och kollade tillbaka på magbilderna insåg jag att det knappt syntes i vecka 20, haha :)

  Lycka till med allt!

  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna