VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lilla bebis

Allt gick bra på inskrivningen, men jag ska tillbaka på måndag och ta blodproven ;-). Vi fick även tid till det första ultraljudet som vi såklart ser fram emot enormt mycket! Enligt sista mens är BF 30 oktober men jag tror inte att det stämmer och gissar själv på BF 1-2 november. Vad som stämmer får vi veta på ultraljudet som blir den 22 april.

Blivande föräldrar. Fast jag tycker man blir mamma och pappa redan när bebis ligger i magen!

Just det, jag har redan gått upp 3 kg ungefär haha! Och jag som inte ätit speciellt mycket och inte varit sugen på nåt under några veckor, hur ska detta sluta nu när jag fått tillbaka matlusten? Men som sagt – ALLT för bebis :-D!


Kommentarer


 1. Malin 31 mars, 2009 on 17:40 Svara

  Va roligt med inskrivningen! Vi har inte våran förrän den 20 april och UL:et kommer nog inte bli förrän i början av juni tror jag. 🙂

 2. Marlene 31 mars, 2009 on 17:41 Svara

  Det gäller alla saker, musik, filmer, serier, spel osv. Men sen kan man ju spekulera i vad som kommer vara mest utsatt. Om ett par månader kan man nog avgöra om det funkar eller inte.

  Skönt att det gick bra idag. 🙂

  Kram

 3. Angel 31 mars, 2009 on 17:47 Svara

  va kul,ännu närmare min födelsedag ju.

 4. Nadja 31 mars, 2009 on 17:49 Svara

  Spännande!! Dagen innan vår BF ska ni på UL hihi =))

  Jag gick upp massa i vikt i början, trodde jag skulle vara en heffaklump vid detta laget men de stannade av nu mot slutet..går inte upp lika mkt i veckan nu som innan så de ska nog gå bra ska du se hihi

 5. Malin Lj 31 mars, 2009 on 17:52 Svara

  Va härligt att ha fått vara på inskrivningen:) Förstår att ni längtar till UL, det är speciellt! Men ni verkar ha fått det tidigt? skönt för er, vi fick ju vänta en evighet kändes det som…

  kramar

 6. Sofia 31 mars, 2009 on 17:54 Svara

  Åh, vad roligt med inskrivning och allt 🙂 Och jag som fyller år den 2 november! Då kanske jag och bebis får samma födelsedag 😉

  KRAM!

 7. Evve 31 mars, 2009 on 17:55 Svara

  Åh va skönt att allting gick bra 🙂

 8. ulrica 31 mars, 2009 on 18:01 Svara

  Vad som stammer far man se nar bebben val ploppar ut 🙂 LYcka till!!! Gud sa spannande…

 9. Caroline 31 mars, 2009 on 18:06 Svara

  Vad mysigt allt låter!! Glad för er skull!

 10. Lena 31 mars, 2009 on 18:13 Svara

  Roligt att det gick så bra på inskrivningen. Ul:et är något att se fram emot. Jag har mitt andra nu på torsdag…så nu längtar jag tils det. Ska bli kul att få se den lilla krabaten igen.

  Kram

 11. Malin Lj 31 mars, 2009 on 18:24 Svara

  Aha, då förstår jag:)

 12. Annelie 31 mars, 2009 on 18:25 Svara

  Vad roligt att du varit på inskrivning. Du borde ligga ungefär samtidigt som jag var gravid (fast jag var gravid för 2 år sedan). Jag hade BF 27 oktober tror jag det var 🙂

 13. Becka 31 mars, 2009 on 18:43 Svara

  Solen är borta här också. Men det är vår i luften! 🙂

  Ja, det är härligt att planera framåt, inte bara för denna veckan, eller en månad fram. This is the real "shit"!! 😉

  Ha en skön kväll! 🙂

 14. bella 31 mars, 2009 on 19:16 Svara

  Oj vad tidigt ni får gå på UL.

  Mina kompisar har fått gå när dom är i v 17-19. 🙂

  kram

 15. Kristin 31 mars, 2009 on 19:17 Svara

  Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på hela sex välgjorda, fina designer. Klicka in er på länkarna nedan för att få mer information samt se dem såklart!

  http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#comment

  http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-6.html#comment

  http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#comment

  http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-4.html#comment

  http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-2.html#comment

  http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#comment

  Ha en fortsatt bra dag! Kram Kristin

 16. fanny 31 mars, 2009 on 19:26 Svara

  här hänger man inte med i svängarna det minsta 😀 vilken underbar nyhet gumman! GRATTIS till er. Det är bra att du förstår vad jag menar med mitt inlägg, jag skriver ju för mig och alex och våra prioretiringar (stavas det så?) är att skaffa oss utbildningar och bra jobb innan 🙂 alla är olika och tur är väl det för annars hade det nog varit värsta babyboomen just nu 😉 både jag och alex längtar så mycket efter barn och prata om det ofta, men som sagt, den tiden kommer också! nu njuer vi av varandra och fixar allt vi vill fixa innan det kommer en till i familjen. och att skaffa barn i 27 års åldern är en bra ålder tycker vi 🙂 medelåldern ligger på 30 +. jag tror både jag och alex är lite skadade sen barndommen också. båda våra familjer har haft det dåligt ställt.. och det är väl en skräck att hamna där också. jag vet hur jag är också. pluggar jag inte nu, och skaffar barn, kommer jag aldrig att plugga. tyvärr. evelina! jag är jätteglad för eran skull och det ska bli jätttemysigt att följa din graviditet 🙂 massa kramar!

 17. fanny 31 mars, 2009 on 19:28 Svara

  här hänger man inte med i svängarna det minsta 😀 vilken underbar nyhet gumman! GRATTIS till er. Det är bra att du förstår vad jag menar med mitt inlägg, jag skriver ju för mig och alex och våra prioretiringar (stavas det så?) är att skaffa oss utbildningar och bra jobb innan 🙂 alla är olika och tur är väl det för annars hade det nog varit värsta babyboomen just nu 😉 både jag och alex längtar så mycket efter barn och prata om det ofta, men som sagt, den tiden kommer också! nu njuer vi av varandra och fixar allt vi vill fixa innan det kommer en till i familjen. och att skaffa barn i 27 års åldern är en bra ålder tycker vi 🙂 medelåldern ligger på 30 +. jag tror både jag och alex är lite skadade sen barndommen också. båda våra familjer har haft det dåligt ställt.. och det är väl en skräck att hamna där också. jag vet hur jag är också. pluggar jag inte nu, och skaffar barn, kommer jag aldrig att plugga. tyvärr. evelina! jag är jätteglad för eran skull och det ska bli jätttemysigt att följa din graviditet 🙂 massa kramar!

 18. Maria 31 mars, 2009 on 19:32 Svara

  Grattis till er nya tillskott!

  Ni har en väldigt fin blogg!

 19. Sanna 31 mars, 2009 on 19:51 Svara

  Ni är så fina ihop:)

 20. Cissi 31 mars, 2009 on 19:52 Svara

  Mamma och pappa… Vad fint det låter!

 21. fanny 31 mars, 2009 on 20:00 Svara

  det är det finaste som finns! att få barn är det bästa som kan hända en (har jag hört) 🙂 och det tror jag verkligen! 🙂 är verkligen jätteglad för eran skull. blir helt varm i hjärtat!det viktigaste är att man själv tar beslut som blir bra för var och en. hade inte utbildning spelat en sån stor roll i dagens samhälle så hade jag redan haft tio ungar ^^ hoppas illamåendet går över snart! massa kramar!

 22. Anonym 31 mars, 2009 on 20:00 Svara

  vad spännande! då kan jag sitta och jämföra bilderna på min mage med din… så mysigt! Nä inget syskon ännu. Om det skulle bli ett till barn så får det nog vänta, jag vill jobba lite först 🙂

 23. fanny 31 mars, 2009 on 20:01 Svara

  det är det finaste som finns! att få barn är det bästa som kan hända en (har jag hört) 🙂 och det tror jag verkligen! 🙂 är verkligen jätteglad för eran skull. blir helt varm i hjärtat!det viktigaste är att man själv tar beslut som blir bra för var och en. hade inte utbildning spelat en sån stor roll i dagens samhälle så hade jag redan haft tio ungar ^^ hoppas illamåendet går över snart! massa kramar!

 24. Annelie 31 mars, 2009 on 20:01 Svara

  vad spännande! då kan jag sitta och jämföra bilderna på min mage med din… så mysigt! Nä inget syskon ännu. Om det skulle bli ett till barn så får det nog vänta, jag vill jobba lite först 🙂

 25. Hanna 31 mars, 2009 on 20:11 Svara

  Skönt att det gick bra.

 26. Emm 31 mars, 2009 on 20:12 Svara

  Kul att höra att det gick bra idag:)

  Måste vara en sån häftig känsla att ha någon som växer där inne och att man ska bli förädrar:)!!!

  Ha de fint, Kram kram

 27. bella 31 mars, 2009 on 20:18 Svara

  jahaja.. 🙂

  Ja, just nu lutar det mest åt den 25 juni 2010. Midsommarafton. :)Det är både vårt datum (25e) men sen kom vi också på att samuel är döpt det datumet. fast 83 var det midsommardagen. men ändå. 25 juni kommer det nog bli. blir nog att boka kyrka i sommar om det blir av. ska prata med pappa först. 🙂

  iiiiiiihhhhhhh, evelina tänk om det nu blir av!!!!! jag dööööööööör!

 28. nadja luong 31 mars, 2009 on 20:29 Svara

  heeej! jag har inte haft internet på sistone, så har ej hunnit hänga på din blogg. Men det var ju ritkigt rolig nyhet när man väl klickade in här,. Vad kul att ni ska bli föräldrar nu. Grattis frugan E! jag blev med glad för er skull, iihihi jag älskar ju barn, så blir så glad för andra osm får barn. Dessutom tycker jag verkligen om din fotovägg, kommer att sno den iden^^ KRAM

 29. Cissi 31 mars, 2009 on 20:53 Svara

  Superfin fotovägg! Snart blir den utökad med massa bebisfoton… 🙂

  Jag hade också svårt att ta blodprov tidigare – de fick sticka mig flera gånger och leta.. Hua! Men när man är gravid har man mer blod än vanligt och blodtrycket är högre så för mig var det nemas problemas att ta blodprov under graviditeterna. Före, mellan och efter däremot… Usch.

  Hoppas att det går bra för dig!

 30. Evve 31 mars, 2009 on 20:58 Svara

  Ja det känns väldigt bra att kunna göra det faktiskt. Alltid hjälper det väl någon 🙂

 31. Josefine 31 mars, 2009 on 21:17 Svara

  Vad fina ni är på bilden! Lycka till med bebisen!

 32. jossan 31 mars, 2009 on 21:23 Svara

  spännande!!

 33. Sara M 31 mars, 2009 on 22:04 Svara

  Va roligt. så häftigt med ultraljudet!Bli som sagt inte förvånad om du blir tillbaka flyttad. titta på mig 2 veckor. 🙂

  kram

 34. Emelinda 1 april, 2009 on 08:29 Svara

  Vad härligt att höra att inskrivningen gick bra 🙂 BF den 1:a nov låter bra, då får jag en födelsedagskompis 😛

 35. Nina 1 april, 2009 on 09:33 Svara

  va roligt att allt gick bra 😀

  minns första gången då jag var gravid, då jag fick missfallet. då gick ja upp kanske 5 kg på 8 veckor. å ja reagera inte ens på det, hahah 😀 (alltså ja visste ju inte att jag var gravid).. så hormonerna gör mkt dem 😀

  hur känner du dig annars? är du trött? kram

 36. Ni är ju redan föräldrar, du är ju mamma till ditt älskade barn i magen 🙂

  De är värda varenda kilo man lägger på sig, huvudsaken att man (du) mår bra!

  Kram söta

 37. Anette 1 april, 2009 on 19:39 Svara

  Så härligt att det gick bra. Kommer ihåg att väntan till först UL var enorm! Och det är en så stark känsla, jag blev helt ställd, grät nästan…

  Fortsatt lycka till 😉 KRAM

 38. THE TRUTH ABOUT TEREZE 1 april, 2009 on 19:47 Svara

  Allt bra med dig denna underbara onsdag? 🙂

 39. Tilda, ung mamma och blivande fru 1 april, 2009 on 22:16 Svara

  Grattis till graviditeten! Att bli föräldrar är det finaste som finns!!!

 40. Pernilla 19 april, 2010 on 12:04 Svara

  Grattis till graviditeten =)
  Jag är själv gravid, men ej gått ut med det på min blogg ännu…ska göra det efter vecka 12. Är i vecka 11 nu.

  Ha en fortsatt bra dag och lycka tiill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna