VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Time to say goodnight

Åh idag har jag ätit "riktig" mat för första gången på hur länge som helst! Underbart ju, och så skönt att liksom få bli åtminsone lite mätt haha… Såg ett program på tv:n där det var med grillad kycklig så det var jag absolut tvungen att ha. Inget annat än just grillad kyckling. Så stackars (men otroligt underbara) Fredrik fick snällt vända i dörren efter 9 timmars jobb och åka och handla åt sin gravida fru trots att vi har massa mat hemma. Ni som är gravida vet nog hur det är, mycket knäppa ideér man kan ha alltså. Det roligaste är ju att jag skrattade i smyg åt min syster när hon var i början av sin graviditet för några månader sen, trodde väl att hon hittade på en del haha… Men tji fick jag!

Nu ska jag förflytta mig från liggposition i soffan till liggposition i sängen. Måste få de där minutrarna av prat med min kära innan det är dags att sova!

Imorgon är det helg igen, lovely!
KRAM & godnatt


Kommentarer


 1. sanna 26 mars, 2009 on 22:20 Svara

  haha, det var lite roligt, men hade jag inte kunnat somna om hade jag ju blivit djävulen själv 😉

  skönt med promenad, duktig du är som tar dig ut trots illamåendet! första veckorna låg jag typ i soffan och mådde skit och var så sjukt trött.

  promenerar lite nu i slutet, i långsam lunk, men bättre det än ingenting, man blir faktiskt riktigt pigg 🙂 och du, den där grillade kycklingen blev jag också sugen på, blir kanske morgondagens middag här hos oss 🙂

 2. Miia - There´s no place like home 26 mars, 2009 on 22:33 Svara

  Mums med grillad kyckling ju!

  Japp, imorgon är det fredag och helg… Yes!

  Sov gott gumman!

 3. [ S O L A Z E - Malin ] 26 mars, 2009 on 22:45 Svara

  Fin blogg 🙂

  Kolla gärna in min och lämna en kommentar 😀

  /Solaze – Malin

 4. Emm 26 mars, 2009 on 22:45 Svara

  Ville bara önska en trevlig helg till er tre får man skriva nu;)

  Vad ska ni hitta på?

  jag åker till min mamma under helgen!

  Ha de fint, Kram kram

 5. AnnaMalin 26 mars, 2009 on 22:48 Svara

  Sv: Javisst är det skönt att sova länge?! 🙂 Önskade jag kunde göra det oftare!

  Hih, vad roligt med alla sug man får som gravid! Undrar hur det kommer bli för mig om jag en vacker dag får bära på ett mirakel! Mamma kunde inte dricka annat än mineralvatten, undra om man ärver det haha…

  Jättekul att läsa om din graviditet vännen! Hoppas att illamåendet släpper så småningom. Ta hand om er så länge och god natt !! Kram!

 6. Anonym 26 mars, 2009 on 22:57 Svara

  Du kan alltså inte ens själv gå och handla? Stackars din pojkvän om det ska fortsätta såhär i 9 månader..

 7. Carolina 26 mars, 2009 on 22:59 Svara

  Hej snygging!

  Tack så mycket för komplimangen. Det värmer. 🙂 O jag måste säga att du också passa jättebra i lugg. Tycker din är jättefin.

  Ja, det är jättekul med valpkurs men jag tyckte synd om alla små valparna som frös så de skakade. Men när de väl hade kommit in i värmen var allt glömt och dom härjade vilt. 🙂

  Ni verkar ha en riktig otur med vädret där i Eksjö. Låter som om det är en riktig håla där all snö samlas. Fast när jag kollade ut genom fönstret nyss såg jag att det börjat snöa här igen. Tycker allt att våren kan komma tillbaka igen. Vill hänga undan att tunga, tjocka och tråkiga vinterkläder.

  Hoppas ni har haft en riktigt trevlig kväll. Skönt att du har kunnat äta lite riktig mat igen ju. Tror bebis blev nöjd också! 🙂

  Massa kramar

 8. Malin S 26 mars, 2009 on 23:12 Svara

  Jag var jättenära att börja gråta i början av graviditeten för att apelsinerna var slut hemma. Hade en fruktsalladsperiod men nu (i femte månaden) kan jag äta precis allt. Eller nä, juleskumgodis funkar inte. Då spyr jag nog. Fick sådan enorm avsmak på dem alldeles i början. Konstig man är 😉 Sov gott och ha en mysig helg !

 9. bella 26 mars, 2009 on 23:41 Svara

  vill också. Är ju på 7e försöker denna månad. Men den här månaden tog vi ett "break" om man får säga så…

 10. anna 27 mars, 2009 on 00:01 Svara

  Hej gumman!!

  Har inte läst på ett tag nu och till min stora glädje läser jag detta, NI är gravida. åååååååååååååå GRATTIS till er båda, kommer bli fantastiska föräldrar. Blev så glad när jag läste.

  Ja, man får passa på att unna sig lite extra gott nu när du äter för två. Ha en toppen helg

  kram anna

 11. Karin 27 mars, 2009 on 00:52 Svara

  Åhhh va gott!

  Det va du värd gumman 🙂

 12. Biggan 27 mars, 2009 on 06:40 Svara

  Grattis och så himla kul att ni ska bli föräldrar! Jag tänkte på den där sjukdomen du misstänks ha. Kan den påverka bebisen där inne, typ större risk för missfall eller skador på bebisen?

  Fred & Kärlek

 13. Johanna 27 mars, 2009 on 08:22 Svara

  Gud va skönt att du har kunnat äta:)

  Ha en bra dag:)

 14. Fru Evelina 27 mars, 2009 on 08:37 Svara

  "Du kan alltså inte ens själv gå och handla? Stackars din pojkvän om det ska fortsätta såhär i 9 månader.."

  Jag kan självklart handla själv, men när man mår så illa som jag och alla andra gravida kvinnor gör emellanåt är det väl inte mer än rätt att männen handlar åt oss?? De är trots allt delaktiga i det här även om de slipper alla krämpor. Dessutom tror jag att fredrik gillar att hjälpa mig med det han kan nu när jag mår dåligt.

  Vet inte om du är kille eller tjej, men är du tjej antar jag att du aldrig varit gravid och är du kille hoppas jag att du ändrar tankesätt tills den dagen din tjej väntar ditt barn och behöver din hjälp.

 15. Tessan 27 mars, 2009 on 08:37 Svara

  Wooooww!!! GUD så kul 🙂 Läste din blogg och blev alldeles chockad, och glad för eran skull. GRATTIS!!

 16. Hehe jag kommer ihåg det där. Och Fredrik fick alltid äta själv i köket för jag hatade allt han åt och jag åt liggandes i soffan i vardagsrummet. Stackarn hade inte ens körkort så han fick flörta in sig hos lagkompisarna för att åka å handla åt mig eller så fick han gå. Tycker synd om honom nu när jag tänker efter! Sen när jag kunde börja vara ute så skjutsade jag honom till affären men väntade i bilen, spydde typ av lukten där inne i affärn!

  Just ja, du vet att du inte får göra rent kattlådan va? Eller ni kanske inte har sån eftersom era katter är ute så mycket?

 17. Sanna 27 mars, 2009 on 09:41 Svara

  Alltså till dig som frågade om Evelina inte kan handla själv: Mår man illa då orkar man inte göra mkt, jag mådde jätteilla och hade kväljningar hela tiden de första 3 månaderna av min graviditet. Det var inte lätt att gå och handla då man kunde bli spyfärdig när man passerade vissa maträtter som luktade i butikerna t ex. Och man blir extremt trött i början särskilt då allt händer i kroppen. Så det minsta man kan begära av männen är att de hjälper till och bidrar på sitt sätt. De kan inte baka babyn men de kan få babyns ugn att vara underhållen och funktionsduglig:) Många män känner sig lite utanför under graviditeten och de första månaderna då de inte kan känna babyn i magen och de inte heller kan amma babyn då är det en bra sa att de hjälper en annars med div göromål för att de ska känna sig delaktiga och känna att de behövs. En mkt bra grej anser jag för att skapa närheten i den nya enheten som bildas sen , eller treenigheten? 🙂 Hoppas nästan att du är tjej och aldrig varit gravid och får världens illamående t ex så ska vi se vem som inte vill gå och handla eller göra annat än att ligga och sova eller i soffan de första månaderna;) Om några veckor kommer du att må mkt bättre Evelina, det känns ett tag som att man inte är gravid. Från vecka 12 till rutinultraljudet var jag helt säker på att jag inte var gravid längre då jag inte kände någonting förutom en mild mensvärksliknande smärta/obehag. Men jo där fanns ju en livs levande liten minibaby vid ultraljudet:) Ta många magbilder och foton på er två ihop med magen sedan annars ångrar ni er lovar:) Tipsar om att nu i sommar ta fina bilder ute i naturen, det är jättefint och roligt minne att ha:) T ex på en öde badstrand eller så vid solnedgången osv. Det har vi gjort:)

 18. kattix 27 mars, 2009 on 09:47 Svara

  hej..hoppade in på din blogg via söta annas blogg…grattis till graviditeten…jag har själv barn så jag vet hur det är…min gubbe fick köra till statoil klockan halv tolv på natten för att köpa lakris…hade sånt sug att jag var nojjig….

  ha en bra dag…

 19. Fru Evelina 27 mars, 2009 on 10:54 Svara

  Sanna – eller hur!? håller med dig i vartenda ord, och som du skriver så tror jag karlarna ändå gillar att få göra något som har med graviditeten att göra eftersom de inte är lika delaktiga fysiskt…

  tack för tips angående foton!!

  kramar

  kattix – välkommen 😀 och KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna