VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA PLANER FÖR VÅREN

IMG_6216

Detta kom jag upp till i morse <3

Nu har den där förkylningen som jag och Idun hittills klarat oss ifrån knackat på hos mig. Jag känner mig helt förstörd i huvudet och är så trött, så trött. Somnar i soffan på kvällarna (händer liksom bara när jag är gravid annars) och huvudet dunkar. Så jag är galet tacksam för att jag får samla sömn en stund till när M har gått upp med Aston redan strax efter 06. Tänker att det kanske inte bryter ut sådär ordentligt om jag får sova tillräckligt. Men Aston sover bra på nätterna igen! Igår sov han hela natten i sin säng utan ett pip fram till kvart över 6, idag ville han över vid halv fem och mysa vidare. Vore fantastiskt om han är tillbaka i sina gamla sovvanor ;). Nu börjar den ena framtanden uppe spricka igenom så den har nog varit jobbig för honom.

Vi har tagit ett nytt beslut angående våren, vilket känns SÅ bra! Förra veckan insåg jag att jag ska ha praktik hela mars om jag förstått det rätt, vilket innebär att det inte funkar att M jobbar halvtid som vi tänkte han skulle börja med i februari. Om han jobbar halvtid och jag pluggar med i snitt två föreläsningsdagar i veckan kan Ms mamma vara med barnen i de 2-3 timmarna de 2 dagarna i veckan det handlar om innan M kommer hem (han skulle isf börja tidigt och sluta kring lunch). Men varje dag i en månad blir nog för mycket för henne… Så då kollade vi igenom föräldradagarna (vi har ju många kvar eftersom vi som sagt har två barn på en föräldraledighet) och meddelade Ms jobb. Så nu ska han vara föräldraledig hela mars ut också! Känns fantastiskt! Då blir det april och maj som han jobbar halvtid och svärmor får vara barnvakt innan jag tar sommarlov och är föräldraledig igen. Det enda som påverkas negativt är ekonomin, men vi klarar det och då får det vara så denna korta perioden.


Kommentarer


  1. Emma 19 oktober, 2016 on 10:48 Svara

    Vilken mysig bild!❤️❤️

    • Evelina 19 oktober, 2016 on 22:46 Svara

      Ja det var en vacker syn ?

  2. Milla 19 oktober, 2016 on 12:15 Svara

    Tänk så många bollar du har i luften och ni hanterar det så bra,medans jag varken vet ut eller in med karriären haha.

    • Evelina 19 oktober, 2016 on 22:46 Svara

      Tack snälla! Hoppas det klarnar för dig snart, det är ju först då man kan gå all in ☺️❤️

  3. Elina 19 oktober, 2016 on 12:29 Svara

    Det låter som en vettig plan! ☺️?

  4. Karin B 19 oktober, 2016 on 18:34 Svara

    Tur att ni kunde lösa det på annat sätt!

    Jag har chansen att bli Veckans blogg på Besökstoppen. Det hade varit kul om du röstade på Junitjej i högerspalten här: http://bloggar.besökstoppen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna