VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OCH SÅ JACKAN…



Och här är nya jackan på! Den invigdes när vi gick till affären hela familjen tidigare. Fredagsmiddag och fredagsgott skulle inhandlas.


Nu vill jag helst lägga mig ner i soffan (igen), är så himla trött idag. Säkert för att mina bröst har växt minst en kupstorlek bara idag ungefär, aj! Precis som förra gången känns det emellanåt som att de ska växa om magen för det var då inte magen som kändes störst där på slutet ;)… Men, plocka plommon står först på tur! De är så mogna de kan bli och vi har många som helst så Idun ska få hemmagjord plommonpuré tänkte jag.



Kommentarer


  1. Erika 18 september, 2015 on 20:49 Svara

    Så söt hon är!
    Hur är jackan i storlek? Jag funderar på om jag ska ta en 68 eller 74. Min lilla kille har börjat ha 62 nu men tänker att man vet inte hur snabbt det går. Har en annan jacka från h&m i 62 som nästan är liten trots att det mesta annat i 62 är stort från andra märken.
    Tack för mysigaste bloggen! Kram

    • Evelina 18 september, 2015 on 20:57 Svara

      Jag tog 80 till henne, hon har 74 på allt annat nu. Så den är nog rätt normal i storlek, lite stor nu 🙂 men din kille växer ju snabbare nu än vad Idun kommer göra samma period antar jag!
      Tack för att du läser!! Kramar

  2. Lina 18 september, 2015 on 22:41 Svara

    Men herreguuud vad söt hon är ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna