VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VILKA DAGAR!

Ja det är ju nästan som att vara utomlands just nu, 32 grader och strålande sol hela dagen. 24 grader klockan nio på kvällen. Hur härligt som helst! Svärmor är i Spanien nu och de hade inte mycket varmare.

Något som är lite mindre härligt, är att vi har köpt ett radhus med noll isolering. Vilket innebär att det är iskallt när det är kallt ute (när vi flyttade in och det var grått och regnigt frös vi på nätterna) och i stort sett lika varmt inne som ute när det är sommarvärme ute. Det är en bastu här i stort sett. Jag som annars alltid fryser, ofta även på sommaren, är tokvarm och vår lilla Idun som är så varm av sig får vi försöka svalka så gott det går.

Elion är lättare, bara att traska ner till stranden så kan han bada hur länge som helst!


Idag gick jag dit med båda barnen och en kompis och det var då inte Elion som ville gå hem först ;)… M joinade också en stund och vi doppade oss i en KALL sjö. 12 grader i vattnet haha! Igår var det väl i alla fall en 14-15 grader. Men oh så skönt det svalkar.


Vi pratade och skrattade massor medan storebror badade. En stund efter M joinat somnade hon så då la även jag mig ner och njöt ännu mer. Mindre bikiniångest idag, ni har peppat mig – tack ♥


Sen har vi grillat, rensat lite i trädgården och M har fyllt upp släpet med allt som ska till sortergården. Vi lånar svärfars släpkärra på obestämd tid just nu skulle man kunna säga. Den behövs minst sagt. Vet inte hur många vändor vi kommer få köra till sortergården med bara all ”skog” som är på både fram och baksida? Framsidan är i och för sig rätt fixad, men baksidan känns fortfarande som en djungel. Idag började vi ”gräva fram” altanen som ju är fin!? Det som göms i skog…? Trädgården är helt klart ett evighetsprojekt, precis som huset. Men jag börjar inse att det nog passar även mig och inte bara M med ett sånt här renoveringsobjekt. Jag trivs ju som fisken i vattnet när det finns något att göra, och när det inte gör det blir jag uttråkad och vill att något ska hända. Ska bara lära mig hantera min ivrighet för jag vet ju att en del ting tar tid. Det ska det få göra. Och det är bra att bo in sig innan man ändrar för mycket!

Väntar på min kärlek som duschar, lite fredagsmys ska vi hinna med i soffan och tv:n som äntligen är på plats. Imorgon ska jag ta en paus från semester och föräldraledighet och jobba. Hade helt klart hellre velat vara hemma med min fiiiina familj, speciellt när det är så få dagar tills Elion åker norrut. Men, det är i alla fall lagom timmar på helgpassen :).


Kommentarer


  1. Sandra 4 juli, 2015 on 07:46 Svara

    Vad är det för skinn du har i vagnen? Jag tänkte att det måste bli varmt? Eller isolerar det bort värmen? Tycker det är svårt att klä och veta hur man ska ha det för dom små.

    • Evelina 4 juli, 2015 on 21:21 Svara

      Det är en fårfäll för bebisar, som hjälper till att reglera värmen. Kyler på sommaren och värmer på vintern, hur bra som helst! Köpte den till Elion men fortfarande liks bra 🙂

  2. carolina 4 juli, 2015 on 08:39 Svara

    Vad söt hon är 🙂
    Perfekt när deär så små att de kan ligga i skugga i vagnen i alla fall, T låg bara med blöja oftast fösta sommaren 🙂

  3. Suzanne Zehlander 4 juli, 2015 on 09:20 Svara

    Finaste Evelina, här har du en med stor bikiniångest. Ångest över kroppen överlag skulle jag vilja säga.

    Jag har 20 kg övervikt och inte ett endaste plagg sitter fint
    fint.

    Min stolthet över barnen och att min kropp är fantastisk som tillverkat, burit, fött och efteråt ger/gett mina barn mat räcker inte till för skammen över hur jag nu ser ut tar övertaget.

    Vi har nu i flera dagar spenderat våra timmar på en badstrand i min stuga, det kryllar av andra mammor i olika storlekar och jag önskar så att jag kunde gå lika rakryggade som dem.

    Många tårar har det blivit, för JAG mår inte bra av att se ut på detta sätt oavsett hur fantastisk min kropp är!

    • Evelina 4 juli, 2015 on 21:22 Svara

      Kram till dig fining! Vet precis hur du känner, det är verkligen dubbla känslor… Och som tjejerna ovan skriver – vi är vår egen värsta fiende!

  4. Frida 4 juli, 2015 on 15:03 Svara

    Så mycket ni hinner. Mysigt med hus så nära vattnet.
    Ha en toppensommar!
    Kram ifrån en som också nästan alltid fryser

  5. Erica 4 juli, 2015 on 17:52 Svara

    Vilken fin sommarresa på lilltjejen!

  6. Erica 4 juli, 2015 on 17:53 Svara

    Ha ha, sommardress ska det stå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna