VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JOBB & FEST

Efter en jobbdag åkte jag hem till min älskade lilla familj, köpte med en pool hem till Elion som längtat. Kanske även till oss vuxna? Familjepool heter den och är rätt så stor.

Bytte om till klänning och sen åkte vi vidare till Ms kusins 30-årsfest!

 

Som jag saknade min lilla tjej idag. Det är fortfarande väldigt ovant att vara ifrån henne, så 6,5 timme är väldigt lång tid. Men jag vill gärna ge Idun och M den tiden, jag tror deras relation mår bra av den.

 

IMG_0431.JPG

IMG_0430.JPG

Bäst på kalaset om ni frågar Elion var nog att Greta var där. Alltså denna killen är så FIN med bebisar och djur så det inte är klokt. På måndag ska vi hälsa på hos Ms kusins häst, då ska han få rida!

 

Vi åkte hemåt framåt 21 och sen nattade jag barn och M startade upp bygget. Han var visst sugen på lite panelväggsbygge. Men nu får det snart bli natta, imorgon väntar ännu en jobbdag och jag vill helst bara att den ska vara över. Inte för att det inte är kul, det är det, men jag vill bara vara med Elion nu med tanke på att han snart åker norrut. Vill inte att han ska åka, vill stoppa hela resan men det är samma där… Jag vill ändå att Elions relation med pappa/farmor/farfar ska växa och må bra.

Relationer. Välmående relationer. Det finaste och mest komplicerade och underbaraste som finns!

Nattinattkram


Kommentarer


  1. Emma 4 juli, 2015 on 23:18 Svara

    Hur funkar det med maten när du är borta så länge? Ammar du inte eller klarar hon sig utan mat så länge? Min lilla snittar varannan-var tredje timme så det skulle aldrig funka för mig att vara borta så. Men jag förstår känslan, måste kännas galet länge att vara ifrån henne så länge! Kram och trevlig helg!

    • Evelina 5 juli, 2015 on 09:48 Svara

      Då ger M henne mat, hon äter var tredje/fjärde timme på dagen så det blir två matpass utan mig. Kram!

  2. Erica 5 juli, 2015 on 05:55 Svara

    Ja, det är inte lätt att vara ifrån sina barn men ibland är det ju ett måste så att andra också ska få lära känna dom. Känner verkligen igen den känslan.

  3. Elina 5 juli, 2015 on 17:30 Svara

    Skönt att läsa ditt inlägg, jag ska börja jobba i september och undrar hur jag ska klara mig fyra timmar ifrån min dotter (har räknat ut att jag annars kommer att jobba hemifrån, men möten och liknande kan det vara svårt att ta med bebis). När jag läste att ni klarar det känns det mycket bättre 🙂 ibland förstorar man nog upp saker och mammasamvetet är inte att leka med! Glömmer ju nästan bort att det är viktigt att de har en nära kontakt med sin pappa också! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna