VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hotellfrukost

Hej mina vänner,

Kom precis hem från jobbet och lovar att den tredje adventskalenderluckan kommer dyka upp snart, måste bara sitta ner och andas ut en stund. Ni kan ju tänka er hur många som köper julklappar nu ;).


IMG_8266.JPG

Idag går vi in i vecka 30! Och jag är trööööööööttast i stan ungefär ;). Annars mår jag rätt bra!

 

IMG_8265.JPG

IMG_8267.JPG

Vi startade dagen med en skön sovmorgon och sen åkte vi förbi hotellet här i närheten och tog en långfrulle. Eller brunch kan man ju nästan säga. Himlans gott!! Och mysigt att sitta ner länge och bara prata om allt och inget. En sak vi pratade om var att resa med en tvåmånaders bebis, hur ska man tänka kring det? Enkelt för att de är små och inte ”kräver” så mycket? Det är Lillasysters farfar som fyller 60 i maj och det pratas om att kanske samla hela familjen i Spanienhuset då men ja… Hon är ju bara drygt två månader då!

Hoppas din Luciahelg har varit amazing!


Kommentarer


  1. Joanna 14 december, 2014 on 18:26 Svara

    Det låter härligt med resa, den enda nackdelen jag kan se med att resa med ett spädbarn är OM det helt enkelt kan bli för varmt, de är ju mer känsliga för det än en 2 åring tex. Men i maj tror jag det är lagom. 🙂 ja, också skulle det va det där med RS- virus o sånt, att de ofta rekommenderar att inte vistas på platser med massa människor de första 3 månaderna, men kan inte tänka mig att det skulle va ett problem eg, ni lär ju mest va ute i natur o inte i stora shoppingcenter, och det är ju bara att se till att kanske inte var o varannan främling håller henne. Och skulle något hända har väl Spanien rätt bra sjukvård? Sen beror det förstås på om du fött med kejsarsnitt, hur bra man läkt och hur det helt enkelt känns i kroppen, det är ju så olika från gång till gång. Det är ju kul om man läkt ihop så man kan bada tex. 🙂 men jag tycker ni ska åka om allt känns rätt! Så härligt!

  2. Maddi 14 december, 2014 on 19:20 Svara

    Vi flög till Grekland när vår yngsta var 10 veckor och det gick väldigt bra. Vi anpassade oss och såg till att han alltid låg i skuggan. Det enda som var lite jobbigt var att jag helammade och när det var sådär varmt drack han så mycket att min mjölkproduktion inte riktigt hann med. Som tur var hade vi tagit med ersättning som vi fick ge honom när det behövdes så det är väl något att tänka på kanske om du skulle amma.

  3. Elin 14 december, 2014 on 20:05 Svara

    Vi flög när Sixten var 11 veckor och det gick verkligen hur smidigt som helst! Vi hade hyrt hus i Framkirke med 6 andra vuxna så vi fick ju alltid avlastning 🙂 hakan är född mitten maj och vi åkte 2/8. Bara att åka!!

  4. Sofia Svärd 14 december, 2014 on 20:05 Svara

    Det är fortfarande mycket äta äta äta vid två månader… Men allting går om man vill. Dock tror jag att bvc rekommenderar att först resa utomlands vid tre månaders ålder. För att de ska hinna få första vaccin sprutan. Hör dig för!

  5. J 14 december, 2014 on 20:37 Svara

    Vi reste till Paris när vår etta var 1 1/2 mån och det var inga problem alls.

  6. Linda 15 december, 2014 on 00:26 Svara

    Hej! Det jag själv oroar mig för med att resa med små barn (under 1 år) är att de inte hunnit få de viktigaste vaccinationerna från BVC. Men man kan säkert prata med BVC om det. Jag kan ha fått falska råd men det är något som hållt mig borta från att resa med mina småttingar. Låter helt underbart att resa annars..:)

  7. Angelica 15 december, 2014 on 07:50 Svara

    Se till att få tremånaders sprutan tidigare. Vi reste med vår äldsta när jan var 9 veckor. Det gick bra. Investerade i paraply till vagnen och en UV filt att lägga på honom och ha honom i när han ammade. Det var den smidigaste flygresan vi har varit med om med barn. Han ammade i selen och ammade vid start och landning för att slippa örofnul. Vi köpte med blöjor och ersättning på tetra.

  8. amanda 15 december, 2014 on 11:35 Svara

    vart är tröjan ifrån? vanlig eller gravidtröja 🙂

    • Evelina 15 december, 2014 on 11:39 Svara

      Min vanliga jobbtröja (i stretchig bomull haha) 😉

  9. amanda 15 december, 2014 on 16:26 Svara

    satt superfint över magen 🙂 ligger en vecka efter dig, tycker det är så svårt med kläder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna