VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Motorcykel & bodypump

Haha jag blir nog verkligen trött av värmen, somnade i soffan igår också… Kul flickvän! M satt och ritade på stugans badrum och var helt inne i det som tur är. Vi hade en jättemysig utflykt igår! Elion var så glad hela tiden också, klarade bilresan hur bra som helst. Vi åt lunch hos Ms föräldrar. Kastade frisbee och spelade fotboll. Sen åkte vi vidare mot Martina och co där vi fick middag. Lyx det, bara åka runt och få maten serverad ;). Sen lämnade vi en trött Elion hos hans pappa men han lovade att komma till oss och sova idag istället. Känner att jag måste tanka lite energi från honom för nu väntar långa jobbdagar för mig i veckan och hans farmor och farfar kommer ner i slutet av veckan så han kommer vara hos F tills nästa söndag.

 

20140525-124405.jpg

I morse vaknade vi vid 9 och hade bestämt att vi skulle vara hos Ms bror vid halv 10 för att hämta motorcykeln, så att jag skulle hinna till bodypumpen… Vi hann haha! Bara äta frukost och hoppa in i bilen.

 

20140525-124413.jpg

Sen körde jag alltså ett pass och efter gick jag 30 min på rullbandet. Tänkte faktiskt springa men så fick jag inte igång spotify och utan musik springer jag inte ;). Galet skönt att röra på kroppen efter biltimmarna igår!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna