VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Flytt coming up!

4
Charmigaste killen i stan! Jag får ofta höra att jag ler med ögonen, och här ser ni en till som gör det 🙂

Idag ska han och jag mysa lite i köpcentret tänkte jag. Han vill ha en pyjamas med långa ben och så ska vi shoppa present till kalaset på söndag. Kanske fika? Jag bara älskar att han är så stor att man kan ta allt lite som det kommer och liksom prata sig fram till vad man ska göra. Det är väldigt viktigt för mig, att alltid prata med honom oavsett vad det gäller. Jag menar han är ju en trotsig fyraåring ibland han också men jag tror verkligen att det blir bäst i längden att diskutera och förklara vad det än gäller. Och kanske det är därför han är en så förståndig och hjälpsam liten kille? För mig är det viktigt att alla får vara lika delaktiga i en familj, även barn. Därefter åker vi hem till M. Som snart också blir vårt hem. Vi bestämde oss igår för att det bästa är att vi bor i hans bostadsrätt och inväntar the perfect apartment, en fyra i den stadsdel där Elion kommer börja i skolan. Under tiden hinner vi ju bunkra upp pengar och färdigställa lägenheten till försäljning. M har bott där i snart ett år men aldrig riktigt flyttat in haha. Eller han har ju det, men inte köpt möbler och så där, eftersom renovering av stugan kom emellan. Nu får det bli mina saker som fyller ut och han (vi) får fixa sista renoveringen i lugn och ro innan försäljning. Igår när vi listade fördelar med respektive var det egentligen mest bara en fördel med att bo kvar i min lägenhet, och det är att Elion skulle slippa flytta. Men jag tror att han fixar det galant för han är en så trygg kille som ju vet att vi alltid tänker på hans bästa. Ja även M. Det är för mig en av de finaste sakerna jag vet, när M sätter Elion först. Det var liksom han som sa fördelen med att Elion slipper flytta igår när vi listade upp allt, även om jag ju tänkt den anledningen jag med när jag funderat på saken innan haha. Förut har vi mest pratat om att flytta till min lägenhet men jaa. Det här blir bästa på många vis! Inte minst för att jag kan ha Ms bil de dagar jag har Elion vilket innebär kortare dagar på förskolan för honom även om avståndet blir längre gentemot om vi bor i min lägenhet och jag åker buss alla dagar. Och tänk att bo nästan granne med Karro och Elin!!! Längtar såååå efter att få bo med min M på riktigt :)…


Kommentarer


  1. Agneta 13 december, 2013 on 16:14 Svara

    Underbart fin gosse! Å du är en sån fin å bra mamma för honom! Har oxå alltid tänkt å gjort som du, prata m barnen, alla är lika viktiga å delaktiga i en familj… Så är det. Ha en jättefin helg!

  2. Evelina 13 december, 2013 on 16:21 Svara

    Åh så kul att höra, det kommer ju att bli perfekt för er! 🙂

  3. Hanna 13 december, 2013 on 18:14 Svara

    Wooho!
    Härligt beslut! 🙂

  4. LinnM 13 december, 2013 on 18:22 Svara

    Åh vad härligt för er. Grattis till flytten som snart blir verklighet 🙂

  5. Lisa 13 december, 2013 on 18:41 Svara

    Bästa beslutet för er tror jag allt 🙂 Underbart att höra att det flyter på så bra. That’s trrrrue love, yes it is! Kramis

  6. Ia 13 december, 2013 on 18:49 Svara

    Heja dig! Så härligt med din drivkraft och vilja att fortsätta kämpa framåt, uppåt. Alla förändringar som leder till något bättre är BRA, även för barnen. Grattis till er alla!

  7. Cecilia 13 december, 2013 on 19:15 Svara

    Åh va kul, stort grattis till er 😀 Glad lucia & trevlig helg!

  8. Magda 13 december, 2013 on 19:53 Svara

    Grattis till sambolivet! Massa lycka till! 🙂

  9. lillahon 13 december, 2013 on 19:58 Svara

    Åh grattis söto!
    Fan vad glad jag blir för er skull!!

    Kram.

  10. Bella 13 december, 2013 on 20:34 Svara

    Du ser gravid ut?

    • Linda 13 december, 2013 on 21:23 Svara

      Vart ser hon gravid ut någonstans?

  11. Bella 13 december, 2013 on 21:45 Svara

    I ansiktet

  12. Cissi 13 december, 2013 on 21:54 Svara

    Grattis 🙂 Var roligt!
    Kramar

  13. alexandra 13 december, 2013 on 22:08 Svara

    Bella: Tycker jag med=p bilden nedanför. Du lyser på ett speciellt sätt hehe

  14. Linnéa 13 december, 2013 on 22:27 Svara

    Härligt att höra, och lite rättvist blir det ju att ni använder hans lägenhet, men dina möbler, haha. 😉 Anyways, 2014 verkar börja lovande för er del!

  15. Sara 14 december, 2013 on 08:59 Svara

    Gud va skoj för dig, ja är en läsare som varit med sedan bröllop, så man har verkligen följt dig och varit glad för din skull och jag tycker du är otroligt stark och mysig människa du är värd allt=)

  16. Anna-Karin 14 december, 2013 on 10:21 Svara

    Åh vad roligt att höra!

  17. Malin 14 december, 2013 on 10:31 Svara

    Hej! Stort grattis, vad underbart för er 🙂 Det blir ju superbra!

  18. DeMarkey 14 december, 2013 on 12:35 Svara

    Jag tycker att ni är lite smått råa när ni säger sånt som ”du ser gravid ut”. Tänk om hon inte är det, tror ni att hon på allvar tycker om att höra sånt då? Att höra att man ser svullen ut eller nått är fan inget kul att höra anser jag eller skulle ni gilla det?

    Hur som helst så är jag jätte glad att ni ska ta det beslutet. Vad himla kul för er sötis. Blir så pirrig och ivirg för er skull och hoppas att allt ska gå bra med E. Men som du säger så tror jag att han är så trygg i sig själv att det kommer att gå jätte bra.

    Massa fina kramar!

  19. alexandra 14 december, 2013 on 13:17 Svara

    Demarkey: jag tycker inte alls hon ser svullen ut! Bara att det LYSER om henne. Jag menar nog mest att jag inte skulle bli förvånad om hon är gravid eller iaf försöker 😉 Hon är vacker som en dag och såååå lycklig! Tror aldrig jag sett Evelina se så lycklig ut någon gång här i bloggen. Det märks att hon hittat sin självfrände<3

  20. Nina 14 december, 2013 on 20:58 Svara

    Hej!!!

    Fastnat i din blogg ett tag nu!! Vad roligt att läsa att ni bestämt er för att flytta ihop. Så härligt när ni vet att det är så rätt!! Går själv i flyttplaner och. Dock måste vi vänta på huset i 10 månader! Ska bo hos svärmor under tiden är tanken. Ska du säga upp din lägenhet eller hyra ut den?! Jag är super intresserad av den annars! Vi kan flytta in nästan på direkten i så fall! Skulle det vara intressant får du gärna höra av dig!!!
    Grattis igen till att du funnit kärleken på nytt!!

    / Nina

  21. Joysan 15 december, 2013 on 15:12 Svara

    Härligt att ni ska flytta ihop :D. Lycka till fina du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna