VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godlördag!

20131214-103433.jpg
Glad tomtenisse som hjälpte M måla igår. I sitt blivande rum som ska fixas till innan dess såklart. Min inredningshjärna har vaknat!! 😉

Vi startade dagen med goood helgfrukost. Rostade bröd med gott pålägg, mums! Frukost är lätt min favvomåltid. Nu är vi på väg till Elions mormor och morfar där han ska mysa och få sina julklappar. Han ska sova där inatt med, så vi kan gå på Ms brors + flickväns inflyttningsfest ikväll. Om nån timme ska jag besöka frisören också, ska bli najs att fräscha till topparna inför kvällen!

Puss ❤


Kommentarer


  1. Cissi 14 december, 2013 on 11:35 Svara

    Men gud sååååå söt! Haha tofflorna lixom, klockrena

  2. Cissi 14 december, 2013 on 11:38 Svara

    Oj, verkade inte som hela min kommentar kom med! Klockrena tofflor i vilket fall 😉 . Ska bli kul att få följa er i ert nya liv med flytt och inredning. Vi håller med på och planera flytt även om det är ett tag till dess, men läängtar SÅ efter vårt ”nya liv” i nya staden.

    Kramar och trevlig kväll 🙂

  3. DeMarkey 14 december, 2013 on 12:17 Svara

    Låter som en jätte mysig liten lördag. Hoppas att den blir riktigt fin och bra för er alla sötnosar. Massa fina juliga kramar!

  4. Magda 14 december, 2013 on 12:56 Svara

    Så kul ni ska bli sambos! Jag själv bor ihop med min fästman och min son. Men sonens pappa var inte så glad när jag berättade om att jag skulle flytta ihop med fästmannen. Vad säger F?

  5. alexandra 14 december, 2013 on 13:12 Svara

    Åhh det låter helt underbart! Vilken bra lösning ni har klurat fram! Elion ser så glad ut också. Antar att han tar detta med ro<3 Mange verkar vara en helt underbar man. Återigen, håll HÅRT i honom! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna