VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa starten!

largerr
Bästa bästa starten idag!! Har precis pratat i tio (!) minuter med min Elion som hade väldigt mycket att berätta. Äntligen!! Han har inte velat prata med mig på typ en vecka så det var välbehövligt. Kanske mest för mig men det verkade som att han också gillade det ;).

Regn ute idag, hade gärna velat ligga kvar i den skönaste famnen men släpade mig upp ur sängen. Snart helg igen! Tror första arbetsveckan har tagit en del på krafterna ändå för jag känner att huvudet är trött. Fast jag måste säga att det är skönt att stimuleras på det viset igen! Det känns som att allt blir så mycket bättre, även den lediga tiden uppskattas ju desto mer när man har bestämda arbetstider.

Önskar dig bästa bästa starten på din dag också!


Kommentarer


  1. Carolina 8 augusti, 2013 on 13:42 Svara

    Verkligen härlig start på dagen!
    Ringer ni bara vanligt eller har ni testat ”FaceTime”? 🙂 fördelen när båda har iPhone, gratis videosamtal 🙂 min sambo ringer mig ibland via FaceTime när han är hemma med Wilda o hon tycker det är roligare att prata när hon ser mig 🙂

    Hoppas din dag fortsätter lika bra!
    Kram

  2. Hanna 8 augusti, 2013 on 21:01 Svara

    Kan tänka mig att första veckan känns lite seg. Jag börjar skolan igen på måndag och jobbar första passet på onsdag kväll och nojar över om jag kommer komma upp ur sängen eller om jag kommer försova mig….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna