VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ogiltigt

20130725-095426.jpg

Godmorgon vänner! Vaknar och tänker att jag ska ligga kvar så länge jag bara vill i sängen… Sen upp och duscha, packa, betala räkningar i lugn och ro… Sätta mig i bilen och rulla söderut mot fina vänner. Allt går fint tills det är dags att betala räkningar och det blir såhär. Fick ju nytt visakort från min nya bank häromdagen, men det gamla slutar väl inte bara att fungera?? För till det nya kortet skulle det komma hem en kod inom en vecka tror jag? Hmm, kanske ska börja läsa såna där viktiga papper som följer med lite mer noggrannt ändå… Varken besöka banken eller ta med datorn var något jag hade planerat för dagen men hey, krångel verkar sannerligen vara mitt tema på semestern! Måste ju hursom ha ett fungerande betalkort så jag kan betala mat och drinkar i helgen ;)… Någon som ska gå på Helsingborgsfestivalen? Då kanske vi ses!

 

bild

Det här var lite roligt i alla fall, över 1000 följare på instagram (heter happilyeve)! Till hösten blir det ett år sen jag började men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker… Är nog en sån som hellre lägger all min fokus på ett och samma ställe så blogg, facebook och instagram krockar lite. Även om bloggen är lite mer allmän, facebook privat och instagram lite bakom kulisserna till bloggen…

KRAM


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 25 juli, 2013 on 10:18 Svara

    Oj vad jag håller med dig, inte alls speciellt bra på att hålla många såna typer av bollar i luften känner jag. Håller mig också hellre till bara en sak, som typ bloggen. Fokusera där istället för lite halvdant överallt. Men det va nått som fick mig att gilla Instagram, så lätt att bara lägga upp bild med eller utan text och få många att hänga med i ens vardag ändå. Som du säger, ser det lite som bakom kulisserna.

    Shit ja, det där med kortet kan vara bra att läsa.. haha. Hoppas det löser sig. Koden brukar komma bara någon dag efter eller före fast i separat kuvert. =)

  2. Sofia 25 juli, 2013 on 10:22 Svara

    När jag byta bank lovade min nya bankkvinna att mitt gamla kort skulle funka som vanligt till det nya kommit då mina gamla konto skulle de avsluta åt mig. Men precis som med ditt stängdes allt och jag skulle åka utomlands dagen efter och skulle växla pengar, betala räkningar mm den dagen, men min nya bank var underbar som hjälpte mig med allt trots kortet la av så allt blev ordnat även om det blev lite krångel. Så jag hoppas din nya bank ställer upp!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna