VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Little liar…

Lunch avklarad! Lunchprommis avklarad! Även om det bara blev en kortis eftersom vädret inte är det bästa och mina skor inte lämpliga för regn. Uppfyllde huvudsyftet med prommisen i alla fall vilket var att köpa mitt ”kaffe” (huvudvärk av abstinens)!

 

Haha på tal om dricka… F frågade mig om jag brukar dricka alkohol när Elion är med! Nej det är väl klart att jag inte gör svarade jag. Visst har jag tagit nåt glas vin när han har sovit nån enstaka kväll men annars inget… Vad har han nu sagt undrade jag? Jo då hade han sagt att jag gillar öl!? Vet inte var han har fått det ifrån för öl är ju inget jag brukar dricka direkt (fast oh så gott det kan vara iskallt till grillat på sommaren!) och jag tror definitivt aldrig jag ens sagt ordet öl i hans sällskap. I och för sig sa han även igår att jag har en lillasyster i magen (många som får syskon på förskolan nu kanske?) så man ska väl inte direkt tro på allt han säger! Kan bli farligt det här, med så vild fantasi ;)…


Kommentarer


  1. Lizette 13 juni, 2013 on 13:31 Svara

    Haha vilken fantasi.

    Jag har en fråga till dig ang er vagn och Elion. Du säger att Elion är rätt lång, hur lång är han och sitter han bra i vagnen fortfarande?
    Min 2,5 åring är snart för lång för sin vagn och snart kommer ett syskon så vi vet inte riktigt hur vi ska lösa detta med vagn helt enkelt.

    • Evelina 13 juni, 2013 on 13:51 Svara

      Vet inte riktigt hur lång han är men skulle chansa på 105 cm i alla fall. Om inte mer :)…
      Han sitter fortfarande bra i vagnen men benen börjar bli lite för långa (han har väldigt långa ben) men han gillar att sitta i vagnen ibland när vi går långpromenader. Han brukar dra upp benen och sitta som i en soffa ;). Crescent compact har marknadens längsta sittrygg och bäst plats för benen så är ni ute efter en sittvagn borde ni kolla in den. Nu i slutet av aug kommer den även med svängbara framhjul!

  2. Mikaela 13 juni, 2013 on 13:53 Svara

    Haha känner igen det där.Pretty little liars 🙂 Allt från att jag hade bebis i magen (hade inte det då) till att min sambo spelar ishockey haha undrar jag vad pedagogerna får höra egentligen förutom det här.

  3. Malin Mamma Till 2 13 juni, 2013 on 14:01 Svara

    Det där är något jag väl känner igen. Hahaha som du säger det kan vara farligt. 🙂 Det gäller verkligen att ha en bra kommunikation med människor när barnens fantasier kommer igång så det inte blir missförstånd. 🙂

    Kram

  4. Anne 13 juni, 2013 on 19:03 Svara

    Haha, gravid och gillar öl.. Bra reklam!

  5. Annika 14 juni, 2013 on 09:06 Svara

    hahaha Omg, ja min mans systerdotter gick runt på dagis o sa att henne mamma minsann hade druckit en hel flaska vin..själv.
    Visade sig när fröken frågade att det var en liten Taxfree flaska vin,typ sån man får på flyget 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna