VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BOOKBOX KOMMER LASTAT!

Inlägget är i samarbete med Bonniers Bokklubb

 

Vi har fått testa prenumerationstjänsten BookBox Kids, ett väldigt smidigt sätt att underhålla läsglädjen i och med nya spännande boxar, anpassade efter åldern på barnet.

 

IMG_4340IMG_4335

 

När du startar en prenumeration på BookBox kids får du ett helt års läsning direkt hem i brevlådan. Fyra gånger per år får man en box och du väljer böcker för ålderskategorin 0-2 år, 3-5 år, 6-9 år och 9-12 år. Hur bra julklappstips till barnet/barnbarnet eller någon annan minimänniska i din närhet?!

 

Priset är 190 kr/box (+ 39 kr frakt) och sista beställningsdag för julens box är 12 december.

 

Visste du att en sjuttonåring som läser/lyssnar till texter och som har blivit läst för mycket som liten har ett ordförråd på 50 000-70 000 ord, medan en sjuttonåring som inte läser har ett ordförråd på 15 000-17 000 ord? En vuxen människa behöver ha ett ordförråd på ca 50 000 ord för att klara av vardagslivet! Därför tycker jag att det är en självklarhet att läsa för mina barn och det blir ju dessutom en väldigt mysig stund tillsammans.

 

 IMG_4386 IMG_4368

Det passade extra bra med nya bokboxar vid förra VAB:en måste jag säga, jag läste båda böckerna om och om igen. Även för mig är det positivt med nya böcker regelbundet, ni känner nog igen hur väl man nöter favoritböckerna haha. Idun och Aston har testat BookBoxarna i ålderskategorierna 3-5 år.

 

Innehållet i Elions BookBox var  anpassade för åldrarna 6-9 år. Alltså jag minns hur lycklig jag var över böcker, eller är fortfarande. Men när jag var liten prenumererade jag också på olika bokklubbar och jag kan sakna hur spännande det var varje gång det kom ett nytt paket. Förväntningarna på de nya böckerna!

 

IMG_4393

 

Skoj att mäta var en passande bok för Elion som älskar övningsböcker.

 

Här kan du starta prenumerationen på 4 boxar till en liten som du vill ge ett större ordförråd och mysiga lässtunder. Jag lovar att det kommer uppskattas, för vem gillar inte att få paket i brevlådan!?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna