VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HITTA RABATTKODEN FÖR DIG

Inlägget är i samarbete med rabattkodsidor som har samlade rabatter och erbjudanden till över 550 butiker med i dagsläget sammanlagt ca 700 olika rabatter.

Att handla på nätet är smidigare än någonsin, och det finns smarta och snabba sätt att hitta det du söker till bästa priset, men hur bra är det inte att kunna komplettera med en rabattkod som grädde på moset? Det enda du gör är att gå in på rabattkodsidor och skriver din favoritbutik i sökfältet för att hitta det. Du hittar även de senast inkomna rabattkoderna/erbjudandena på startsidan.

rabattkodsidor

När det handlar om att köpa i princip förbrukningsvaror tycker jag att det lika gärna kan klickas hem på nätet. Kan tycka att det är mysigt att strosa på stan många gånger också, när man inte riktigt vet vad man letar efter eller har det som aktivitet en dag ;). Men att handla på nätet är effektivt och tidssparande! Många av mina sköhetsprodukter till exempel köper jag i princip alltid på nätet. Bareminerals är fortfarande är mina favoriter efter massa år och det är mycket billigare både i svenska och utländska nätbutiker (feelunique ex). Kläder kan man ju behöva prova, eller jämföra.

Kategorierna hos rabattkodsidor gör att du snabbt kan hitta rabattkoderna du har använding för (om du inte gör det allra smidigaste och använder sökfältet på startsidan) – kläder & mode, barn & leksaker, resor & hotell, linser & glasögon osv. Nordicfeel till exempel hittar du i kategorin skönhet & kosmetika och där köper du med fördel parfymer (men också hudvård, makeup och hårvård), till nästintill taxfreepriser. Redan utan rabattkod alltså, så det blir till och med bättre än taxfree om du dessutom använder en rabattkod. Det brukar jag beställa därifrån, parfymer. Andra butiker som finns hos rabattkodsidor som jag brukar handla hos är Bokus, Eleven, Lensway, Ellos, Miinto. För att nämna några :).

unnamed

Just nu hos Nordicfeel hittar du dessutom en rabattkod som ger dig fri frakt.

Så glöm inte att spana in Rabattkodsidor innan du handlar på nätet nästa gång, och glöm inte att tipsa vidare till dina vänner om hur man kan göra nätshoppingen ännu roligare :).

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna