VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BARNVAGNSLISTA VIA PRISJAKT

I samarbete med Prisjakt ska jag lista mina tre favoriter från deras barnvagnskategori. KUL utmaning för en som älskar barnvagnar och har jobbat med det i flera år :).

Använder ni Prisjakt? Jag gör det i princip alla gånger jag ska handla något på nätet eftersom man själv knappast orkar leta reda på var man köper varan till lägst pris. Gillar att man även kan sortera så man ser med frakt inräknat, det är en summa som kan skilja sig åt och som ofta tillkommer om inte butiken har fri frakt.

 

2627936

På första plats kommer BabyJogger City Mini GT. Jag är fortfarande galet imponerad över den här vagnens ihopfällning, där man tar i ett handtag i sitsen och vagnen blir ett platt paket. Det går alltså snabbt att fälla ihop och gör den perfekt som resevagn eller om du vill ställa undan den i hallgarderoben.

 

3231271

På andra plats kommer Emmaljunga Super Viking. En cityvagn som klarar terräng (finns även med lufthjul för att klara ännu tuffare underlag). Vill man ha en liknande vagn men nättare finns Emmaljunga Viking.

 

2831353

På tredje plats kommer Kronan Suly S. En sittvagn som är otroligt lätt och blir väldigt liten ihopfälld vilket är bra för alla med litet bagage (finns även med 4 fasta hjul).

Vilken är din favoritbarnvagn? Dela gärna med dig, barnvagnstips vet jag är uppskattat!


Kommentarer


  1. Roligt 🙂

  2. Marie 17 februari, 2017 on 13:58 Svara

    Jag får nog säga Emmaljunga Super Viking eftersom vi har den och är så nöjda med den. Vi valde lufthjulen eftersom vi går en del på grusväg och det funkar den kanon för om du låser framhjulen. Gillar också att sittdelen är ergonomisk. Dottern sover fortfarande i vagnen på dagarna och gillar det skarpt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna