VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILL KLOCKÄLSKAREN

Nu är ju alla hjärtans dag här och nästan förbi, men det kanske finns någon som inte har köpt något och kan ge ett ”presentkort” som räddning? Då har jag ett tips på vad det kan vara i det presentkortet (pyssla ihop ett eget handskrivet kort är både personligt och smart, man kan ju säga att det är för att personen själv ska kunna välja hehe…):


IMG_9015

Ett klockskrin! Detta fick M i julklapp av mig. Du hittar det hos Trendhim som har flera olika varianter. Får tacka min vän Nadja som tipsade om att hon skulle köpa ett sånt till sin man, och sen när jag skulle tipsa vidare till min syster så visade det sig att hon redan hade beställt en hon också haha. En poppis present till mannen med andra ord! Eller ja, självklart till kvinnan också, men tänker ändå att detta är ett supertips till just mannen/pappan som älskar klockor.


IMG_9028 IMG_9027

Först tänkte jag ett med 5 eller 6 fack, men bättre att ha några fack över. Så jag kan ge klockor framöver ;). Nu tänker jag att jag kanske skulle ha valt ett ännu större.


Nu är det snart middagsdags här hemma. Barnen blev glada av sina alla hjärtans dag-presenter och jag superglad för mina. M fick ingen haha. Jag är fortfarande sur för att han glömde vår dag förra veckan. Kanske får köpa något en annan dag för att kompensera, kärlek kan (bör) man ju faktiskt uppmärksamma alla dagar så tänker att det är inte hela världen att jag väljer en helt random dag istället.


Kommentarer


  1. Yrla 14 februari, 2017 on 19:25 Svara

    Bra gjort! Fortsätt sura…Ställ krav! Det dryga är bara att folk i omgivningen ibland kan tycka att en är ”för hård” mot mannen och att det är ”synd om honom” för att en blir sur. Det blir lite så att en skämtar bort det för det tillhör ju mansrollen att glömma saker. Vilket är jävligt korkat eftersom det är viktigt! Fick du något av honom idag?

    • Evelina 15 februari, 2017 on 12:56 Svara

      Hihi jamen alltså på riktigt – HUR svårt är det att köpa blommor om man nu vet att den andre som man vill leva sitt liv med och göra lycklig, väldigt gärna vill ha blommor? Nej jag tycker faktiskt att man ska tänka på det då, om det nu skulle innebära att det minskar sura miner dessutom haha… Jodå, fick faktiskt just blommor, och två trisslotter ;)…. Kram!

  2. Åh så fint 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna