VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ANDRA-ADVENT-TÄVLING

I samarbete med Hexter & Baines tävlar jag ut en klocka till en lycklig vinnare!


IMG_0019.JPG

För att vara med och tävla vill jag att du går in på hemsidan och tittar ut vilken av de 8 modellerna du skulle välja om du vann. Berätta sedan det i en kommentar, plus ge mig ett valfritt julklappstips.

LYCKA TILL!


Kommentarer


  1. Elina 4 december, 2016 on 14:31 Svara

    Jag skulle vilja vinna en oakham 36! Supersnygg! ?
    Julklappstips är en prenumeration på Kalle Anka till Elion. Mina barn har haft det för att få igång läsglädjen, minns nämligen att det var så det funkade för mig ☺️

  2. Ana Eriksson 4 december, 2016 on 14:55 Svara

    Jag skulle välja en Oakham 36. SUPERSNYGG!! I julklapp ska jag exempelvis ge min man konsertbiljetter samt hotellövernattning. Så skönt att få komma iväg bara vi (för tanken är att han tar med mig…?) och göra något tillsammans utan kidsen ibland. Så det får bli mitt julklappstips!

  3. Ingrid 4 december, 2016 on 15:06 Svara

    Min man är absolut välförtjänt av en ny klocka. Han är föräldraledig med tre (snart fyra) barn, för att jag inte kan vara hemma från mitt jobb.

    Jag skulle jättegärna vinna klockan Adlington (http://www.hexterandbaines.com/se/be-adlington-40mm) till honom. Han samlar på snygga klockor (och har som hobby att försöka laga upp gamla), men de senaste åren, med all föräldraledighet och hussparande har det inte blivit några pengar över.

    Mitt bästa julklappstips är det han fick av mig i julklapp för några år sedan: En fin klocklåda att ha klockorna i (https://urbox.se/trae-klocklador/18-exklusiv-klocklada-klockbox-i-tra-6-platser-tra-klocklador-klocklador-klocketui-klocklada-klockboxar-klockforvaring-hos-urboxse.html?gclid=CjwKEAiAmo_CBRC9qbGQssjqi28SJABYTgZxawfxHSv71hv1gK8RQq0poQBvXEvg4H24u_rSmcUE0BoCRzLw_wcB). Snygg att ha stående, även om man inte är en klockfantast.

  4. Mikaela leveau 4 december, 2016 on 15:28 Svara

    Nothingham 40 är så stilren o fin! Mitt bästa julklappstips i år får bli prenumerationen som jag ska ge min 7-åriga tjej, lite pyssel, lite lära o massa läsning o som varar i ett halvår! Win win tycker jag! Perfekt nu i läs o skriv åldern men funkar ju även till man, sambo eller någon annan du ska handla till!

  5. Sara 4 december, 2016 on 15:54 Svara

    Jag skulle välja en nottingham 36 ?

  6. Erica Olofsson 4 december, 2016 on 16:05 Svara

    Om jag skulle vinna en av dessa fina klockorna skulle jag välja modellen Oakham 36. Tycker den är otroligt fin och klassisk och skulle med glädje bära den varje dag! 🙂
    Jag älskar att ge bort julklappar och presenter till nära och kära, men tycker ibland att det svårt att komma på vad man vill ge. Något som alltid funkar tycker jag är att ha ett litet ”tema” på paketen.
    Min syster kommer tex i år få myspaket: dels en gosig pyjamas och sen har jag köpt en fin låda som ska fyllas med ett gott te, en fin tesil, en god choklad och ett par mysiga sockar 🙂
    Det är jätteroligt att plocka ihop sånna här paket och sen är det roligt att både ge och få tycker jag! 🙂

  7. Sara 4 december, 2016 on 16:09 Svara

    Åh, skulle bli SÅ glad för en Oakham 46, kanske skulle jag börja komma i tid då…? ?

    Ett julklappstips till dig är att ge bort upplevelser till barnen istället för saker. Oftast ger det så mycket mer! Min 5-åring ska få teaterbiljetter i julklapp och kanske presentkort på badhuset! Hon uppskattar det verkligen.

    • Sara 4 december, 2016 on 22:49 Svara

      36 ska det såklart vara…. Haha!

  8. Gill 4 december, 2016 on 16:31 Svara

    En Davenport 40 hade gärna fått pryda min kära makes handled!

    Mitt julklappstips är något till hela familjen – en helg på badhotellet. Det ska mina killar få – tid för oss som familj kombinerat med det bästa vår lille vet bada!!

  9. Anna 4 december, 2016 on 16:43 Svara

    Oakham 40, blev direkt en favorit.
    Mitt bästa julklappstips är böcker. De går att variera i oändlighet, finns någon genre och form som passar allas olika tycke och smak.

  10. Emelie 4 december, 2016 on 16:56 Svara

    Åh, Oakham 40 hade varit perfekt till mannen min!! Snygg till den snygga:)
    Ett julklappstips till barnet är en ryggsäck fylld med picknick-saker. Sittdyna, mugg, sked, något att knapra på, kanske en söt liten termos man kan ha choklad i. Givetvis med en försäkran om många härliga utflykter tillsammans! För tid tillsammans är det bästa man kan ge den man tycker om!!
    Till den vuxne byter man ut ryggsäcken mot picknickkorg, termosen mot en flaska gott och dynan med en filt man kan sitta 2 st på!! Mys!!

  11. Lina Johansson 4 december, 2016 on 17:30 Svara

    Hej , jag skulle bli så lättad och glad om jag vann en snygg klocka som jag kan ge min kille i julklapp. Vi bor inte tillsammans ännu och som ensamstående studerande mamma så är ekonomin inte den bästa för tillfället.
    Om jag vinner så skulle jag välja en Nottingham 40.

    Mitt julklappstips till dig är att ge familjen en mysig heldag tillsammans som passar er alla men inte kostar hur mycket som helst. Ta med matsäck och packa in er i bilen , åk till Göteborg och spendera en heldag i Slottskogen. Titta på alla djuren, lek på den stora lekplatsen, rid på hästar och klappa fåren. Jag lovar att ni kommer ha en underbar dag ?

    Ha en trevlig första advent ?? kram!

  12. Anja L 4 december, 2016 on 17:34 Svara

    Jag skulle välja http://www.hexterandbaines.com/se/be-nottingham-36mm supersnygg och passar till ringen jag önskat mej av min man.
    Till 5-åringen: LEGO
    10 o 12 åringarna: Pokemonkort, sällskapsspel
    15 åringen: cool jacka, Kläder och smink
    Min man: träningskläder; ett träningsläger vankas 2017

  13. Emma 4 december, 2016 on 18:12 Svara

    Hej Evelina,
    Jag skulle vilja tipsa om sångpåse till dom små. Jag köpte senast bockarna bruse. Enkelt men så användbart och fint.

    Jag skulle välja adlington 36. Och den skulle min kära mor få. Hon är min pelare i livet och hos henne känner jag mig alltid trygg (spelar ingen roll hur gamal jag blir, känner mig alltid ompysslad och älskad mest av allt tillsammans med mina syskon).

    Kram
    /Emma

  14. Karin 4 december, 2016 on 18:44 Svara

    Hallå,
    Jag skulle välja en Adlington 40 till min klocktokiga son:-).
    Mitt bästa julklappstips är sällskapsspel. Ngt man öppnar på morgonen och som sen hela familjen kan spela tillsammans medan man väntar på gäster eller på att åka iväg. Viktigt i dessa I-pads tider.
    Kram

  15. Emelie 4 december, 2016 on 19:00 Svara

    Jag önskar mig en Oakham 40 (ev 36), galet snygg klocka!
    Julklappstips:
    * receptbok, antingen bakning eller matlagning, man kan alltid behöva ny motivation
    * bebisfiltar/kläder i lite finare kvalité – till den blivande mamman, jag vet att jag skulle uppskatta det eftersom jag är student och kommer inte ha råd med massor av dyra kläder/filtar till vår bebis som kommer i april
    * ljus/ljusbricka – går alltid hem hos tjejer tycker jag
    * sällskapsspel! Settlers av Catan!
    Där har du fått några julklappstips. Nu håller jag tummarna för vinst!

  16. Emma 4 december, 2016 on 19:06 Svara

    Om jag vann hade jag önskat mig en Adlington 40. Den skulle min man få, så kanske hans tidsoptimism kan bli mer synkad med ”verkligeheten” 🙂

    Ett julklappstips får bli en riktigt go morgonrock, pyjamas och härliga tossor. Det ska vårt äldsta barn få, sen kan hon få mysa runt i det hela jullovet.

  17. Emelie 4 december, 2016 on 19:07 Svara

    Ett till tips (hör ihop med mig som önskade mig Oakham 40) är datebox! Antingen till dig och Mange, ni gillar ju dater 🙂 eller att ge bort till någon annan 🙂
    http://www.datebox.nu

  18. Matilda 4 december, 2016 on 19:38 Svara

    Att få en oakham 36 skulle vara toppen. Bättre julklapp eller 30års present (fyller den 27 dec..) kan jag nog inte få!

    Mitt bästa julklappstips är att ge bort något som man kan använda, så det inte bara läggs i en låda och glöms bort!

  19. Jessica 4 december, 2016 on 20:18 Svara

    Åh, en Nottingham 40 – utan tvekan! Stilren, snygg och med urläcker stor urtavla. Älskar den!

    Mitt julklappstips blir helt klart något smycke från Johanna Ns kollektion BJÖRK (http://shop.johanna-n.com/bjork). Hennes beskrivning av serien tycker jag är helt fantastisk; björkens fantastiska egenskaper – att vara späd och vacker men också stark, seg och tålig. Har några vänner jag med glädje vill ge ett smycke från den kollektionen 🙂 Superfina!

  20. Katarina 4 december, 2016 on 21:09 Svara

    Hej!
    jag skulle gärna vilja vinna ”Devonport 40”, snyggt med en större klocka och i svart!
    Ett julklappstips som funkar till de flesta är att boka in en aktivitet och ge det. Det kan vara allt från en brunch med svärmor, till en fika och bio med en kompis. Jag tycker att i dagens samhälle kan man ofta köpa det man vill ha och där då tid tillsammans är det som är svårt att få ihop!
    Detta är något jag blir glad av att både ge bort och få!

  21. Maria 4 december, 2016 on 21:09 Svara

    Jag skulle välja en Oakham 40!
    Jag köpte en sån fin klocka till min man i 40 årspresent för 2 år sen som tyvärr har gått sönder 🙁 Det skulle kosta så mycket och laga så det ligger tyvärr långt ner på prioriteringslistan. Han saknar klocka så mkt och han skulle bli så glad om han fick en ny klocka av tomten 🙂

  22. Helena i Uppsala 4 december, 2016 on 21:19 Svara

    Nottingham 36
    Jag har inga andra smycken än klockor. I Damaskus bazarer hittade jag en ovanlig oval en som min konstnärsvän kommenterade med ”Salvador Dali!” Men nu är det krig där så jag får söka klockor på närmare håll.

    Ge bort ett hej! Igår fick jag Snällhetskalendern med lucktexten för 1 december: Säg hej till någon du aldrig hejat på förut.
    Det har slagit mig hur osynliga vissa människor är. Gamla kvinnor jag möter på gatan brukar jag ibland fånga med blicken och le mot. Det kanske var dagens enda mänskliga kontakt för dem!

  23. Annie 4 december, 2016 on 21:52 Svara

    Devonport 36 skulle jag vilja vinna, supersnygg. Och högst på min önskelista står just ett armbandsur.

    Mitt julklappstips är som alltid en upplevelse, konserter, aktiviteter, bio eller en smakupplevelse av nåt slag. Går att hitta en aktivitet som passar alla kategorier av människor. 🙂

  24. Sara B 4 december, 2016 on 22:04 Svara

    Efter att ha passerat 30, ha fått tre underbara barn och arbetat över 12 år så var jag redo för att läsa. Sagt och gjort så läste jag in det jag behövde och i höstas började jag första terminen på socionomprogrammet. Så för att hänga med på alla akademiska kvartar och hinna i tid till bussen/tåget hem skulle jag välja devonport 36 om jag vann!
    Mitt bästa jultips är att ta jullov med barnen. Gör det lite extra roligt och magiskt med julledigt genom att baka pepparkakor, åka pulka osv och bara vara med varandra. 🙂

  25. Malin mamma till S, T och L 4 december, 2016 on 22:07 Svara

    Åh en oakham 36 skulle jag önska mig!?
    Mitt bästa julklappstips är att ge bort 12 kuponger. En för varje månad där den man ger kupongerna till får välja valfri aktivitet att göra tillsammans med den som ger julklappen. Det kan vara allt från en fika, bio, go-cart, en kväll på stan, lite beroende av vem man ger den till!
    Det är en perfekt present som gör att man verkligen får uppleva saker tillsammans lite utspritt över året! ?

  26. Johanna 4 december, 2016 on 22:08 Svara

    Jag skulle helst vinna devonport 40. Mitt julklappstips är en fuelbox. Så här står det om den. Samtala med din partner oFuelBox PAR får ni hjälp av 170 noggrant utvalda, öppna frågor kring viktiga, svåra och roliga sidor av livet och relationen. Frågorna adresserar även utmanande teman på ett ofarligt sätt, och ger er samtidigt möjligheten att påminna varandra om vad ni tycker om med varandra och varför just ni två är tillsammans.m viktiga, roliga, spännande och allvarliga sidor av er relation och livet generellt. Parboxen har 170 öppna frågor indelade i tio kategorier, som ger bränsle till meningsfyllda och underhållande samtal!

  27. Lolitha 4 december, 2016 on 22:40 Svara

    Nottingham 40 ser supersnygg ut. Den skulle pryda min eller makens arm bra.

    Mitt bästa julklappstips är de gåvokort som finns på bland annat Unicef där man kan ge bort katadtrofpaket, vaccinpaket. Paket som räddar barns liv. Kanske inte så kul att ge sina barn, men kanske någon vuxen i sin närhet som ändå tycker att de har allt.

    Ett annat julklappstips till både barn och vuxna är tid. Tid att göra något tillsammans. Bio, fika, åka bort över en helg, lunch på stan. Sånt uppskattar både jag, min man och mina barn.

  28. Isabella 4 december, 2016 on 22:41 Svara

    Jag skulle välja en adlington 40 till min man. Julklappstips är en upplevelse exempelvis en show, det ger jag min man, 2st biljetter så han kan ta med mig 🙂

  29. Greta 4 december, 2016 on 22:46 Svara

    Hej!
    Jag skulle välja Oakham 36, sååå snygg!

    Mitt bästa julklappstips är tid tillsammans! Att ge en upplevelse som verkligen passar personen i fråga och som man som julklappsgivare kan dela tillsammans med personen! T.ex teater och middag, en fisketur med tillhörande picknick eller varför inte en heldag stan på tillsammans. Win-win vare sig julklappen är till en vän, kärlek, förälder eller syskon.

    Ha en fin jul!

  30. Ida 4 december, 2016 on 22:49 Svara

    Jag skulle vilja vinna Oakham 36 till mig själv i 30-årspresent! 🙂

    Bästa julklappstipset, som jag köpt till mig själv, man och son i år, är årskort på Liseberg. Tror och hoppas det kommer bli såå uppskattat.

    God jul!

  31. Sanna 4 december, 2016 on 23:18 Svara

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle så gärna vilja vinna den här fantastiska vinsten till min pappa i julklapp. Jag tror han skulle älska http://www.hexterandbaines.com/se/be-nottingham-40mm som var riktigt snygg och stilren.

    Mitt bästa julklapptips är att ge någon form av upplevelse. Det är något som alltid uppskattas utav både stora och små, och som går att variera i all oändlighet.

    Kram Sanna

  32. Julia 4 december, 2016 on 23:46 Svara

    Devonport 36 skulle mer än gärna få pryda min handled i vinter! Perfekt till stickade tröjor 🙂

    • Julia 4 december, 2016 on 23:48 Svara

      Jag glömde också tipset haha! Jag hittade ett ursmart kort på Åhléns hemsida där man kunde skriva ner sina användarnamn och lösenord och sätta i sin plånbok eller korthållare. Julklappen som passar alla!

  33. Jenny Tjäder 5 december, 2016 on 07:51 Svara

    Vilken tävling 🙂 ?
    Jag önskar en Adlington40 till min man ❤️
    Han har nyligen börjat använda klocka, inte trivts i det tidigare men nu har han blivit hooked 🙂 han har bara en klocka i metall och önskar en ”finklocka”
    Tänkte köpa en till honom men eftersom han börjat träna som en tok ?Stod det även en pulsklocka på listan.. velade o velade… för jag vet att han vill ha båda.
    Men jag valde pulsklockan.
    Men TÄNK om jag hade vunnit här, och kommit med båda!!!!???? Vilken min på honom❤️
    Mitt julklappstips till dig är en härlig ansiktsbehandling. De är något ljuvligt och bara till dig. Njutning, egentid och välförtjänt för en kick as 3-barnsmamma som dessutom pluggar!!! ???
    Kram och god jul till dig vacker✨⭐️

  34. Sofia - Grandessa 5 december, 2016 on 10:14 Svara

    Nottingham 40 håller jag tummarna för! 🙂

    Mitt julklappstips är ”skattjakt för ett äventyr”. Placera ut lappar med bild/ledtrådar vart nästa bild/ledtråd är och för vare plats ska det som ligger där samlas ihop när allt är färdigpackat och de eventuellt listat ut vart vi ska så är vi redo att åka (beroende på vad som packas ibland blir slutdestinationen hemlig) 😉

    T.ex. armpuffar, badkläder, handduk osv.

    Kram!

  35. Petra 5 december, 2016 on 10:45 Svara

    Jag hade velat vinna en oakham 40 till min härliga sambo. Vi är nyblivna föräldrar och ja hade velat ge han hela världen om jag hade kunnat, han är helt otrolig med vår son och mot mig. En klippa helt enkelt.
    Mitt julkkappstips är en upplevelse. Kan vara en 3rätters middag hemma eller en natt på hotell pch spa, beroende på ekonomi helt enkelt.

  36. Hanna W 5 december, 2016 on 10:54 Svara

    Devonport 36 fastnade jag för ?

    Myskit med pyjamas/nattlinne, gosiga tofflor/tossor, något gott te och en mugg…

  37. Jennifer F 5 december, 2016 on 13:27 Svara

    En Oakham 40 hade varit en helt fantastisk julklapp till min klocktokige man 🙂

    Julklappstips får nog bli som så många tidigare har skrivit någon typ av upplevelse. I vår familj avstår vi vuxna helt från julklappar och hittar på något roligt tillsammans istället. En av de bästa stunderna på året när vi får umgås hela familjen!

  38. Hanna Häggman 5 december, 2016 on 14:54 Svara

    Oakham 36 ? Den skulle sitta som ett smäck på handleden, såååå fin!

    Och julklappstipset… Jag har svårt att hålla mig från att handl grejer även om vi verkligen inte behöver få in mer saker i huset, det finns redan för mycket. Vi försöker satsa lite mer på kvalitetstid och att göra saker tillsammans. Sällskapsspel är en bra julklapp tycker jag. Barnen älskar det och det innebär samtidigt att man får tid tillsammans i familjen för att göra något kul. Sedan vet jag inte hur dina barn är men mina äääälskar film. Så vi ger de en heldag med bio som avslutning. Och då inkluderas ju givetvis godis- och popcornshandling innan.

  39. Emma 5 december, 2016 on 18:58 Svara

    Jag skulle satsa på en Devonport 36! Så snyggt med svart och rosé! Älskar guld/rosé på klockor!!

    Som julklappstips hade jag önskat att så många som möjligt ger varandra Ingenting. Dvs rädda barnens gåvokort för att fler barn i världen ska kunna få det lite bättre…
    https://www.raddabarnen.se/jul/#steg1

    Kram på dig!!!

  40. Hanna 5 december, 2016 on 20:55 Svara

    Oakham 36 med sina varma färger är min favorit ?
    Bästa julklappstips är att ge bort något hembakat eller hemlagat. Bevisar att man har lagt en tanke och tid bakom klappen. Ätbart är till och med något som kommer till användning även hos dem som har allt eller inget vill ha ??

  41. Patricia 5 december, 2016 on 22:26 Svara

    Åh, en oakham 40 önskar jag mig (att vinna), god jul till mig från ”mig” liksom. Den skulle passa så fint till alla härliga tillfällen nu under december som man vill vara lite extra fin till.
    Och angående julklappstips, sällskapsspel som är riktigt bra! Som t ex ”med andra ord”, ”rackare” ”när då då” eller ”besserwisser”! En riktigt rolig spelkväll med massa folk är aldrig fel :).

  42. Therese 5 december, 2016 on 23:14 Svara

    Oakham 36 är ju bara för underbar. Stilrent dovt lyxig; precis så som jag själv försöker vara. Hemmagjorda julornament är så himla uppskattat, tid och tanke är så värdefullt så det kan nästan aldrig gå fel. Själv tog jag nu upp virknålen efter 15år och virkar snöstjärnor med hängen av lyxigt läderband till nära och kära. 🙂

  43. Lena 5 december, 2016 on 23:18 Svara

    Åh så fina stilrena klockor. Jag skulle välja en Oakham 36. Superfin!

    Ett litet julklappstips från mig: en familjefotografering, så kul med foto på hela fina familjen. Är ju oftast bara barnen man fotar.

  44. Jenny 6 december, 2016 on 15:43 Svara

    oakham 36 önskar jag mig!
    mitt julklappstips: en weekendresa till Polen, där finns uteliv, shoppinu och spa billigt och bra.

  45. Cissi 8 december, 2016 on 09:47 Svara

    Vilka läckra klockor! Jag skulle vilja vinna oakham 36

    Mitt bästa julklappstips är prenumeration på tidning. Perfekt med julklappar som fortsätter hela året 😉

  46. Emma 8 december, 2016 on 22:18 Svara

    Devonport 40 skulle jag så gärna vilja vinna till min man.

    Han har varit föräldraledig till vår underbara efterlängtade dotter nu i 6 månader. Hur mycket han älskar henne så ser jag att han klättrar lite på väggarna och längtar efter sitt nya jobb som börjar i januari och en snygg klocka på armen där skulle sitta fint ?

    Böcker, riktiga eller ebooks är mitt tips men också abonnemang på musiktjänst eller streamingtjänst för att ge till någon som behöver lite vardagslyx.

  47. Hillevi 8 december, 2016 on 22:52 Svara

    Devonport 36 hade jag valt! Så ??????
    Mitt bästa julklappstips är en Houdini fleece! Fick en av min sambo förra julen o den har använts flitigt genom graviditet, nätter på sjukhus o nu dagar hemma. Jag var t o m lite ledsen i somras när det var för varmt för att ha den..! ??
    Annars tycker jag att böcker till barnen är bästa grejen! Barnen älskar det, o att slippa läsa samma bok om o om igen är alltid skoj…

  48. Lisa 8 december, 2016 on 23:32 Svara

    Jag skulle jättegärna vilja vinna en Oakham 36, så himla fin!
    Mitt julklappstips är ett hemmaspapaket med lite trevliga krämer, scrub, nagellack, fotfil och en bra bok. Allt för en riktigt mysig kväll! Annars är ju upplevelser alltid jätteroligt, fick för ett tag sen en helg i annan stad av en kompis- så härligt att få umgås och bara vara. 🙂
    Tack för en härlig blogg och för att du delar med dig av vardagen! 🙂

  49. Malin Skålberg 9 december, 2016 on 09:25 Svara

    Om jag vann hade jag valt en oakham 40 till min sambo, just nu köper han klockor från Wish som håller 1 vecka i taget:) vore kul om jag vann en riktigt fin till honom.
    Ett julklappstips på vad jag kommer köpa till min 8åring som kanske passar Elion är upplevelser, 2 biobiljetter och 2 inträde till lekland samt badhus. Då får han välja en kompis att ta med sig.

    // Malin

  50. Linda 9 december, 2016 on 19:21 Svara

    Om jag vann skulle jag helt klart välja en Nottingham 40 och ge den till min man! Det är har helt klart värd efter renovering på kvällar, föräldraledighet på dagar + att han ändå alltid har humöret på topp och tar hand om sin son och gravida fru på ett alldeles utomordentligt sätt 🙂

    Kram!

  51. Maria 9 december, 2016 on 19:53 Svara

    Så snygga klockor! Nottingham 40 tycker jag är snyggast, den hade jag valt om jag vinner. Bästa julklappstipset: hotellövernattning kombinerat med barnvakt! Så välbehövligt för oss småbarnsföräldrar.

  52. Lisa 9 december, 2016 on 20:05 Svara

    Jag hade valt en Nottingham 40 🙂 Från och med januari har jag tagit tjänstledigt från mitt jobb, (äntligen vågade jag lämna min comfort done) för att testa barnomsorgen och gå resurs i skolor och fritids till barn med särskilda behov. DEN känslan att kunna stötta upp och ge trygghet till vederbörande.

    Valfritt julklappstips får bli te/kaffe prenumeration som dimper ner i brevlådan varje månad. Samt att designa en egen ljuslykta, det gjorde jag över nätet. Och till sin kära kan man överraska med en fyll-i-bok.

    KRAM

  53. Helena 10 december, 2016 on 09:01 Svara

    Hejsan,

    Vilken trevlig tävling. jag ska precis börja jobba igen efter 15 månader hemma med min son. Känns ju såklart nervöst så en ”börja jobba present” hade passat mig perfekt. Jag skulle isåfall önska mig en Devonport 36. Sjukt snygg?

    Mitt bästa julklappstips är först och främst en riktigt härlig julafton. Barnens högtid och det bästa du kan ge dem är bra och magiska minnen som håller livet ut. ❤

    När det kommer till presenter som ligger under granen så är mina tips böcker till dem små, till lite äldre barn paket med biobiljetter och popcorn. Och till sin man (eller vad man nu kan tänkas ha) en miniweekend. (Helst till Falkenberg strandbad men det är min egen önskan som nog får vänta några år haha)

  54. Monica 10 december, 2016 on 16:27 Svara

    Jag hade valt Oakham 36 så snygg!
    Julklappstips till Elion är en hel eftermiddag med dig, där ni kan tex. äta mat ihop på nått mysigt ställe som han får välja sen gå och se en bio ihop eller gå och bowla ? Jag tror mycket på upplevelser som presenter ?

  55. Paola 10 december, 2016 on 23:13 Svara

    Åh vad läcker med rosé och brunt! jag skulle välja Oakham 36.

    Det bästa julklappstipset om man inte vet vad man ska ge är något jag fick av min sambo för några år sedan! Ett tomt kuvert i en jättestor kartong med småkartonger à la rysk docka, och massor av omslagspapper. Utanpå kuvertet stod det ”Vad du vill. Bara det är med mig. Max 1000.”. Fick det av min dåvarande pojkvän. Bra för att de var påhittigt, och nog den enda julklapp jag någonsin fått som krävt lite arbete för att få. Inte lätt att välja … men det blev middag & bio 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna