VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXTRA BRA

Dagen har varit extra bra idag tycker jag! Är för det första fortfarande överlycklig över tentaresultatet som kom igår – jag fick nästan maxpoäng så jag hade rätt i min magkänsla att det gick bra. Men jag hade börjat tvivla eftersom det inte brukar kännas så bra, tänkte att jag kanske fått hybris haha.

Och idag jobbade vi på så himla bra med vår fältstudie – min grupp är helt fantastisk! Det är inte ofta man är fyra i en grupp och det känns som att alla gör lika mycket och bidrar precis samma. Vi är ett grymt team och jag bara älskar hur vi peppar varandra! Vi satt hela eftermiddagen och sen fick jag skjuts av en av tjejerna. Vet inte varför men just nu längtar jag ihjäl mig efter Idun och Aston när jag är hemifrån så det är helt fantastiskt att få komma innanför dörren.



people-often-forget-that-kindness-is-free-quote-1

Har jobbat ikapp vid datorn och nu väntar soffmys med mannen en stund, innan det är läggdags. Det är mycket nu och det krävs lite planering och trixande för att hinna med allt och alla men SOM jag älskar det. Jag är otroligt tacksam över att ha ett jobb som tillåter mig att jobba hemifrån och när det passar. Ett otroligt bra komplement vid sidan av studierna och utifrån barnens behov inte minst.

KRAM!


Kommentarer


  1. Underbart att känslan angående tentan stämde, heja! 😀 och vad härligt med en grupp som faktiskt funkar i ett grupparbete!! 😀

  2. Michaela 20 oktober, 2016 on 07:56 Svara

    Stort grattis till tentaresultatet, bra jobbat! Förstår verkligen det där med längtan efter barnen, känner precis samma och är så glad när jag pluggat färdig för dagen och får hämta hem sonen från förskolan! Önskar er en fin dag 🙂 Kram

  3. Jennifer 20 oktober, 2016 on 10:40 Svara

    Så kul med det lyckade tentaresultatet! Hoppas du hann mysa mängder både med mannen och barnen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna