VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LUGNET EFTER STORMEN

Barnen sover, jag har vikt tvätt och plockat undan och hade önskat hinna med att dammsuga men bada småttingarna innan läggning kändes viktigast. Prioritera, det ordet har fått en heelt annan innebörd sen jag blev trebarnsmamma ;)! Allt är ju relativt men nu mer än någonsin känner jag att tiden knappt räcker till.

Idag gick jag ut från biblioteket vid 15, framför allt för att det är vår kväll med Elion (han sover ju en natt här även på pappa Fs veckor och vice versa) men också för att M hade en dejt med stugan.

 

I ett provrum igår, jag skulle byta tröjan som M hade köpt till mig men kunde knappt välja färg. Så M fick välja för att han ändå skulle få välja hehe, trots att jag bytte… Vilken tror ni att det blev?

Sådär fint var mitt hår INNAN fotograferingen för övrigt. Det blåste som tusan och håret var ett enda virrvarr till slut men men. Resultatet blev ju bra ändå som tur är. Har inte fått upp min header ännu som ni ser och jag hittar inte var man byter den? Hoppas på att få lite hjälp imorgon om jag inte löst det innan dess.

Stor kram!


Kommentarer


 1. Emma 8 september, 2016 on 20:16 Svara

  Vilken fin tröja ?. Var kommer den ifrån?

  • Evelina 8 september, 2016 on 20:24 Svara

   Ja den är ursöt! Det är Odd Molly 🙂

 2. Marie 8 september, 2016 on 20:59 Svara

  Jag tror att det blev den beigea. Den kan du matcha till mer. 🙂 Jag tror att du ändrar den under teman och anpassa. 🙂

 3. Angelica 8 september, 2016 on 21:02 Svara

  Vad fin din headerbild blev, supersnygg verkligen! =)
  Och tröjorna från odd molly är så snygga=)

  Välkommen hit till Alltförföräldrar.

  Kram

 4. Marie 8 september, 2016 on 21:42 Svara

  Tröjorna från OddMolly är verkligen jättefina!

  En önskan på bloggen; när man trycker på ”Kommentarer” så vill man inte behöva scrolla ner hela inlägget igen utan hade varit toppen om man kommer till just Kommentarerna som man vill 🙂

 5. Anna 9 september, 2016 on 07:49 Svara

  Såå fin du är i håret!! Hur gör du när du lockar det? Alltså på riktigt GÖR! Förstår aldrig.. Vill du så vore ju en liten video toppen!! 🙂 ha en fin dag, kram!!

  • Evelina 9 september, 2016 on 08:44 Svara

   Tack snälla! Ska försöka ordna det 🙂 men man tar liksom och snurrar hela plattången samtidigt som man sakta drar den nerför håret. Och så blir det olika vågor/lockar beroende på hur man vinklar det. kram!

 6. MillaM 9 september, 2016 on 16:32 Svara

  Åh så fin du var i den koftan! Som jag oxå har sneglat på… vilken storlek har du (jag vill minnas att du är lång, som jag? som är 176 cm, därav frågan). Vill inte riskera att den blir för kort.

  • Evelina 9 september, 2016 on 16:49 Svara

   Tack snälla! Är 177 cm och har S (1) ? kram och trevlig helg!

 7. Anna 9 september, 2016 on 22:00 Svara

  Vad är det för jeans du har? Du ser toppenfin ut för övrigt ?? Kram

  • Evelina 9 september, 2016 on 22:27 Svara

   Tack söta du! De är gaaamla från H&M ☺️ kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna