VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄSTAN EN RESA BOKAD

Är det något som överraskat mig i kombinationen 6-åring, 1-åring och 0-åring så är det att SYSKONKÄRLEKEN är sååå stark och uppenbar redan från start. I alla fall hemma hos oss. När Idun föddes var Elion nästan 5,5 år och jag tänkte att jaja, den skillnaden kommer ju inte märkas sen när de är stora men det är ju rätt stor skillnad nu… Men redan från start har de haft utbyte av varandra. Först som storebror-bebis där storebror myste och gosade och höll jättejätteförsiktigt. Sen storebror-ettåring där de faktiskt kan leka och ha kul tillsammans (även om jag tror att de skulle haft mycket roligare om Idun hade sprungit omkring hon med haha) redan nu. Och Idun och Aston, där säger alla med tätt mellan barnen att de kommer ha väldigt kul med varandra, men det märks också redan! Aston skiner upp som en sol av både Elion och Idun, Elion har sina speciella godnattpussar med Aston och Aston ääälskar att titta på när storasyskonen leker.


Jag skrev ju för några dagar sen om min kärlek till barnen och jag måste tillägga att det jag tror gör att jag känner mig så rik på kärlek som trebarnsmamma är inte bara min kärlek till dom, utan även kärleken de har till varandra. Alltså det finns inget på denna jord som är så vackert att se och höra som när de leker eller myser med varandra. Man kan nästan ta på det där syskonbandet och jag önskar de alltid kommer ha det kvar.







Idag har jag och alla mina tre miniälsklingar gått till köpcentret för att äta, undersöka alternativen för Elion att ha eget telefonnummer och leka på leklandet. Det bästa med Elion är att han alltid är busig och sprallig. Det kan vara intensivt, absolut, men den godheten och bubbliga glädjen saknar jag direkt när den inte är runt mig.





Här ser man tydligt Iduns glädje och lycka över att leka med Elion tycker jag ♥





Och här ser man dreggelpelles glädje över att se på busiga storebror. La upp en film från denna stund på instagram (heter happilyeve där) om ni vill se mer ;).




Sen förstår ni, gjorde vi något som gjorde mig alldeles pirrig. Jamen det är spänning för en föräldraledig mamma sedan 1,5 år att åka till Ticket och prata resor. Nästan boka till och med! Jag och M hittade ett hotell när vi googlade för nån kväll sen, som vi båda föll pladask för och efter en lång stund på Ticket för att hitta liknande alternativ kom vi fram till att det ät fortfarande vårt bästa alternativ. Hon tog alla våra uppgifter och på måndag ringer hon oss för att göra en bokning. Synd att Idun hinner fylla 2 för det hade ju blivit rätt mycket billigare annars ;). Jag hade kunnat boka där och då och vi gjorde näästan det men så fick M lite kalla fötter och ville hem och googla recensioner och sådär. Jag som kände mig lite busig och ville boka sådär spontant (halvspontant kanske eftersom vi redan läst en del om hotellet). Men har lärt mig att man kan googla i all oändlighet men om man har hyffsad koll är det bara att boka för annars blir man helt snurrig till slut. Finns ju såå mycket att välja på. Minns när jag hade som uppgift att hitta hotell i New York. Herreminje, det hade kunnat bli ett heltidsjobb! Nej jag har lärt mig att lita på magkänslan direkt när det kommer till såna ”små” beslut ändå. Lovar att berätta på måndag vad det blev för resmål, om vi nu inte ångrar oss helt efter en helgs googlande hehe…



Kommentarer


  1. Suzanne 5 augusti, 2016 on 20:32 Svara

    Men Gud vad spännande!!
    Vad nyfiken jag blir ?

  2. Suzanne 5 augusti, 2016 on 20:32 Svara

    Men Gud vad spännande!!
    Vad nyfiken jag blir ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna